- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
v10 dakikam dolmadığı için msj atamadım güzelim atıcam dolunca
Güncel konulardan gideyim diyerek yılbaşına ağırlık verdim biraz, amaaaa
zamanla burnumu sokmadığım konu kalmayacak
v
Sen Allah'tan yakın bir günü konu edinmişim şimdiki topiclerde sevgili günü için hazırlık yapıp sevgilime ne alsam diye düşünüyor millet.. Daha var bir buçuk ay.. Sanki başka gün hiç özel değilmiş gibi o günü özel kılan ne ? Valla ben sevdiğimle geçirdiğim her dakikayı her günü özel buluyorum .. Hediyeymiş oymuş buymuş vallahi hiç gözüm yok . Geçen sene yılbaşında birlikte o kadar eğlendik ki.. Dışarıda değildik evdeydik herşeyimiz aldık evi bildiğin parti evine çevirdik yani balonlar süsler konfetiler falan .. Millette bir hediye derdidir gidiyor..
Haklısın tatlımmm ben de eskiden öyleydimÖzel bi gün mü geliyo, 3 ay önceden tutuşmaya başlardım "ne alcam ne alcam"
diyeAma dediğin gibi önemli olan hediyeler, özel günler değil sıradan bir anı da özel günmüşçesine geçirebilmek Bu da
ne parayla ne hediyeyle olur. Geçenlerde yıldönümümüz vardı mesela bizim de, erkek arkadaşım yemeği masayı herşeyi kendisi
hazırlamıştı,, müziği de ben ayarladım al sana romantik bir günİlla tek taş yüzükle kazık bir restoranda mı kutlanması lazım
hediyelerden bahsetmişken
sevgililer günüymüş yılbaşıymış bende pek önemsemem ama doğum günü bence özel bir gün
ve sevgilimin doğum gününe 20 günden az kaldı
fikirleriniz var mı kzlar çok zor durumdayım
beşiktaşlı ama sıkı taraftar değil
Valla kuzu ben anlamıyorum böyle işlerden.. Ama sıkı bi taraftarsa , forma şapka tşört tarzında şeyler alabilirsin tabi orjinallerinden.. Çakma'ya karşıyız biz çarşıyız !
Bir ara can sıkıntısından bende bloglarla uğraşmıştım linkleri özelden yolla kuzum da incelerim arada.. Tabi konusu ne bloglarının .. Valla telefondan LiLiyle konuşuyorum , alt komşularının bebeği gelcekmişte , oleyyyyy bebiş sevicem diye seviniyordu .. =)
Vay demek aynı anda mesajlaşıyoruz haa sorucam liliye beni aldatmak neymiş göstericem ben ona , at canım at hem tanışamamıştık .. Tanışırızda bu vesileyle..
Melezim ekledim msnden afiyet olsun sen gelene kadar bende bir mutfağa gidip kendime çay alayım.. Bekliyorum vallahi çok sevindim yakın oluşumuza ya .. Hiç arkadaşım yoktu hep nişanlımın tayfasını tanıyordum sonunda bir kız arkadaşım oldu şöyle dışarı çıkalım dediğimde gelecek alışverişe gidelim dediğimde gelecek evimze oturmaya gelicek bir arkadaşım oldu be oh !
beşiktaşlı ama sıkı taraftar değil
odasında beşiktaşlı nevresim takımı vardı
acaba beşiktaşın battaniyesinimi alsam diye düşündüm bende
takım olsun diye
üstünede kokumu sıkarım
ikinci bir secenekte şu
geçenlerde konuşurken konu maket yapmaktan açıldı
ay ben çok sıkılırım öyle uğrastırıcı şeylerle sinirim bozulur dedim
o da ben isterdim güzel olur demişti
d&r da ev maketleri var
ilerde evimiz böyle olsun diye küçük bir notla ev maketi almayı düşündüm
hangi fikir daha iyi kızlar sizce?
hangisini beğendin canımaaaa süper bi fikir bence canımmmmGüzelcede süslersin...
hangisini beğendin canım
ilk hediyeyi mi yoksa maketi mi?
örcektim canımEsmer kraliçem atkı ör bence havalar soğudu ve tamamen senin emeğin olacak bence çok hoşuna gider ....
örcektim canım
sırf onun için örgü öğrendim pratik yaptım örgüm düzelsin diye
sonra yine konuşurken örgü atkı sevmediğini öğrendim teyzelerim ördü o kadar takmadım hiç falan demişti
çok sinir olmuştum
örcektim canım
sırf onun için örgü öğrendim pratik yaptım örgüm düzelsin diye
sonra yine konuşurken örgü atkı sevmediğini öğrendim teyzelerim ördü o kadar takmadım hiç falan demişti
çok sinir olmuştum
bu da çok güzel bir fikir canım teşekkür ederimO zaman bır düşünelimmmm . Immmmmmm ne yapabilirsinnnn bak kupalar var dıştan bakınca düz kupa dürüyor ama içine sıcak bişi koyunda diyelim resminiz o çıkıyor çok eğlenceli benceeeeebattaniye alma bence orjinal bişiler olsun cnmmm
anladığım kadarıyla bunların parçaları içinden çıkıyor yapıştırıcı ile kendimiz yapıyoruz
takıldığım b i nokta var
yapmak için ustalık gerektirir mi?
çünkü sevgilimin daha önce böyle birşeyle uğraştığnı sanmıyorum
bu maketler hakkında bilgi sahibi olan var mı kızlar