• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lion81 Meme Estetiği Ameliyatı

:72::72::72::72::46::46: Kızlar müjdemi isterimmmmmmmmm ben ameliyatımı oldum.şooook şooook Son ana kadar umudumu kaybetmemiştim.Perşembe günü gittim hastaneye cuma günü elime para geçecek dedim kabul etmedi asistan.Bana cuma günü saat 15.00 de tekrar ameliyat günü verdi ben yine umudumu kaybetmedim.Sonra buldum parayı geri kalan 800 tl sini eşimin kredi kartını kullandım öğrenince kızdı aman ne yapayım.200 tl de elimde vardı.

Neyse cuma günü 15.00 de hastanedeydim çok bekledim Veli bey geldi baktı ne yapalım nasıl istiyorsun dedi.Bende kafamda 300 cc var dedim nasıl olur size güveniyorum dedim.Neyse yuvarlakmı damlamı olacak dedim doktora oda damla deyince bende damla sarkık duruyo olmasın dedim.Neyse akşam sonunda 19.00 da ameliyata girdim saat 21.00 de çıktım.Gece boyunca uyudum drenlerim var şimdi.Allah razı olsun hemşireler hasta bakıcıları ve doktorum çok iyi davrandı.Refakatçim olmadığı için hemşilerim sürekli kontrol etti.Hatta çıkana kadarda yine mide bulantısı için ağrı kesici iğnelerimide yaptı.Şimdilik hareketlerim de zorlanıyorum göğüs altım acıyo.perşembe gidecem o zaman drenleri alır heralde.Şimdi kaç cc taktı sizce 295 cc takmış.ŞU anda şişler memnunum ölçüsünden fazla olsaydı abartı duracaktı dedi doktorum.
:8::8::8::3::3::21::21::23::23::24::24:
Sizilerede çooook teşekkür ederim kızlar hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz.Çok ağlamıştım hayallerim bir anda yok olacakken son dakika mucize oldu.Şükürler olsun inanamıyorum sürekli ellerim göğsümde bunlar benimmi diyorum.Neyse sonra tekrar yazarım şimdilik dinlenmem lazım narkozun etkisiyle sürekli uykum geliyo.sonra fırsat buldukça yazarım resimlerimide eklerim:46::46::46::36::36::36:Yeni sütyenler almam lazım artık vallahi gözüm kalıyodu hep mağazalarda şimdi bol bol alırım.

sevincimi mutluluğumu ne kadar anlatsam az :51:hiç pes etmedim ve vazgeçmedim Allaha dua ettim.

Tebrikler Lioncuğum....güle güle kullan...adına çok sevindim....İnşallah hep böyle mutlu ol canım

canım nasılsın nasıl oldun? Ağrın sızın şikayetin var mı gerçi maşallah:nazar: cok guzel duruyolar ama seni merak ettim :)

canım nasılsın nasıl oldun? Ağrın sızın şikayetin var mı gerçi maşallah:nazar: cok guzel duruyolar ama seni merak ettim :)

Canım şimdi daha iyiyim ilk günlere göre ağrım sızımda kalmadı çok şükür.Ama hala dikkat ediyorum tabi 15 günü tamamlayım ondan sonra rahat ederim.Birde sırtüstü yatmak biraz zorluyo sırt ağrısı yapıyo o kadar olacak bunada şükür.Sütyenimi kullanıyorum hala şişler ve uyuşuklar biraz olsun yumuşamaya başladılar tabi.Şimdi merak ediyorum :26:kaç beden giyecem yeni sütyen ölçüm ne olacak şimdiden almak istiyorum doyamıyorum memişlerime bakmaya vallahi kendi nazarım değecek bu sefer.:nazar:

Isin en guzel kisimlari basliyor yavas yavas ;) Canim muhtemelen c cup giyeceksin ama ilk 3 aydan once cok sutyen almamani tavsiye ederim ;)

Isin en guzel kisimlari basliyor yavas yavas ;) Canim muhtemelen c cup giyeceksin ama ilk 3 aydan once cok sutyen almamani tavsiye ederim ;)

