180 dakika mı. ? yani üç saat? Sperm 3 saat bekletildikten sonra incelenmez. O kadar süre beklerse sonuc doğru çıkmazMerhaba arkadaslar ben araniza yeni katılıyorum böyle bir başlığa rastlamadigim için açma gereği duydum. Eşinde likefaksiyon yani spermin sıvılaşmama sorunu yaşayan var mı? Doktorlarınız neler dedi biz doğu gorevi yaptigimiz için çok iyi bir tedavi olamiyoruz çok aciklayici konusmadi doktor. Sperm sayisi ve hareketi az likefaksiyon suresi 180dk bunun icin bir tedavi yok dedi burada doktor. Böyle sorun yasayan var mi acaba aranızda: (
15 dakikadan fazla bekletilen spermlerin sonucu hep yanlış çıkar. Tek bildiğim bu. Başka urologlara sorun.Testte de deger az çıkıyor bu yüzden sanırım.15 tatilde memlekette bir uzman tedavi edilebilir dedi enfeksiyon giderici ilac verdi sonr tatil bitti siirtte test yaptırdık duzelmemis 180 dk cikiyor ve sperm sayısı da 8milyon gösteriyor. Doktor bu sivilasmanin tedavisi yoktur dedi klomen ile e vitamini verdi sayı için ama bu sivilasma olmazsa sayı yine artmaz. Bu likefaksiyon süresinin kisaltilmasi ile ilgili bir tedavi yokmu acaba
Fark etti baya şuan normal değerlerde şükür hareketlilik yüzde 70e kadar çıktı totelde 109 milyon ml de 28 milyon morfoloji aynı idi 4 çıkmıştı .Cok sagolun arkadaslar peki düzen labda sonuç kac cikti fark etti mi baya
Merhaba sinem,bizdede tek sorun bu malesef. Bize dr tedavisi yok dedi ve aşılama yaptı ve tutmadı. Daha yeni karşılaştığım yazılarda ilaç tedavi olduğu yönünde. İyi bir urolog arayacağız bizde ama sizi metak ettim naptınız. Çözümü buldunuz mu ?Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katılıyorum böyle bir başlığa rastlamadigim için açma gereği duydum. Eşinde likefaksiyon yani spermin sıvılaşmama sorunu yaşayan var mı? Doktorlarınız neler dedi biz doğu gorevi yaptigimiz için çok iyi bir tedavi olamiyoruz çok aciklayici konusmadi doktor. Sperm sayisi ve hareketi az likefaksiyon suresi 180dk bunun icin bir tedavi yok dedi burada doktor. Böyle sorun yasayan var mi acaba aranızda: (
Canim peki testleri hep ayni labaratuarda mi yaptirdiniz nerde yaptirdinizDoktormu önerdi. Eşimin sayısı hızı herşeyi çok iyi 50 dakkada sıvılaşıyor. Doktor buyuzden olmuyor dedi. Başka problemimiz yokmuş. Çok sağol bana umut oldun. Hiç bir yerde bulamadım düzelen kişileri.
2 kez aynı yerde yaptırdı. Yanlış olduğunu düşünmüyorum, yoksa 4 sene biticek öylede böylede olurdu. Bi kez aşılama yaptırdık bidaha yaptırmak istemiyorum. Tüp yaptıralım diyoruz oda masraflı olduğu için biraz bekliyorum.Canim peki testleri hep ayni labaratuarda mi yaptirdiniz nerde yaptirdiniz
Bizede tedavi yok dedi oyuzden direkt aşılama yaptı. Ama insanın aklında bi sürü soru işareti oluyor. Allah razı olsun bana umut oldun alıcaz hatta sipariş verdi sanırım eşim ilacı. Akşamda aktardan diğer dediklerini alcam. Denemekten zarar gelmez.Bize de doktorumuz tedavisi olmadigini soyledi ancak asilama veya tüp bebek ile sivilastirilabilecegini soyledi ilk test yaptik 120dkydi sinra 180 dk oldu bu sure icinde biz arisütü keciboynuzu ve proxeed plus kullandik onlarin faydasi oldu sanirim once 45dkya indi sonra 20dkya indi
merhaba normal yolla hamile kalabildiniz mi tüp bebek mi yaptırdınız?Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katılıyorum böyle bir başlığa rastlamadigim için açma gereği duydum. Eşinde likefaksiyon yani spermin sıvılaşmama sorunu yaşayan var mı? Doktorlarınız neler dedi biz doğu gorevi yaptigimiz için çok iyi bir tedavi olamiyoruz çok aciklayici konusmadi doktor. Sperm sayisi ve hareketi az likefaksiyon suresi 180dk bunun icin bir tedavi yok dedi burada doktor. Böyle sorun yasayan var mi acaba aranızda: (
Meraba süre ne kadar uzun acaba?Bende merak ettim bizdede sıvılaşma süresi uzun
60 dk dan fazla yazıyor kağıtta cnmMeraba süre ne kadar uzun acaba?
60 dk dan fazla yazıyor kağıtta cnm
Sizde hamilesiniz birşey yaptınızmı bununlaöilgiliMeraba süre ne kadar uzun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?