• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lion81 Meme Estetiği Ameliyatı

Bugün kontrolüm vardı.Doktor bana sordu internetten mi buldun burayı diye bende kadınlar kulübü var dedim hıım biliyorum dedi.Orda sizin isminizde geçiyo dedim sende yazdınmı peki kendi sonuçlarını dedi gülüştük hakikatende çok iyi doktorum ilgili iyiki ona ameliyat olmuşum.Yanlız göğüs kafesim nasıldı sığdımı dedim iyiydi dedi problem olmadı ufff deseymişim büyük olsun diye nerden bileyim 300 cc den yukarı protezlerinde abartılı olmayacağını.Masajı gösterdi iyi dedi korkulacak bişey yok iyileşiyo dedi.

Bugün iç çamaşırı satan mağazaya girdim kendime yeni takım aldım sütyen ölçüsünü bilmediğim için mağazadaki bayan yardımcı oldu sağolsun.Kendimi şımartayım biraz dedim hakettim ama dimi yani.

Bugün kontrolüm vardı.Doktor bana sordu internetten mi buldun burayı diye bende kadınlar kulübü var dedim hıım biliyorum dedi.Orda sizin isminizde geçiyo dedim sende yazdınmı peki kendi sonuçlarını dedi gülüştük hakikatende çok iyi doktorum ilgili iyiki ona ameliyat olmuşum.Yanlız göğüs kafesim nasıldı sığdımı dedim iyiydi dedi problem olmadı ufff deseymişim büyük olsun diye nerden bileyim 300 cc den yukarı protezlerinde abartılı olmayacağını.Masajı gösterdi iyi dedi korkulacak bişey yok iyileşiyo dedi.

Bugün iç çamaşırı satan mağazaya girdim kendime yeni takım aldım sütyen ölçüsünü bilmediğim için mağazadaki bayan yardımcı oldu sağolsun.Kendimi şımartayım biraz dedim hakettim ama dimi yani.

ne guzel canim iyi yapmissin bende ayin 25 ini bekliyorum ayim doluyor yeni sutyenler almak icin sabirsizlaniyorum :) su sporcudan bi kurtulsak yaz gunu mahvetti beni :( doktorun ne kadar sure kullan dedi canim sana sporcu sutyeni? optum canimm.

Çok geçmiş olsun canım güle güle kullan :54: :9:
filizc
geçmiş olsun.

Sağolun kızlar
paloma
ne guzel canim iyi yapmissin bende ayin 25 ini bekliyorum ayim doluyor yeni sutyenler almak icin sabirsizlaniyorum :) su sporcudan bi kurtulsak yaz gunu mahvetti beni :( doktorun ne kadar sure kullan dedi canim sana sporcu sutyeni? optum canimm.

Cnm doktora sormayı unuttum ama asistanına sordum 1 ay sonra normal sütyene geçebilirsin dedi.Dikişlerimin bantı duruyodu doktor aldı bantları sonra aynaya baktım kabukları gitmeye başlamış biraz.İnşallah belli olmaz izler daha zamanı var ama.

Sağolun kızlar

Cnm doktora sormayı unuttum ama asistanına sordum 1 ay sonra normal sütyene geçebilirsin dedi.Dikişlerimin bantı duruyodu doktor aldı bantları sonra aynaya baktım kabukları gitmeye başlamış biraz.İnşallah belli olmaz izler daha zamanı var ama.

dikisler icin jel kullaniyor musun canim? ben kullaniyorum doktorumun onerdigi bi jeli.benim izler her gecen gun iyilesiyor.:54:

dikisler icin jel kullaniyor musun canim? ben kullaniyorum doktorumun onerdigi bi jeli.benim izler her gecen gun iyilesiyor.:54:

Yok cnm kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun sormayıda unuttum gerçi buradan bir krem ismi duymuştum ama hatırlayamadım.

Yok cnm kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun sormayıda unuttum gerçi buradan bir krem ismi duymuştum ama hatırlayamadım.

kullanmalisin canim yoksa dikisler kizariyor sisiyor; ben contractubex kullaniyorum canim cok iyi bir jel hemen toparladi.dikislere masaj yaparak uyguluyorsun sabahb aksam.

kullanmalisin canim yoksa dikisler kizariyor sisiyor; ben contractubex kullaniyorum canim cok iyi bir jel hemen toparladi.dikislere masaj yaparak uyguluyorsun sabahb aksam.

Hıııım tamam bu kremi forumda duymuştum yazdım bir kenara en iyisi alayım.

