çok tebrik ederim gerçekten kayda değer bir başarı fotoğraf da koysana motive olalım biz de
teşekkür ederim..eski fotoğraflarımı yırtıp attım bi anlık psikolojiyle iyiki de yırtmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tebrik ederim gerçekten kayda değer bir başarı fotoğraf da koysana motive olalım biz de
bi de sana tavsiyem zayıflama sürecinde kıyatfetlerini 1 beden küçük al, ben hep öyle yapıyodum. hem zayıflayınca tam oturuyodu, hem de o bedene düşebilmek için daha çok motive oluyodum :) benim de kilo vermem durdu ne yazık ki.. gerçi yiyorum bu ara durması normal :)
harikasın tatlımm , tebirk ederimm
6 ayda 32 kilo muhteşem bir rakam :) ben 7 ayda ancak 23 kilo verebildim. İnşallah hep birlikte başarır ve bir daha asla kilo almayız.
ama ben 120 kiloydum.kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı verebiliyorsunuz..ama artık geçti o aylar ve günler artık daha yavaş kilo veriyorum doğal olarak.umarım dediğiniz gibi bir daha eski halimize geri dönmeyiz
Ben de 123 kiloyla başladım :)
bende 95 kilo yum belim ve dizlerim gitti taşımıyor beni ikiside artık bugün gittiğim fizik dr zayıflayacaksın dedi yarın özel hastane var buradan dahiliyeye randevu aldım ora gidicem sizleri okuyunca mooralim düzeldi inşlh bende başarırım ve sizlerle paylaşırım.....
Darısı benim de başımaa:)
Tebrık ederım canım Pekı sekersız cayı nasıl ıcıyosun ya ben ıcemıyorum sekerı kesmek ıstıyorum ama olmuyo
Üç soru ...
1-Diyete başlama nedenin nedir?
2-Tatlı krizleriyle nasıl baş ettin ?
3- Nasıl motive oluyorsun ?