Likap53'ın 6 Ayda 32 Kg Verme Hikayesi

likap53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
86
0
36
İstanbul
Büyük beden mağazalardan dünya para verip pantolonlar tişörtler almaktan sıkılmıştım.aynaya baktığımda gördüğüm manzara henüz 21 yaşındaki bir kıza yakışmıyordu biliyordum ama zayıflamak için neyi beklediğimi de bilmiyordum.16 ocak günü diyetisyene gittim güzel bir program verdi bana.azmettim ve 120 kilodan 88 kiloya düştüm beni görenlerin tepkileri, başarımı kutlamalarından keyif alıyorum ve kendimle gurur duyuyorum.1.70 boyundayım ve kilomu göstermiyorum boyum çok kısa olmadığından 80 gibi duruyorum..neler yediğime gelecek olursak;

sabahları: 2 kibrit kutusu kadar peynir, 5 zeytin,domates, salatalık,şekersiz çay ve 3 dilim kepek ekmeği

ara öğünde: 1 meyve

öğle: 1 kase çorba veriyordu doktorum ama ben çorba sevmediğim için yemiyordum :) 4-5 kaşık sebze yemeği,1 su bardağı yoğurt, 3dilim kepek ekmeği ve bol salata

ara öğün: 1 meyve, ½ su bardağı yoğurt

akşam: 1 kase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 3 dilim kepek ekmeği ve bol salata

bu arada günde 3 yumurta büyüklüğünde et hakkım vardı.ister yemeklerin içine koyuyordum, istersem de ayrı pişiriyordum

ara öğün: 1 meyve ve ½ su bardağı yoğurt

işte listem budur :)) daha yolun ortasındayım aynada gördüğümü çok seviyorum artık..kıyafet masraflarım artsa da sorun değil :) aldığım kıyafetleri en fazla 2 ay giyebiliyorum sonra içlerine düşüyorum ama napıyım hedefime ulaştığımda herşeyi fazlasıyla alıp yenileyeceğim dolabımı :)

Kısacası biz istedikten sonra herşeyi başarabiliriz

Tebrık ederım canım Pekı sekersız cayı nasıl ıcıyosun ya ben ıcemıyorum sekerı kesmek ıstıyorum ama olmuyo

teşekkür ederim canım ben doktoruma sordum ve tatlandırıcı kullandım splenda adı..şekersiz kahve içebiliyorum fakat çay içemiyorum.doktoruma danıştım ve tatlandırıcı kullandım

Tebrık ederım canım Pekı sekersız cayı nasıl ıcıyosun ya ben ıcemıyorum sekerı kesmek ıstıyorum ama olmuyo

teşekkür ederim canım ben doktoruma sordum ve tatlandırıcı kullandım splenda adı..şekersiz kahve içebiliyorum fakat çay içemiyorum.doktoruma danıştım ve tatlandırıcı kullandım

teşekkür ederim canım Ben doktoruma sordum ve tatlandırıcı kullandım splenda adı..şekersiz kahve içebiliyorum fakat çay içemiyorum.doktoruma danıştım ve tatlandırıcı kullandım

tatlandırıcı hıc kullanmadım sekerlı tadı gıbı oluyomu :44:

Hadı ya cok sasırdım sekerı cok kesmek ıstıyorum cunku gunde 2duble caya 5 seker kasıgı kesme atarsamda 10 12 kesme atıtorum bırakmak ıstıyom sekerısekersız cay cok acı nasıl olcak bu:26:aman aslında ınsan ıstese herseyı yaparsıgarayı bırakmıs ınsanım ben sekerımı
bırakamıcamcok dengesız gordum kendımı Kılo vermek cok eglencelı bır sey sıgarayı bırakınca bende cok kılo almıstım,2sene onlarla dolastıktan sonra verme kararı aldım,nıhayetındede 76kgden 58'e dustumbu yaz 53kgye dusmek ıstıyorum hemde cok ama bır turlu baslayamadım dıyete :18:

o kadar fazla şeker kullandığınız halde kilonuz çok fazla değil, bence şanslısınız

Öncelikle tebrik ederim.Bir şey sorucaktım metabolizmanız nasıl ve hormon değerleri nasıl.Mesela bende pko olduğu için diyet ve spor yaptığım halde yavaş veriyorum hatta kilom durdu diyebilirim buda beni üzüyor.Metabolizmanında çok rolü var yani

teşekkür ederim ben hipotiroid hastasıyım neredeyse hiç çalışmıyolardı hem tiroid tedavisi oldum hem de diyetisyene devam ettim..metabolizmanın çok rolü var tamam ama..ben mucize değilim listeyi harfiyen uyguladım ve kilo verdim.ama 90 kilonun altına düşünce bu kadar hızlı kilo veremeyeceğim.vücut direnmeye başlayacak ve hatta başladı bile..siz de verirsiniz tabiki üzmeyin kendiniz

tebrık ederım tebrık ederım yurekten kutlarım sızı
kendımı gordum sende
6 lı rakamları gordugunde o elbıse masraflarını sureklı daha da artıracaksın zevkle

azmınızı devam ettırın ınsallah emınım edeceksın zaten
tekrar tebrıkler...

çok tebrik ederim gerçekten kayda değer bir başarı fotoğraf da koysana motive olalım biz de

bi de sana tavsiyem zayıflama sürecinde kıyatfetlerini 1 beden küçük al, ben hep öyle yapıyodum. hem zayıflayınca tam oturuyodu, hem de o bedene düşebilmek için daha çok motive oluyodum :) benim de kilo vermem durdu ne yazık ki.. gerçi yiyorum bu ara durması normal :)

çok çok teşekkür ederim ben de
devam edicem bırakmıycam çünkü aynada gördüğüme aşık oluyorum her baktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…