Light Blue düşüncelerinizzz

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
Kızlar bu kokunun açığını aldım 3 gündür kullanıyorum bayıldım resmen. Beni çok mutlu eden bir koku oldu. Bahar bahar kokuyo sanki
Fakat bilirsiniz ki kalıcılığı az. Orjinali de böyle mi yada hangi açık parfüm de bu kokuyu beğendiniz ?
Siz neler düşünüyosunuz bu parfüm hakkında kızlaaaar

Orjinali açıklarından çok çok daha iyi.. Ama kalıcılık konusunda sıfır maalesef.. Hafif bir koku zaten..

Nina ricci ninayıda buna benzettim. Oda limon gibi kokuyor beğenmedim
Hafif andırıyor evet :) ama nina ricci nina daha iyi ligth blue dan.. light blue sanki böyle limon kabuğunu koklarsında acımsı bi koku gelir ya limon kokusunun yanı sıra öyle bişi koktu benim tenimde hiç gitmedi bana :)) nina güzel durdu tenimde ferah tatlı elmamsı şekerli gibi hoş koktu yani

ninadan ben nedense sadece limon kokusu aldm ya :) bu tür kokular kullanacaksam her zaman tercihim moschino ı love love olur sanırım. turunçgilin en güzel harmanlanmış hali

ninadan ben nedense sadece limon kokusu aldm ya :) bu tür kokular kullanacaksam her zaman tercihim moschino ı love love olur sanırım. turunçgilin en güzel harmanlanmış hali
Valla ne nina nede light blue tarzım değil
Ben bi chance ı tek geçiyorum onun gibi başkada bi parfüm bulamıyorum bulsam da bi süre sonra sıkılıp bırakıyorum chance a geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…