Tatlı Tarifi Limonlu Parfe-Resimli

cancu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
3.685
1
40
tam bir yaz tatlısı

limonun kabukları rendelenir
krem şanti hazırlanır buzdolabına konur
bisküviler kırılır

2 paket krem şanti
1.5 su bardağı süt
yarım paket tang limonlu
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket petibör bisküvi
hindistan cevizi

2 paket krem şantiyi 1.5 su bardağı sütle kabartıyoruz içine yarım paket tangi limon kabuklarını ve hindistan cevizini koyuyoruz içine büyük parçalar halinde kırılmış bisküvileri koyuyoruz dilerseniz damla çikolatada da koyabilirsiniz daha sonra içine streçfilm döşenmiş borcamın içine döküp buzdolabına koyuyoruz donunca yemeğe hazırdır afiyet olsunnnn

bende yaptım şuan buzlukta çıkardığımda resimde eklicem hanımlar mutlaka deneyin harika oluyor

cancu1143.jpg

cancu1144.jpg

gerçekden de tam yaz tatlısı..buz gibi ve hafif...ellerine sağlık...alkisalkisalkis

ellerine saglık canım
yazın serin serin yenir
limonatayı seven bırı olarak bunu denicem alkisalkisalkis

Limonlu parfe..
Of..
YAZ eşittir PARFE dir benim için..
Soğuk pastalara kim hayır diyebilir ki..

Ellerine sağlık cancum

deneyin kıslarr deneyin nasıl hafiffff nasıl güsel olmuş varya harikaa cokacimcoook

Tarif için teşekkürler cnm,benimde en sevdiğim tatlılardan biridir.
Ben bu tür tatlıları şekilli kek kalıbını ıslatıp döküyorum,soğuduktan sonra buzdolabına kalıbıyla birlikte koyuyorum,sonra ters çevirip servis yapıyorum muhteşem bir görüntü oluyor tavsiye ederim.

Bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor

seninde elceğizine sağlık cnm bnm

Tarif için teşekkürler cnm,benimde en sevdiğim tatlılardan biridir.
Ben bu tür tatlıları şekilli kek kalıbını ıslatıp döküyorum,soğuduktan sonra buzdolabına kalıbıyla birlikte koyuyorum,sonra ters çevirip servis yapıyorum muhteşem bir görüntü oluyor tavsiye ederim.

şekilli kek kalıplarına bazen küçük kuplara ve borcama koyuyorum bende cnm evet öle de güsel oluyo bunu o an elime ne geçtiyse ona koymuştum bidahakine kek kalıbına dökiim guzum kaydirigubbakcemile5

bende yapıcak tatlı arıyordum walla şimdi akşama yengem gelıcekte ama bıskuvım yok üşenmezde cıkarsam yaparım ama daha sonra mutlaka dneyecegım guzel olmuş ....

bende yapıcak tatlı arıyordum walla şimdi akşama yengem gelıcekte ama bıskuvım yok üşenmezde cıkarsam yaparım ama daha sonra mutlaka dneyecegım guzel olmuş ....

hmm yaptıysan koy yevrum resimlerini işallah güsel olur kaydirigubbakcemile5

gece gece kastınmı var bana ya karnım açlıktan gıcırdıyodu of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok cnm çekti bir porsiyon yollasana

Emeğine sağlık çok hafif ve serin serin oh ne güzel
Çok severim bu tip tatlıları deniycem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gece gece kastınmı var bana ya karnım açlıktan gıcırdıyodu of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok cnm çekti bir porsiyon yollasana

sıcaklarda iyi gelir...tam bi yaz tatlısı...

Emeğine sağlık çok hafif ve serin serin oh ne güzel
Çok severim bu tip tatlıları deniycem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

deneyinnn kısçelerrrr süper oluyo bende yapıcam şimdi hemen 2 dakikada zemuszemus

ben yaptım şekerim bugün ve de yedim çok hafif ve güsel oluyo
evdekiler de begendiii a.s.

mutlaka deneyeceim ellerine sagl1k can1m gerçekten yaz için ideal bir tatl1ya benziyor.

X