- 20 Şubat 2022
- 144
- 85
- 33
- 33
- Konu Sahibi Almila0606
Hala limon suyu ve tuz kullanıp etkisini gören varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zannetmiyorum ben hala onu kullanan olduğunu. Bide limon asitli yani nasıl bekliyceksiniz, kaç dakika bekliyceksiniz. Elime değdiği anda ellerim yanıyorHala limon suyu ve tuz kullanıp etkisini gören varmı
okuduğum bazı yerlerde etki ettiğini söylemişler epilasyondan sonra uygulancakms ben denicem o kadar şeye para veriyoruz eğer caresi buysa kurtulmuş oluruzZannetmiyorum ben hala onu kullanan olduğunu. Bide limon asitli yani nasıl bekliyceksiniz, kaç dakika bekliyceksiniz. Elime değdiği anda ellerim yanıyor
Ben ilk defa duydum. Debeyip yazınızı güncellermisiniz. İşe yararsa bizde yapalımokuduğum bazı yerlerde etki ettiğini söylemişler epilasyondan sonra uygulancakms ben denicem o kadar şeye para veriyoruz eğer caresi buysa kurtulmuş oluruz
Bugün yapıcam inşallah bakalım takipte kalın haberlesirizBen ilk defa duydum. Debeyip yazınızı güncellermisiniz. İşe yararsa bizde yapalım
Denedim hiç bir yanma olmadı beklemedeyim şuanLimon suyunun yüksek asidik özelliği var, tuz da cildi kurutur. Üstelik bir de epilasyondan sonra. Cildinizde ciddi deformasyon olur. Hiç girmeyin bence o toplara.
Limon yağını denerim birde bakalım bu bir sonuç versin normalde bir haftaya kadar çıkmaya başlar tüylerim limon ve tuzda da bende yanma olmadı etki etmedimi acaba diye de düşünmedi değilim sonuca göre bakicam deneyen ve sonuç alan vardır diye düşünüyorumBen epilasyon sonrası limon yağı sürüyorum.. Seyrelttiğini düşünüyorum..
Ama bundan daha önemlisi şu ki epilasyon dan sonra o bölgedeki mikrobu kırıyor. Yani elimiz değdiği için kıl kökleri açık olduğu için benim her epilasyon dan sonra sivilce çıkardı. Küçük küçük.. Ama limon yağını sürdüğümde sivilce çıkartmıyor temizliyor kıl köklerini..
Limon yağı ayriyeten ten renginide açıyor diye biliyorum.. Daha bu konuda sonuç almadım..
Limon sürünce oluşan kavrulma olayı limon yağında olmuyor. Hatta rahatlatıcı bir yağ yakıcı değil.
Limon ve limon yağının olayı aynıdır bence.Limon yağını denerim birde bakalım bu bir sonuç versin normalde bir haftaya kadar çıkmaya başlar tüylerim limon ve tuzda da bende yanma olmadı etki etmedimi acaba diye de düşünmedi değilim sonuca göre bakicam deneyen ve sonuç alan vardır diye düşünüyorum
Bazı arkadaşlar inanmıyor ama etkisi dediğiniz gibi oluyor sanırım çünkü bende çok araştırdım bir kaç yerde de okudum uygulayıp etkisini gören de olmuş limon yağını aktardan alabilirz degilmiLimon ve limon yağının olayı aynıdır bence.
Limon yağı daha iyi yakmıyor ve yapış yapış cildinde kalmıyor. Emiliyor
Ve kokusu aşırı hoş kek harcı gibi sanki mis gibi limon kokuyor..
Benim tüylerimde faydası oldu düzenli kullanmasam bile geç çıkartıyor ve seyrek çıkartıyor..
Ben gratisten aldım. Ama aktardada vardır.Bazı arkadaşlar inanmıyor ama etkisi dediğiniz gibi oluyor sanırım çünkü bende çok araştırdım bir kaç yerde de okudum uygulayıp etkisini gören de olmuş limon yağını aktardan alabilirz degilmi
Evet kıl kökünü inceltip zamanla çıkmamasını da sağlıyor mus yine de iyidir çok çıkmasın danBen gratisten aldım. Ama aktardada vardır.
Etkisi oluyor da tabiki tamamen bitirebileceğini düşünmüyorum ama azalıp uzun sürede çıkmasını sağlıyor ve kıl kökünü zayıflatıyor.
Aynen öyleEvet kıl kökünü inceltip zamanla çıkmamasını da sağlıyor mus yine de iyidir çok çıkmasın dan
Aynen öyle
merhaba limon deniyordunuz. 1 haftada cikar normalde demistiniz. bir etki gözlemleyebildiniz mi