Linç etmeden bakın lütfen

eceersoyy0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2021
19
1
23
Arkadaşlar 24 gün önce kocamla korunmasız anal ilişki yaşadık. Kucağındaydım ve tam boşalacağı zaman beni hemen kaldırdı. Kendi vücuduna boşaldı sırtüstü uzanmış şekilde. Üstten sildi sıvısını gel otur bir daha boşalacağım dedi. Oturdum sonra yine boşalacağında kaldırdı adetim 4 gündür gecikmiş durumda bugün idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı
. Henüz çocuk istemiyoruz sizce mümkün mü

Arkadaşlar 24 gün önce kocamla korunmasız anal ilişki yaşadık. Kucağındaydım ve tam boşalacağı zaman beni hemen kaldırdı. Kendi vücuduna boşaldı sırtüstü uzanmış şekilde. Üstten sildi sıvısını gel otur bir daha boşalacağım dedi. Oturdum sonra yine boşalacağında kaldırdı adetim 4 gündür gecikmiş durumda bugün idrarda gebelik testi yaptım. Henüz çocuk istemiyoruz sizce mümkün mü
Test yaptım diyorsunuz ee sonuç?

Arkadaşlar 24 gün önce kocamla korunmasız anal ilişki yaşadık. Kucağındaydım ve tam boşalacağı zaman beni hemen kaldırdı. Kendi vücuduna boşaldı sırtüstü uzanmış şekilde. Üstten sildi sıvısını gel otur bir daha boşalacağım dedi. Oturdum sonra yine boşalacağında kaldırdı adetim 4 gündür gecikmiş durumda bugün idrarda gebelik testi yaptım. Henüz çocuk istemiyoruz sizce mümkün mü
İmkansız gibi birşey anal beraberlik oldu diosunuz 🤷

Sperm bulaşmış olma ihtimalinden korktum olsa bile yıkadım 2 3 dakika geçmeden mümkün değildir hala değil mi bu konularda bilgisizim

Evet sperm bulaşma ihtimalinden korktum olsa bile yıkadım hemen yine de mümkün değildir değil mi
mümkün değil ya olmaz öyle zaten yıkadım diosunuz sizinki strestn gecikme oluyor.
haa olurda gebe kalırsanız bana haber verin bide dışından deneyelim bi denemediğimiz o kaldı 😂🙈😅

X