Erkek İnfertilitesi Likefaksiyon süresi uzun olup tedavi olan arkadaşlar var mi acaba

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizde hamilesiniz birşey yaptınızmı bununlaöilgili
Evet biz eylülde test vermiştik bizimde 1 saatten fazla yaziyordu. Doktorumuz birsey yok dedi ama ben iliskiden sonra belimin altina yastik aldim bir saatten fazla ayaklarim yatak basliginda durdum ve sabaha kadar hic kalkmadan yattim sonrada. Birde ben ekimde klomen kullanmistim yumurtlama takibide yapildi. Yumurtlama olunca iki iliski oldu ikisinde de boyle yaptik. Birde esime sekersiz kahve verdim

Anladım cnm sağolasın
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Darısı başıma

Merhaba 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz ben de ve eşim de bi sorun olmadığını söylediler. İki ay yumurta takibi yaptırdım yine de bi sonuç alamadık eşimin sperm testinde sıvılaşma süresi 60 dkdan fazla yazıyor 3 dra da gösterdik sonuçlar normal dedi. Siz hamilesiniz sanırım , herhangi bi tedavi uygulandı mı sıvılaşma sorunu için? Uzun yazdım kusura bakmayın Cvbnız için teşekkür ederim combo

Nac 600 kullananlar olmuş sanırım öyle okudum forumda birde c vitamini deneyelim umarım işe yarar teşekkürler

Bizede drlar normal dedi ama ben iliski sonrasi uzun sure sure ayaklarimi dikerek yattim ve o ay hamile kaldom

Bizede drlar normal dedi ama ben iliski sonrasi uzun sure sure ayaklarimi dikerek yattim ve o ay hamile kaldom
Teşekkür ederim cvbın için bende yatıyorum saatlerce hemde ama hala hamile kalamadım yakın zamanda tekrar test yaptırdık ve 2 saatten fazla çıktı süre, diğer değerler iyi. Balgam sökücü verdi dr inşallah işe yarar

Evet onu duymuştum. İnşallah işe yarar. Ama bizde sadece esimde drgildi sikinti. Bende de pco var hâla da var. Ve bizim 1 saatten fazlaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…