bu da çok güzel bir fikir canım teşekkür ederim
nerelerde yaptırabilirim?
5 aydır çıkıyoruz canım birbirimizin zevklerini henüz tam çözemediko olaya bende sinir oluyorumbişey beğeniriz beğenmezler ya..
Tatlııımm çok hoş bence.. eğer beğenirse bu tarz bişey alıp içine küçük bi not yazabilirsin.. Bide sık kullandığın bi eşyanı , fuların falan varsa onuda içine koyup onun içinde küçük bi not yazabilrsin.. Parfümünü de sıkarsın fularına
o zaman ilk iş bahaneyle güzel bir foto çekinmekFotografciılar yapıyor cnmmm bunları
5 aydır çıkıyoruz canım birbirimizin zevklerini henüz tam çözemedik
işte böyle kzak cüzdan gibi şeyler olmasın ilk hediyem olucak ya orjinal birşey olsun diye düşündüm
fular işide çok güzel bu benim aklıma gelmemişti
d&r daki görevlilere danışırım bunu nasıl olsaHiç bi fikrim yok ama çok güzel bi fikir :)
hemen göz atıyorummOO kuzu ilerde daha çok yaratıcı şeylere ihtiyaç duyacaksın sen şimdiden kasmaya başlamışssın ..
bak ben daha önce bi topik açmıştım, pratik hediye önerisi olan varmı diye.. Orayada bi göz at istersen
d&r daki görevlilere danışırım bunu nasıl olsa
çok güzel fikirler çıktı arkadaşlar
nasıl teşekkür etsem bilemedim
bide benim çok arkadaşım yok fikir danışabileceğim
böyle beni tanımadğnz halde yardm etmeye çalıştınız
günlerdir kafamı kurcalıyordu bu hediye işi
pilelipire adli kişinin bahsettiği şeyleri çok merak ettim :26:
tamam o zamano uzun dönemli bir iliişki için daha uygun olur canım :)
o zaman ilk iş bahaneyle güzel bir foto çekinmek
bunu doğum günü için dğil normal bir günde de verebilirim
hatta söylemem renk değiştirdiğini
içinde görür
o kendi uğraşıp yapıcak canımOrası var birde kuramazsan paran çöpe gider kurupta vermen lazım erkek arkadaşına cnmmm
Ben bı duş alıp gelıorummm kızlarrrr
tamam o zaman
inşallah bizimde uzun süre devam eden bir ilişkimiz olurda o zaman tekrar çalarım kapını
hemen boşaltıyorumEsmer kraliçem posta kutun dolu cnmmm özel mesaj yollayamiorum sanaaaaaa
ben iyiyim sen nasılsın
lili nerelerde acaba gözükmüyor