Liken simpleks kranikus Dr eserdağ

liken simpleks

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
52
-15
30
Merhaba hanımlar derdimi çoğunuz biliyor liken simpleks kranikus ah ah öldüremiyor süründürüyor artık kaşıntıya dayanamayıp Süleyman esedağa gitmeye karar verdim acaba liken için gidip sonuç alanlar nasılsınız lütfen cevap verir misiniz

Liken simpleks ve liken sklero hastaları bende liken simpleks hastasıyım malesef 12 yıldir liken hastasıyım ve 4 yıldır tedavi oluyorum prp ca.lazer kokhucre kremler falan.. yıllarca kadın doğum doktorları cildiye doktorlarına gittim fakat tanı koyamıyorlardi dermatit diyip gönderiyorlardi fakat geçmiyordu kullandigim kremler hepsi faydasız kalıyordu.2021yilinda Hera klinige gittim Dr Süleyman eserdaga muayene oldum görür gormez oda dedi liken bu ama yinede biyopsi alalım aldi biyopsi doğru cikti Liken simpleks malesef .ama yinede çok şükür hemen tedaviye başlandı 4 yıldır düzenli tedaviye gidiyorum Süleyman bey prp Calazer kokhucre tedavileri yaptı hafifledi rahatsızlığım ve kendi yaptigi iksir adını verdiği kremi kullanıyorum . Psikolojini mahv eden bir hastalık lütfen ihmal etmeyin kendinizi korkmayın ben Hera klinik sayesinde toparlandım teşekkürler ❤️

X