Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar #liken planus geçiren gercirmis olan bu hastalığın tedavisini ve çaresi bulan oldu mu.hastalik süreci nasıl geçti lütfen yazın çok acil????????
Merhaba ben bu hastalığı tam atlatamadım hala vücudumda kahverengi lekeler var maalesef. Buradan sanırım öğrendim kolsuz agop varmış onun reçetelerine ulaşmaya çalıştım bulamadım rahmetli olmuş kendisi. Bilinen bir tedavisi yok stres yapılmayacak bu hastalık yok gibi davranacaksınız. Aslında diyeti de varmış sanırım şekerli gıdalardan uzak bir diyetti galiba ben yapamadım ama lekeler belli belirsiz. Üzülmeyin iki yıla geçmesi bekleniyormuş . Mavi ışık tedavisi falan dendi de kortizollü ilaç veriyorlar genelde ben tercih etmedim siz dilerseniz yazdırın ama pek etlisi olmuyor diye okudum yorumlardan.