Vaaaavvv c cup mı dedin:52: müthiş aman büyük olsun şöyle dolu dolu sütyenlerimi doldursun yahu.:32:

Canım şimdi daha iyiyim ilk günlere göre ağrım sızımda kalmadı çok şükür.Ama hala dikkat ediyorum tabi 15 günü tamamlayım ondan sonra rahat ederim.Birde sırtüstü yatmak biraz zorluyo sırt ağrısı yapıyo o kadar olacak bunada şükür.Sütyenimi kullanıyorum hala şişler ve uyuşuklar biraz olsun yumuşamaya başladılar tabi.Şimdi merak ediyorum :26:kaç beden giyecem yeni sütyen ölçüm ne olacak şimdiden almak istiyorum doyamıyorum memişlerime bakmaya vallahi kendi nazarım değecek bu sefer.:nazar:

Aman aman tahtaya vur hayatımm:nazar: Ay artık bende bu mutlu kervana katılmak ıstıyorum bir an önce çok heyecanlanıyorum bide böyle güzel haberler gelince sizden maşallah vallahi. Bende kararımı verdım yuvarlak yaptırıcam. Damlada ust kısımlar boş kaldığı ıcın bir dekolte sağlamıcak bana bu da işime gelmiyo olmuşken taş gibi olsun her şeyiyle olsun di mi ama :1: Bir de doktorum 250-300 cc diyip duruyo.300 olacak buyuk ıhtımalle cunku vucut olculerımle uyumlu olan doğal gözüken en iyi bu.Kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum neme lazım :50:

evet canim yigidin mali meydan da olurmus :1: nasil oldun hayatim kac oldu agrilar ne durumda?:54:

Evet aynen katılıyorum.İyiyim hayatım bugün 13 gün oldu ağrım sızım yok çok şükür.Herşey yolunda sağ göğsüm daha iyi yumuşamaya başladı ama sol göğsüm hala uyuşuk ve sert biraz.dikişlerim de iyileşiyo dikkat ediyorum kendime.Bu cumartesi günüde kontrolüm var.Sen nasılsın cnm senin memişler ne durumda?

Aman aman tahtaya vur hayatımm:nazar: Ay artık bende bu mutlu kervana katılmak ıstıyorum bir an önce çok heyecanlanıyorum bide böyle güzel haberler gelince sizden maşallah vallahi. Bende kararımı verdım yuvarlak yaptırıcam. Damlada ust kısımlar boş kaldığı ıcın bir dekolte sağlamıcak bana bu da işime gelmiyo olmuşken taş gibi olsun her şeyiyle olsun di mi ama :1: Bir de doktorum 250-300 cc diyip duruyo.300 olacak buyuk ıhtımalle cunku vucut olculerımle uyumlu olan doğal gözüken en iyi bu.Kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum neme lazım :50:

İnşallah hayatım sende hayırlısıyla olursun inşallah.İyice karar ver araştır tatlım sonra pişmanlık yaşama keşke şöyle böyle yapsaydım deme.Bencede 300 cc olsun sonra benim gibi gözüme küçük geliyo deme sakın.Damlayı bende tercih etmedim dolu dolu dekolte olsun istedim.Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah hayatım sende hayırlısıyla olursun inşallah.İyice karar ver araştır tatlım sonra pişmanlık yaşama keşke şöyle böyle yapsaydım deme.Bencede 300 cc olsun sonra benim gibi gözüme küçük geliyo deme sakın.Damlayı bende tercih etmedim dolu dolu dekolte olsun istedim.Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

Hepimiz bir araştırma içindeyiz zaten.Herkesin bilgileri bir olunca kafada bir sürü soru işareti oluyo ama iyi ki oluyo.Bu sayede her bi şeyini öğrendik bu konunun :kkk: Bence seninkilerde şahane duruyolar hayatım.Paloma'nınkiler de öyle tabi.Başıma ağrılar giriyo artık ama geçicek inşallah derdim tasam cicişlerimizle taş çatlatıcaz:9::9:

Back
X