• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Likap53'ın 6 Ayda 32 Kg Verme Hikayesi

Büyük beden mağazalardan dünya para verip pantolonlar tişörtler almaktan sıkılmıştım.aynaya baktığımda gördüğüm manzara henüz 21 yaşındaki bir kıza yakışmıyordu biliyordum ama zayıflamak için neyi beklediğimi de bilmiyordum.16 ocak günü diyetisyene gittim güzel bir program verdi bana.azmettim ve 120 kilodan 88 kiloya düştüm beni görenlerin tepkileri, başarımı kutlamalarından keyif alıyorum ve kendimle gurur duyuyorum.1.70 boyundayım ve kilomu göstermiyorum boyum çok kısa olmadığından 80 gibi duruyorum..neler yediğime gelecek olursak;

sabahları: 2 kibrit kutusu kadar peynir, 5 zeytin,domates, salatalık,şekersiz çay ve 3 dilim kepek ekmeği

ara öğünde: 1 meyve

öğle: 1 kase çorba veriyordu doktorum ama ben çorba sevmediğim için yemiyordum :) 4-5 kaşık sebze yemeği,1 su bardağı yoğurt, 3dilim kepek ekmeği ve bol salata

ara öğün: 1 meyve, ½ su bardağı yoğurt

akşam: 1 kase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 3 dilim kepek ekmeği ve bol salata

bu arada günde 3 yumurta büyüklüğünde et hakkım vardı.ister yemeklerin içine koyuyordum, istersem de ayrı pişiriyordum

ara öğün: 1 meyve ve ½ su bardağı yoğurt

işte listem budur :)) daha yolun ortasındayım aynada gördüğümü çok seviyorum artık..kıyafet masraflarım artsa da sorun değil :) aldığım kıyafetleri en fazla 2 ay giyebiliyorum sonra içlerine düşüyorum ama napıyım hedefime ulaştığımda herşeyi fazlasıyla alıp yenileyeceğim dolabımı :)

Kısacası biz istedikten sonra herşeyi başarabiliriz :52:
tebrik ederim Likap53 azmını harika:) listenden bende yararlanayım 32kğ bana cok olur ama en azındabi 10 15kğ vermeme yardımcı olur inşallah

Back