Bana da limon kolonyası gibi geliyor kokusu :)Sevemedim ben bu kokuyu ya. Acı limon gibi kokuyor
bu arada konuyla alakası yok ama bu pure seduction bildiğin big bubble gibi kokuyorBana da limon kolonyası gibi geliyor kokusu :)
Sevemedim ben bu kokuyu ya. Acı limon gibi kokuyor
Aayy kıslarr vallahi banada öyle acı limon kokusu gibi geliyorBana da limon kolonyası gibi geliyor kokusu :)
Nina ricci ninayıda buna benzettim. Oda limon gibi kokuyor beğenmedimAayy kıslarr vallahi banada öyle acı limon kokusu gibi geliyor
Hafif andırıyor evet :) ama nina ricci nina daha iyi ligth blue dan.. light blue sanki böyle limon kabuğunu koklarsında acımsı bi koku gelir ya limon kokusunun yanı sıra öyle bişi koktu benim tenimde hiç gitmedi bana :)) nina güzel durdu tenimde ferah tatlı elmamsı şekerli gibi hoş koktu yaniNina ricci ninayıda buna benzettim. Oda limon gibi kokuyor beğenmedim
ninadan ben nedense sadece limon kokusu aldm ya :) bu tür kokular kullanacaksam her zaman tercihim moschino ı love love olur sanırım. turunçgilin en güzel harmanlanmış haliHafif andırıyor evet :) ama nina ricci nina daha iyi ligth blue dan.. light blue sanki böyle limon kabuğunu koklarsında acımsı bi koku gelir ya limon kokusunun yanı sıra öyle bişi koktu benim tenimde hiç gitmedi bana :)) nina güzel durdu tenimde ferah tatlı elmamsı şekerli gibi hoş koktu yani
Valla ne nina nede light blue tarzım değilninadan ben nedense sadece limon kokusu aldm ya :) bu tür kokular kullanacaksam her zaman tercihim moschino ı love love olur sanırım. turunçgilin en güzel harmanlanmış hali
chance çok başkaValla ne nina nede light blue tarzım değil
Ben bi chance ı tek geçiyorum onun gibi başkada bi parfüm bulamıyorum bulsam da bi süre sonra sıkılıp bırakıyorum chance a geri dönüyorum
Dp deki acımsı kokuyo canım ya hiç sevmedimlight blue yi en iyi kim yapıyor acaba dp ,bargello?
parfümevinden aldım ben
kesin bargellodakide orjinalinden farklı kokuyodurDp deki acımsı kokuyo canım ya hiç sevmedimorjinaliylede alakası yok bargellodakini denemedim hiç bilmiyorum..
:)) bencede bende öyle düşünüyorumkesin bargellodakide orjinalinden farklı kokuyodurgenelde tutturamıyolar kokuları