Maske Tarifleri Limonun Mucizesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mutgul

kelebek
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
195
8
116
Kullanıldığı yerler:
Ateşi ve tansiyonu düşürür. Kanı temizler. Susuzluğu giderir. Kalbi kuvvetlendirir. Damar sertliği ve romatizmada faydalıdır. Gribin çabuk atlatılmasını sağlar. Mide, bağırsak ve idrar yollarındaki mikropları öldürür. Gıda zehirlenmesini önler. İdrar söktürür. Böbrek ve mesane kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Yüzdeki sivilceleri geçirir. Cildin güzelleşmesini sağlar. Karaciğer hastalıklarında faydalıdır. Dişleri beyazlatır ve diş etlerini kuvvetlendirir. Nezlede şikayetleri geçirir. Skorbüt hastalığında faydalıdır. Boğaz ve bademcik iltihaplarının giderir. İshali keser. Kansızlığı önler. Fazla aybaşı kanamasını önler. Nasırları söker. Mide ağrılarını dindirir. Baş ağrılarını ve vücut ağrılarını keser. Yüz çillerinde faydalıdır.

•ağız kokusunu giderir,
•kalp çarpıntısını teskin eder,
•balgam yaptırmaz,
•karaciğerdeki harareti söndürür,
•safrayı söktürür,
•basur hastalığına iyi gelir,
•iştahı arttırır, ağrı ve sızıyı dağıtır,
•mide bulantısını önler,
•cilde sürülünce güzelleştirir,•kusmaları keser,
•yüzdeki çillere faydalıdır,
•hazmı kolaylaştırır,
•parlatıcı ve temizleyicidir,
•şişkinliği giderir,
•mürekkep lekesini çıkarır,
•mideyi kuvvetlendirir,
•kabuğu güvelenmeye engel olur,
•Susuzluğu teskin eder,
•kabuğu yakılınca odayı temizler.

bende bunu bilmeden yüzümü limonun suyuyla temizliyodum. kiri, yağı, matlığı alıyordu. yumuşak parlak yapıyo.gözenekleri açtığına inanıyorum.denemede yarar var kısçeler

bende limonlu sodayla yıkadım bi sure ama gerim gerim gerildim suratım cok yandı ve kasındı yaaa acayip oldum suyla yıkamak zorunda kaldım hemen

sanırım miktar onemli sen ne kadar kullanıyosun nasıl kullanıyosun canım

limonun bu etkilerini 80 yaşına merdiven dayayan dedemden biliyorum her yemegn ardından yarım limonu yer vallahi hem saglıklı hemde cildi güzel kıskanıyorum bazen ama limonun yanında domates yemeden günü tamamlamaz her ögün domates ver yer vallahi .dedemi özledim sanırım

bilgiler için tşkler bu arada :87:

sodayla hiç denemedim. soda zaten asitli limonunda yakıcı özelliği var ikisini kullanmak kötü olur. ben sadece limonu yüzümde gezdiiriyorum siler gibi her tarafına yediriyorum. sonra pamukla siliyorum biraz yanıyo tabi sonra suyla yıkıyorum. çok sık yapmıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum

limonla yüzümü ovardım lisedeyken ,sivilce ve lekelere karsı bir numaralı silahımdı o zamanlar cok faydasını gördüm. :) şimdi üşeniyorum düzenli yapmıyorum, aklıma geldikce . ama cok etkili sivilcelere, iz kalmadan geçiriyo iki üç günde.

bende çillerimden şikayetçiyim kendimi bildim bileli çillerim var ama ben büyüdükçe çillerimde arrtı ve çil olmaktan çıktı genşledi.çil gibi olsa onada razıyım.çok kötü görünüyo.fondotensz dışarı çıkamıyrm.herkes çok yakıştığını söylüyo.eminm sırf beni mutlu etmek için yapıyolar.çillerim için özel bi hastanede cildiyeye gittim.unıtone leke kremi yazdı 3 ay kullandım çok az bi değişim oldu sanki ama tatmin edici değil tabi.bide sıkıldm kullanmaktan bıraktm.6 ay kullanmm gerekiyodu.ayrıca pahalı bi ürün.şimdi de kimyasal peeling düşünüyrm ama yaz olduğu için yaptıramıyrm eylülü beklicem mecbur.kendimi artık çilsiz ve lekesiz görmek istiyrm.aynalara yakından korkmadan bakabilmek istyrm çok mu şey istiyrm Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…