- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhabalar bayanlar kendime en fazla 300 tl limitli bir kredi kartı çıkarttırmak istiyorum kullanan veya bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi_? şimdiden teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bayanlar kendime en fazla 300 tl limitli bir kredi kartı çıkarttırmak istiyorum kullanan veya bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi_? şimdiden teşekkür ediyorum
300 tl limitli kredi kartına yıllık minimum 45TL aidat alıyorlar şekerim, hem kart talebinde bulunurken limitini banka belirliyor gelir düzeyine göre, sen istersen sonrasında internet şubesinden limitini düşürebiliyorsun. World ve Gs Bonus kullanıyorum ben, en avantajlıları bu ikisi... Hayırlı olsun
300 tl limitli kredi kartına yıllık minimum 45TL aidat alıyorlar şekerim, hem kart talebinde bulunurken limitini banka belirliyor gelir düzeyine göre, sen istersen sonrasında internet şubesinden limitini düşürebiliyorsun. World ve Gs Bonus kullanıyorum ben, en avantajlıları bu ikisi... Hayırlı olsun
maaşınıza göre belirliyorlar limitinizi sonra siz isterseniz liminitizi düşerebilirsiniz aidat alıyorlar sadece siz mahkemeye başvuru yapıyorsunuz ben aidat ödemek istemiyorum diye kazanırsanız ödeme yapmassınız dava açıp kazananlar varmış
Artık aidat alamıyorlar. Şöyle ki evet kesiliyor ama itiraz edince kartınıza para geri yükleniyor.
Ben Axess kullanıyorum 1000 tllik limiti var maaş bordrumu isteyip kendileri otomatik olarak limiti vermişlerdi.
Arkadaşımın limiti 350 tl fakat öğrenci kredi kartı, öğrenci belgesinle almıştı.
Benim 3 ay önce 55 tl kredi kartı aidat parası kesilmişti. Gittim itiraz ettim dilekçe doldurup beklememi istediler. Diğer ay gittiğimde kartıma yatmamıştı bu sefer gene gittim kadın şipşak bilgisayardan hesabınıza aktardım dedi :) Bi gittim atm'eye evet geri ödenmişti :)
Geçmiş yılların kini almak için mahkeme kararı fakat bu yıl içinde olanı ödemek zorundalar :)
İlla ısrar ediyorlarsa kesildiğine dair bi belge isteyin ve tüketici haklarına başvuracağını belirtin.
Ödemek zorundalar!!! Azıcık çene lazım sanırım :)
ünv zamanında 8-9 yıl önce işbankası öğrenci kredi kartı çıkartmıştım 200 tl limitli , bu yıl 300 e çıkardılar sağolsun. Acil ihtiyaçlar için her daim yanımda fazlasına gerek yok benim gibi hesabını bilemeyenlere en güzeli...bu arada 2 tane otomatik ödeme talimatı verdim elektrik su faturası hiçbir kesinti yapmıyorlar
Madem şimdiye kadar kullanmadınız kredi kartı bence hiç bulaşmayın. Yani o 300TL limiti daha sonra 3000TL ye çıkarmaya çalışacaksınız. Çıkarmadınız diyelim banka sizi harcamaya mecbur bırakıyor. 50 tl yıllık aidat ücreti olan kartımı kapatmak için bankayla konuştum bir sürü laftan sonra ok bonus olarak iade edeceğiz paranızı dedi ama 1 yıllık süre içinde yeniden kartınızı kapatırsanız bu kesinti yeniden kartınıza yansıyacak demişlerdi.