Tebrikler canım,umarım ben de verebilirim fazla kilolarımı.
Tebrık ederım canımPekı sekersız cayı nasıl ıcıyosun ya ben ıcemıyorum sekerı kesmek ıstıyorum ama olmuyo
teşekkür ederim canımBen doktoruma sordum ve tatlandırıcı kullandım splenda adı..şekersiz kahve içebiliyorum fakat çay içemiyorum.doktoruma danıştım ve tatlandırıcı kullandım
tatlandırıcı hıc kullanmadım sekerlı tadı gıbı oluyomu :44:
Hadı yacok sasırdım sekerı cok kesmek ıstıyorum cunku gunde 2duble caya 5 seker kasıgı kesme atarsamda 10 12 kesme atıtorum bırakmak ıstıyom sekerı sekersız cay cok acı nasıl olcak bu:26:aman aslında ınsan ıstese herseyı yaparsıgarayı bırakmıs ınsanım ben sekerımı
bırakamıcamcok dengesız gordum kendımı Kılo vermek cok eglencelı bır sey sıgarayı bırakınca bende cok kılo almıstım,2sene onlarla dolastıktan sonra verme kararı aldım,nıhayetındede 76kgden 58'e dustum bu yaz 53kgye dusmek ıstıyorum hemde cok ama bır turlu baslayamadım dıyete :18:
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin listende dolu dolu kesinlikle aç kalınacak bir liste değil
Öncelikle tebrik ederim.Bir şey sorucaktım metabolizmanız nasıl ve hormon değerleri nasıl.Mesela bende pko olduğu için diyet ve spor yaptığım halde yavaş veriyorum hatta kilom durdu diyebilirim buda beni üzüyor.Metabolizmanında çok rolü var yani
tebrık ederım tebrık ederım yurekten kutlarım sızı
kendımı gordum sende
6 lı rakamları gordugunde o elbıse masraflarını sureklı daha da artıracaksın zevkle
azmınızı devam ettırın ınsallah emınım edeceksın zaten
tekrar tebrıkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?