• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Likap53'ın 6 Ayda 32 Kg Verme Hikayesi

bi de sana tavsiyem zayıflama sürecinde kıyatfetlerini 1 beden küçük al, ben hep öyle yapıyodum. hem zayıflayınca tam oturuyodu, hem de o bedene düşebilmek için daha çok motive oluyodum :) benim de kilo vermem durdu ne yazık ki.. gerçi yiyorum bu ara durması normal :)

zaten ya 1 beden küçük alıyorum ya da çok dar alıyorumki uzun süre yani en azından 3 ay giyebileyim diye :32:
doktorumla da konuşuyorum sürekli zaten bi süre sonra kilo verme dururmuş, aylarca aynı kiloda bile sayabilirmiş..vücut ne oluyo bana diye direnmeye başlıyormuş, işte böyle durumlarda pes etmemek gerekir:34:

6 ayda 32 kilo muhteşem bir rakam :) ben 7 ayda ancak 23 kilo verebildim. İnşallah hep birlikte başarır ve bir daha asla kilo almayız.

6 ayda 32 kilo muhteşem bir rakam :) ben 7 ayda ancak 23 kilo verebildim. İnşallah hep birlikte başarır ve bir daha asla kilo almayız.

ama ben 120 kiloydum.kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı verebiliyorsunuz..ama artık geçti o aylar ve günler artık daha yavaş kilo veriyorum doğal olarak.umarım dediğiniz gibi bir daha eski halimize geri dönmeyiz:34:

bende 95 kilo yum belim ve dizlerim gitti taşımıyor beni ikiside artık bugün gittiğim fizik dr zayıflayacaksın dedi yarın özel hastane var buradan dahiliyeye randevu aldım ora gidicem sizleri okuyunca mooralim düzeldi inşlh bende başarırım ve sizlerle paylaşırım.....

bende 95 kilo yum belim ve dizlerim gitti taşımıyor beni ikiside artık bugün gittiğim fizik dr zayıflayacaksın dedi yarın özel hastane var buradan dahiliyeye randevu aldım ora gidicem sizleri okuyunca mooralim düzeldi inşlh bende başarırım ve sizlerle paylaşırım.....

geçmiş olsun.gerçekten kilo çok zararlı bir şey bütün hastalıklara davetiye çıkarıyor.canımızın düşmanı değiliz biz de zayıflamalıyız.eğer inanırsanız verirsiniz.zaten diyete başladıktan sonra yavaş yavaş kilo vermeye başlayınca daha çok hevesleniyorsunuz.misafirliğe gittiğiniz de size sunulan ikramlara hayır demeyi öğrenin.bir kere iki kere reddedince bir kez daha o kişiye misafirliğe gittiğiniz de sizi yemeniz konusunda üstelemeyecektir.yemenin sonu yokmuş bunu öğrendim ye ye ye nereye kadar..umarım siz de başarırsınız ki başaracağınıza inanıyorum.kolay gelsin şimdiden:32:

Tebrık ederım canım:46::46::46::46: Pekı sekersız cayı nasıl ıcıyosun ya ben ıcemıyorum sekerı kesmek ıstıyorum ama olmuyo

bende senin gibi düşünüyordum ama onun çözümüde çok basit bu arada...piyasada çok tatlı yapan şekerler var onlardan denemeni öneririm ben öyle öyle çayda ve kahvede şekerden nefret ettim hatta tatlıdan nefret ettim.Çünkü 1 ölçü şekeri attıktan sonra şerbet gibi oluyordu ve bir süre sonra şekersizi içince tadı çok güzel gelmeye başlıyor.

Üç soru ...

1-Diyete başlama nedenin nedir?

2-Tatlı krizleriyle nasıl baş ettin ?

3- Nasıl motive oluyorsun ?

özür dilerim tatildeydim cevaplayamadım sorularınızı
1- Aynada baktığım kızın güzel yüzüne yakışmayan bir vücudu vardı..her görenin bu kadar güzel bi surat olur mu, keşke biraz zayıflasan dediği biriydim..aynanın karşısına geçtim kilo bana yakışmıyordu ve şu an insanlara baktığımda gördüğüm şey de tam da bu ; kilo kimseye yakışmıyor..kararımı verdim bu şekilde devam edemezdim, nereye kadar böyle sürerdi?
2-tatlı krizlerine gelince;ben zayıflamayı kafama öyle bi koymuştum ki 8 ay falan ağzıma tatlı sürmedim.ama şimdi dondurmadan kadayıfa kadar herşeyi yiyorum tabiki kararında..herşey kafada bitiyor.
3-Aynaya bakıyorum, önceden giydiğim kıyafetlere bakıyorum ve midem bulanıyor.Artık mağazalara girdiğimde beğendiğim kıyafetleri alıp hemen giyebiliyorum.bunun bi benden küçüğünü alabilir miyim bile diyebiliyorum.işte motivasyon:34:

Back