Maske Tarifleri limon

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

cherry85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
194
1
39
pamuğa birkaç damla limon suyu damlattım üstüne gülsuyu ama hiç iyi gelmedi yüzüm yanmaya başladı sonra da kızarıklıklar oluştu hemen yıkadım,limon bana hiç iyi gelmiyo,sizin cildinizi yakmıyor mu??limonlu yoğurtlu maskeyi yapcaktım acaba yapmasam mı ki?yine yanarmı sizce yüzüm?

Limon sivilceleri kurutmak için. Yağlı cilde iyi gelir siyah noktalara ya da. Ama hassas cildi mahveder. Hele ki kuruysa. Sadece yoğurt sür 15 dk bekleyip yıka. Çok iyi gelecektir.

bi de bende kronik ürtiker var geçen yıl haziran ayında 1 hafta hastanede yattım,bütün vücudum kıpkırmızıydı kortizonlu serumlar falan geçirmedi kiraz geçirdi tam kiraz mevsiminde ürtiker çıktı her yerimden ben de hastanede bol bol kiraz yedim geçti aklınızda bulunsun ürtiker hastası tanıdığnz varsa bol bol kiraz yesin,limon da ürtiker yaptı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…