Her kelimeye yabancıyım
Kızlar link edinden birini görüntüleyebilmek için herhangi bir link edinden şifresiz...son goruntulenenler hesap açık olmaksızın bakılabilir mu?
Teşekkürler sen güzel anlattin ben de sorunBen de anladığım kadarıyla cevap vereyim, bazı linkedin hesapları herkese açıktır, google'da bir arama ile çıkarlar ve görürsünüz. Bazıları ise sadece üyelere gözükür, mesela benimki sadece üyelere görünüyor, google aramasını kapattım.
Hesabi genele aciksa bakabilirsin ama kapaliysa sadece hesabindan gorunebilir. Bu durumda senin goruntuledigini anlamis olur.
Ahah tek anormal ben değilmişim şerefsiz ne alaka diyorumSorduklarından Bişey anlamadım.
Karışık yazmışsın.
Zaten şifresizi de ş.refsiz diye okumuşum tövbe est.
Aynen büyük ihtimalle kendi hesabından bağlanıyorsun konu sahibi.Sen logout olmus muydun googledan arama yapmadan once? Sen googledan anonim baglaniyorum sanirken senin hesabin uzerinden baglaniyor olabilir.
İş için alway :)Linkedin nedir?Sosyal medya ise ben de kullanırım Instagram sıktı zira.
Ay yok öyle diil şimdi diyelim ben tlf dan tum ayse Yılmazlar bakıp birini arıyorum,sonra o ayse yilmazlardan bir kaçının beni görüntülemis olduğunu görüyorum ,ben şifremle degilde google üzerinden aradin sam nasıl böyle birşey olabiliyor
İş için alway :)
Tabii artık herkes facebook gibi kullanıyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?