merhaba, ben buldum... hatta arayanlar da oldu calısırken su an.Birkaç firma basvuruma bakmış. Birkaç firma ise ozgecmisimi indirdi. Hatta bir firma birkaç kere indirip başvuruları kapattı. Ama maalesef geri dönüş henüz yok. Linkedin üzerinden iş bulan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor? Sizce umut var mı basvurularim için?Geri dönüş almak için ne tavsiye edersiniz?
bu arada sektör, tecrübe bunlara gore degısır gerı donus almak.Birkaç firma basvuruma bakmış. Birkaç firma ise ozgecmisimi indirdi. Hatta bir firma birkaç kere indirip başvuruları kapattı. Ama maalesef geri dönüş henüz yok. Linkedin üzerinden iş bulan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor? Sizce umut var mı basvurularim için?Geri dönüş almak için ne tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim. Premium aldım birkaç gün önce. 5 yıllık kullaniciyim baya kişi agim var. Ozgecmisimi indiriyorlar ama geri dönüş de olsamerhaba, ben buldum... hatta arayanlar da oldu calısırken su an.
lınkedın deki avantaj, tum cvleri havuzda gorup, sen basvuru yapmadan da senı bulabılıyor fırmalar. yanı senı farkedıyor.
pro uyelık tavsıye ederım, ucretlı ama daha cok fırmaya ulasıyorsunuz, daha cok ıs ılanı gorebılıyorsun, senin cv de daha cok gorunur oluyor hem. ayrıca lınkedın de kendı kısı agını cogaltman ıyı olur ve sonrasında ıs aradıgını yazan bır mesaj herkese. ve ana sayfanda ıs aradıgına daır bır mesaj atıp , bunu dıger kısılerın de paylasmasını ısteyebılırsın
Oradan da geri dönüş olmuyor maalesefİ.K larını araştır büyük şirketlerin mail adreslerini al direk oraya at lınkedın amacından şaştı artık
Ben de pazarlama alanında ariyorum Ankara'da. Bu arada ben de Uluslararası Ticaret mezunuyumbu arada sektör, tecrübe bunlara gore degısır gerı donus almak.
esımın egıtımı benden yuksek ama bankacılık alanında alım daha az oluyor, surecler de daha uzun dıye o zor ıs buluyor ama ben dıs tıcaret uzmanı olarak ıs aramazken de, arayan fırmalar olabılıyor mesela
şu sıralar genel olarak şirketler küçülmeye gıdıyor enflasyon yüzünden üzüldüm inşallah gönlünüze göre iş bulabilirsinizOradan da geri dönüş olmuyor maalesef
hayırlı olsunBen de pazarlama alanında ariyorum Ankara'da. Bu arada ben de Uluslararası Ticaret mezunuyum
evet bu da var tabi.şu sıralar genel olarak şirketler küçülmeye gıdıyor enflasyon yüzünden üzüldüm inşallah gönlünüze göre iş bulabilirsiniz
şu sıralar genel olarak şirketler küçülmeye gıdıyor enflasyon yüzünden üzüldüm inşallah gönlünüze göre iş bulabilirsiniz
1 haftadır haber beklediğim yer aradı arkadaşlar. Pazartesi günü görüşmem varhayırlı olsun
ben dıl mezunuyum ama sektore 15 sene once gırdım, uretıcı fırmalarda cok calıstım. ozellıkle ıhracat tarafında. ama maalesef Ankarada cevrem yok Istanbuldayım
buarada Ankara'da yıllar once ıs ararken bıle bulamadım maalesef. Izmır bıle cok zor bu anlamda. Istanbulda ıse tıcaret merkezı oldugu ıcın gunde 4 ıs gorusmesıne bıle gıdebılırsınız
Hadi inşallah Allah yüzüne baksın zorlaştırmasın kolaylaştırsın güzel haberler bekliyoruz :)1 haftadır haber beklediğim yer aradı arkadaşlar. Pazartesi günü görüşmem varİnşallah güzel olur her şey. Tam istediğim yerde, çok istiyordum burayi. Görüşme için ne tavsiye edersiniz peki?
Teşekkür ederimHadi inşallah Allah yüzüne baksın zorlaştırmasın kolaylaştırsın güzel haberler bekliyoruz :)
anlaşılır nezaketten bile anlarsın içeri girdiğinde seni karşılamalarından sordukları sorulardan çalışanlanları mutlu mu yoksa mutsuz insanların gözlerinden bile anlayabilirsin firmayı sorgulayabilirsin insan kaynakları değilde direk patronla görüştüğün bir iş yeri kurumsal değildirTeşekkür ederimBir firmanın kurumsal olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki? Geçen sene bir aile şirketine ise girmiştim 11 günde çıkarttılar. Işimin dışında benden temizlik de yapmamı istediler. Ayrıca sürekli özel hayatım hakkında sorular sorup duruyorlardi.
O aile şirketi öyleydi. Ama bu firmanın TCMB ve BDDK lisansları varmış. Faaliyet izni 2016 yılında Resmi Gazetede yayınlanmış. Kurumsal bir yere benziyor yani.anlaşılır nezaketten bile anlarsın içeri girdiğinde seni karşılamalarından sordukları sorulardan çalışanlanları mutlu mu yoksa mutsuz insanların gözlerinden bile anlayabilirsin firmayı sorgulayabilirsin insan kaynakları değilde direk patronla görüştüğün bir iş yeri kurumsal değildir
çok sevindim1 haftadır haber beklediğim yer aradı arkadaşlar. Pazartesi günü görüşmem varİnşallah güzel olur her şey. Tam istediğim yerde, çok istiyordum burayi. Görüşme için ne tavsiye edersiniz peki?
Uzunca detay verirseniz sevinirimçok sevindim
hakkında hayırlısı olsun
gıyım olarak bılıyorsun degıl mı.... ayrıca sade makyaj....
ıstersen uzun uzun detay verebılırım
fırmayı arastır, fırmaya daır bılgılı gıt, fırmada ıse gırmek ıstedıgını, onları onemsedıgını, arastırmacı bır kısılıgın oldugunu gosterıyorsun
hiç görüşmeye gittiniz mi daha önce....Uzunca detay verirseniz sevinirim