Göz Çevresi Bakımı Limon suyu mucizesi...Kaz ayaklarında anında gözle görülür azalma

ben 20 yaşındayım göz altlarımda morluk vardı geçenlerde kullandığım göz altı kapatıcı yüzünden 3 tane çizgi oluştu ne yapmalıyım arkadaşlar

göz altı şişliklerine ve morluklarını hafifletmek için çay suyunu pamuga batırıp gözünüzün üstüne koyun arkadaşlar ne kadar bekletirseniz o kadar iyi limon sivilceler için birebir tuz ve limon

thailia tesekkürler bunu bızımle paylaştıgın içinbende yaptım gerecekten ınanılmas etkısı gördum arkadaslarım farkkettırler

bu limon mucize gibi birşey galiba bayanssulusmile formda okuduklarıma göre

kahve ve limon: çatlaklara
limon ve tuz : tüylerin kökünü kurutuyormuş
buzdolabında limon : kaz ayaklarına
limon suyuve günes : sac rengini acıyormuş
limon: sivilceleri kurutuyormuş
limon ve sarmısak: karısımı bekletip içince bicok seye iyi geliyormuş
limon suyu ayrıca tansiyonuda düşürüyor

başka varmı acaba -tatlicadiarzu-

Limon suyu içindeki asitten dolayı acaba göz altını iyice kurutup kırıştırmazmı?

aslında sürekli sürülmez cildi kurutur cunku glycolic acid iceriyor
kırısıga ıyı gelebılır ama nasıl? gece surulup bıraz bekletılıp durulanacak
sonra normal goz kremı surulecek
bazı cıldı kavurabılır dıkkat gunduz sakın surmeyın
ve gunes koruyucu urunu ıhmal etmeyın

içerigindeki asit kurutur mahveder cildi karma-yaglı olanlar sivilcelerini söndürmek için kullanıyor tek mantıklı açıklaması c vitamini iyi geliyor olabilir yerine daha çok c vitamini içeren kiviyi tercih edin derim riski göze almamak için

Selam Kızlar,
Benimde bıyık bölgesinde mimik çizgilerim var, çok yaşlıymışım gibi yanakta sarkma var gibi görünüyor.. Bunun için bildiğiniz birşey var mı acaba paylaşırsanız çok sevinirim..

Ben de sürdüm gerçekten sıkılaştırıyor göz altını.hem de ilk surmede.Ve rengini de açtı gibi.Gerçekten inanamadım.Çok beğendim bundan sonra da hep süreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…