Sağolun kızlar

cnm dikişlerin için çok erken henüz baya zamana ihtiyacı var ilk zamanlar benim hiç görünmüyordu dedimki dikiş buysa beni komple kesebilirsiniz :9: meğer sonradan kabuklanıyor etrafı belirginleşiyormuş tam bir yara oluyor yani :50: sonra zamanla rengi değişiyor açılmaya başlıyor sen jelini sür masaj yapa yapa sonrasını zamana be bedenine bırak ilerde göreceklerin seni şaşırtmasın yani normal :34:

cnm dikişlerin için çok erken henüz baya zamana ihtiyacı var ilk zamanlar benim hiç görünmüyordu dedimki dikiş buysa beni komple kesebilirsiniz :9: meğer sonradan kabuklanıyor etrafı belirginleşiyormuş tam bir yara oluyor yani :50: sonra zamanla rengi değişiyor açılmaya başlıyor sen jelini sür masaj yapa yapa sonrasını zamana be bedenine bırak ilerde göreceklerin seni şaşırtmasın yani normal :34:

canim iyiki soyledin ben panik olurdum hemen.cok tesekkur ederim.:54:

liooon uzun zamandır girememiştim foruma, çok şükür olmuş bitmişsin.resimlerini de gördüm maşallah harika duruyorlar. çok sevindim adına, çok mutlu oldum. inşallah kendim içinde yaşarım bu mutluluğu bir gün. çok istiyorum ama , demekki daha zamanı var. benim bıdık hala emiyor, 1,5 yaşına girdi. kendine çok iyi bak, güle güle sorunsuz kullan inşallah

liooon uzun zamandır girememiştim foruma, çok şükür olmuş bitmişsin.resimlerini de gördüm maşallah harika duruyorlar. çok sevindim adına, çok mutlu oldum. inşallah kendim içinde yaşarım bu mutluluğu bir gün. çok istiyorum ama , demekki daha zamanı var. benim bıdık hala emiyor, 1,5 yaşına girdi. kendine çok iyi bak, güle güle sorunsuz kullan inşallah

Cnm çok sağol inşallah cnm darısı senin başına.Gerçi şimdi emzirdiğin için zaten memişler dolgundur.Merak etme vakti zamanı geldiğinde sende olursun.

Cnm çok sağol inşallah cnm darısı senin başına.Gerçi şimdi emzirdiğin için zaten memişler dolgundur.Merak etme vakti zamanı geldiğinde sende olursun.

sağol canım, yok ya ne dolgunu! dümdüzler. çocuk emince zorla birkaç yudum süt geliyor işte. e hergün emdiği içinde, azda olsa geliyo ve bitmiyo. bu gidişle ben kesicem yakında, hem olur olmaz yerde emzirmek zor oluyor artık, kocaman oldu zaten yeter bukadar emdiği. kesincede en az 3 ay beklemem gerekiyormuş ameliyat için, yani benim daha çoooook var

Oyşşş...Yeter emmiş canım yaa..Kes artık sütten,yazık memişlere valla... :50: Emzirmeyi kestikten 3 ay sonra bu ameliyatı olabilirsin.Sende biran önce harika gögüslere kavuşursun inşallah..Herşey gönlünce olsun canım... :54:

Lioncugumm..Kırmızı iç çamaşırına bayıldım.....:34: Zaten o model benim almayı çok istedigim bir modeldi fakat beden olarak bana uygunu yoktu malesef :50: Ama sana çok yakışmış,çok sevindim senin üzerinde görünce inan...Sanki ben almış,giyinmiş kadar mutlu oldum canım arkadaşımm...:16: Güle güle giyin....Gelsin danteller...Tüllerrr.... :92: Serbest kalsın artık gögüslerr..Hava alsınlar biraz yahu...:52:

fıstık, ne güzel olmuşsun sen öyle. :nazar: kırmızı çamaşırın da yakıyor :17:
Sağol tatlım darısı senin başına cnm inşallah sende giyersin böyle cicişleri bol bol resimler eklersin buraya.
arzum77
Lioncugumm..Kırmızı iç çamaşırına bayıldım..... Zaten o model benim almayı çok istedigim bir modeldi fakat beden olarak bana uygunu yoktu malesef VİRÜSAma sana çok yakışmış,çok sevindim senin üzerinde görünce inan...Sanki ben almış,giyinmiş kadar mutlu oldum canım arkadaşımm... Güle güle giyin....Gelsin danteller...Tüllerrr.... VİRÜSSerbest kalsın artık gögüslerr..Hava alsınlar biraz yahu...
Sağol bitanem beğenmene sevindim evet dimi ama daha alacam çok şey var.Ayol insan bu çamaşırların içinde farklı bir havaya giriyo kadın olduğunu hissediyorsun yani.Bambaşka bir kadın olup çıkıyorsun.

Yeni fotolarda gelioooo oy oy oy ;) valla seni kendime cok benzetiyorum lion,yillardir es gectigim reyonlardan simdi cikamiyorum :) bu arada benimde karnima odemler indi ve dumduz olan karnim 4 aydir sis...acaba sporla gecermi lion yaa ?

Kirmizi dantelli cok yakismis canim hemen bi siyahinida al bence ;)

Back