• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limonlu (idrarlı)gebelik testi

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
kızlar bişi duydum söleyende bende merak eiyoz idrar ve limonla gebelik testi yapılıomuş doğruu bilen warmı
böle limonun parçacıkları çöküyomuş bebiş varsa doorumu cvplarınızı heycanla bekliom

kızlar bişi duydum söleyende bende merak eiyoz idrar ve limonla gebelik testi yapılıomuş doğruu bilen warmı
böle limonun parçacıkları çöküyomuş bebiş varsa doorumu cvplarınızı heycanla bekliom

kesinlikle doğru deil cnmm benneyaptımki ne limon testi ne de karbonat ikiside doğru deil geçen ay ikisinide yaptım ikisindede hamile çıktımm :çok üzgünüm: ama sonuç kocaman bi negatif :(( hem sen bunlarla vakit kaybetme 3 günün geçmiş basit bi idrar testinde bile çıkar eğer hamileysen cnmm a.s güsel haberlerini beklioruzz a.s.

yok kızlar yaa inanmayın böle şeylere.yalnız hamile kalınca idrar koyulaşıyor ve sanki ilk zamanlar köpürüyor gibi oluyor.benim ilk kez böle birşey olmuştu hatta dedimm sanırsamm üşüttümm diye ama meğer bebektenmiş :)

valla kızlar banada arkadaşım sordu merak işte böle şeller acaba dedik....boşmu dolumu bilmiyom kan testiyle bakcaz çaresine artıkkkk bana dua edin kızlarrrrrrrrrr

bende bi benzerini duymuştum ama limonu ilk duyuyorum. idrarını kaynatıyosun(kola kutusu olabilir) eğer yoğurt gibi kesilirse hamilesin kesilmezse aynı kıvamda kalırsa değilsin. ben geçen senelerde yaptım bikaç kez hiç kesilmedi yani değil demekti ciddende değildim... şimdi hamileyim ama testi yapmayı midem kaldırmıyor ki eczane testlerinde bile çıkmıyo benim bebişim ... yapan ve sonuç alan bikaç kişiden duymuştum bunu...denemesi bedawaaa

bende bi benzerini duymuştum ama limonu ilk duyuyorum. idrarını kaynatıyosun(kola kutusu olabilir) eğer yoğurt gibi kesilirse hamilesin kesilmezse aynı kıvamda kalırsa değilsin. ben geçen senelerde yaptım bikaç kez hiç kesilmedi yani değil demekti ciddende değildim... şimdi hamileyim ama testi yapmayı midem kaldırmıyor ki eczane testlerinde bile çıkmıyo benim bebişim ... yapan ve sonuç alan bikaç kişiden duymuştum bunu...denemesi bedawaaa

Allahım daha neler duyucaz

Bende tam bugün olmam gerekiyo henuz geçmiş sayilmaz ama bi an limon olayını duynca acaba dedim :)yorumları duyunca ,herduyduguma inanmamam gerektigini bi kere daha anladim yani.çaresizlik ve merak bu olsa gerek bu saatte eczanemi bulcam :((

Back
X