Life_city'in Diyet Günlüğü

life_city

22.11.2009 evlendik :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
6.162
151
35
merhabalar.
evet bu kez olucak dedim çünkü kaç kere denedim. bi türlü kararlı olamadım şu zayıflama konusunda.
yaptım ama sürekli bozdum bir sürü diyetler..
özellikle 1 haftadan snraa

şimdi konuma geleyimmm

ben eskiden gayet zayıf bi kızdım.lise yıllarında bittikten snra falan
takiii evlenene kadar.
boyum 172 bu arada. 66 kilo ile evlendim, gayet zayıftım o zaman.
evlendikten 8 ay snra 72 kilo ile hamile kaldım.
doğuma gititğimde 90 ı gördüm tartımda.
snra eve geldim 85 olmuşum. 5 kg çocuk gitmiş yani.
snra 81 e düştüm emzirme dönemimde. oğlum 4 aylıkken emmeyi bırakmaya başladı, bnde sütüm azalıyor diye yemeye başladım ve 85 e tekrar geri çıktım.
tabi oğlum yine bıraktı ve kilolar olduğu gibi durdu.
şuan oğlum 10 aylık ve ben tam 86 kg ım.
vee artık yeter dediiimmm
bugün ciddi anlamda başlamaya karar verdim her zamanki gibi
ama bi değişiklik yapıp eğer buraya hergün ne yediğimi yazarsam kaçamak yapmam diye düşünüyorum
ben ıvır zıvır yemeği çok seviyorum
özellikle gece fln.

diyetten ziyade ben sağlıklı beslensem kilo vereceğime inanıyorum ve sizinle beraber tabi.
doğum kilolarını vermiş olanlardan fikir destek bekliyorum

hoşgeldin
hayırlısı olsun
bebeğine allah sağlık versin
her gün gelip menülerini yazarsan destek oluruz sana...

bugün sabah:

2 dilim ekmek
kk peynir
5 yeşil zeytin
1 yumurta

çay tüketmiyorum zaten

öğlen:

1.5 kepçe çorba
6 yemek kaşığı pilav
salata

1 yeşil çay
1 form plus çay

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin dilediğin kiloya inersin umarım.Burası motivasyon açısından çok etkili oluyo günlüğünü sakın ihmal etme sonrasında sağlıklı yemek yaşam tarzın haline gelicek yapamam fikrini kafandan at tam destek burdayızz başarıcazz.

inş. gerçekten çok istiyorum.
insanın ne giydiği yakışıyor nede psikolojik açıdan rahat oluyorsun.
inş. bende bi gün buraya eski ve yeni resimlerimi koyarım:)

hos geldın canım bende hala cocuklarımın hedıyesı kılolarımla cebellesıyorum ınsallah verırsın ben 2 haftada 3 kılo verdım ıstedımı olmıcak sey yok arkadasım....

mrb canım..ben de bayadır diyet topiklerindeyim zaten...diyet yapmıyorum ama sağlıklı besleniyorum ..emziriyorum..ben lohusalığımdan beri 79 tum.boyum 165.emzirirken ne aldım ne verdim ilk 6 ay..ama bayaaa yedim..6 ay dolunca 1 ay sadece dikkat ettim ve 74 oldum..sonra gene koptum sağlıklı beslenmeyi bıraktım yedim ama bi baktım gene vermişim..72 olmuşum..emzirdiğim ve adet olduğum için sanırım..şu an 70.8 im.2 haftadır gene sağlıklı besleniyorum.3 ana 3 ara öğün mutlaka yapıyorum..kahvaltımı iyi yapıyorum..yumurtalı peynirli..öğlen kızımın çorbasından ve yanında et sebze ne varsa yiyorum genelde 1 dilim ekmekle..tam tahıllı veya tam buğday alabilirsem daha iyi oluyo..akşamda gene yemekte ne varsa...her öğün genelde kendi çaldığım yoğurttan yiyorum..yağları yakıyo..salata tüketiyorum..ve meyve...pirinç yerine bulgur pilavı tercih ediyorum.ama varsa da 2 kaşık yiyorum..gezmeye gittiğim günler tabağımı silip süpürmüyorum..az ve yavaş yiyorum kızıma da yediriyorum falan böyle oyalanıyorum..değilse tabağa bi saldırsam bitiririm..ama tatlarına bakıyorum çok sevdiklerimi yiyorum..yedim diye üzülmüyorum..diğer öğün sağlıklı beslenmeme kaldığım yerden devam ediyorum...süt içiyorum..boool su içiyorum..sabahları aç karna su içiyorum..diyet topiğinde herkes sabah 1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyo ama ben emzirince sütüm nası etkilenir bilmediğimden içmiyorum..ama çok faydası varmış paylaşmak istedim..3 litre su da şart..abur cuburu kesmek yetiyo zaten hele ki gece yenen abur cuburlar..

ben 70 le hamile kalmıştım..öncelikli hedefim evlendiğim kilom yani 65..daha sonra 60..inşallah burda birlikte başarabiliriz..diyet topiğinde baya motive oluyorum..buraya da menülerimizi yazıp birbirimizin doğru ve yanlışları hakkında yorum yapabiliriz..kilo almak kolay ama aslında vermek de kolay..yeter ki irademizi kaybetmeyelim..

lifecitycim yaaa..ben konuyu nisan annelerinde sandım oraya göre yazıyorum hiç bakmamışım..nerdeyim diye..verdiğin linke tıklayıp girdim..ben de nisan annleri hep beraberiz diye yazıyorum..senin günlüğünmüş..hayırlı olsun cnm..istedin mi başarırsın..zaten metehan ayaklanmış o seni bayaaa zayıflatır..

jojop cnm maş. sen vermişsin bravo...
inş. bnde veririm
bilgilern için tşk cnm.

dün akşam :

1.5 kepçe arpa şehriye çorbası
1 tabak etsiz patatesli patlıcanlı yemek
3 dilim ekmek

1 bardak form plus

dünkü menüm :

sabah : 3 dilim ekmek
zeytin 5 tane
peynir (kk)

öğlen
ekmeksiz 2 kepçe çorba

akşam:

1 tabak yoğurtlu mantı
ekmeksiz tabii:)

öğlen yeseydim mantıyı daha iyi olabilirdi galiba

2 form plus çay
2 bardakta yeşil çay

dünkü menüm doktora gittiğim için çok azdı maalesef.

sabah: 2 dilim ekmek
zeytin
peynir

akşam:
1 tabak barbunya yemeği
yarım tabak mantar yemeği
3 dilim ekmek

bugün:

kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
azcık haşlama patates

öğlen:

ekmeksiz bir adet fleto tavuk göğsü

akşam:

6 yk ıspanak yoğurtlu
2 dilim ekmek
1 dilim tavuk göğsü yine.
6yk pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…