Bebek İkinci El Lierac ve lansinoh krem ariyorum

mrb bende lierac çatlak kremi var 110 tl ye almıstım yogun tempo çalıştıgım için toplamda 3-4 kere kullanabildim istersen gönderebilirim

Kizlar tam ümidimi kesmistim valla kimse yazmayinca..fiyatlardan bahsederseniz en azindan alio alamayacagimi söyleyebilirim

Canim bakarsan cok sevinirim haber bekliyrm senden QUOTE="evlaefe, post: 37535823, member: 459140"]Bende yarim vardi duruyorsa ucretsiz veririm canm bakmam lazim[/QUOTE]
an

Canm ben atmisim bulamadim ama sana tavsiyem parani bosuna verme ben verdim kac para yalan oldu kullanmadm bile dogru duzgun iki dogum yaptm birincide dalinin bebek yagini surdum banyolardan sonra ikincidede lierac kullandim bi kac kere hic catlak yok karnimda dalinin bebek yagi 5 10 tl bisey her dustan sonra karnina sur durulan goguslerinede sur benim goguslerim cok catladi bem surmemistim gogsume yoj o marka falan filan hikaye insanin genetik yapisi belirliyo catlagi hangi dr sorduysam ayni seyi soyledi
Hayirli dogumlar canm .
Wallahi bulsaydm yollayacaktim.kismet ne ara attim bilemedim.

[/QUOTE]
Ben bebe yagida denedm ama cnm cok aciyo catladikca sizi agri falan. .dayanamadm bi krem aldim yag ike birlikte..kullanıyorum ama faydasi yokk bende artik can havliyle lierac deneyim dedim catlamasindan gectim agriai sizisi cnmi acitiyo bari o gecse

Kasima sakin canm.kasimak daha cok catlatiyo bepanthen plus sizlamasini alir ama bu kadar caninn yanmasi normal degil doktoruna sordun mu .ilk defa bu kadar aci duyan sen oldun bildigim.

Yok sormadım açıkçası Catladigi icin acıyor diye düşündüm hep..madesaccol gibi bi krem vardi adindan eminde değilim aslinda yara merhemi..yarain sagkik ocagina gidip danisacam

Günaydın Sevdaveysel....öncelikle geçmiş olsun...Göğüs ucu çatlaklarından bahsediyorsunuz sanırım ....karın çatlağından değil anladığım kadarıyla....Karın çatlağı sorununuz varsa yapabileceğiniz bir şey yok...Ben hiçbir şey sürmedim sıfır çatlak 2 doğum...Bizim gelin her bulduğunu sürdü, adlarını saymayım herkes bilir azçok....Her tarafı çatlak.....O senin vücuduna bağlı ....Gelelim göğüs ucuna benim kadar kimse acı çekmemiştir....Oğlumu doğru düzgün emziremedim bile acıdan...Bepanthene sür kendi sütünü sür dediler...Hala içimde ukde kaldı....Kızımda bir arkadaş önerdi "lansinoh" 10 sene önce 35 ti...Şimdi bilmiyorum ne kadar ...Ama değer Sür yıkamadan bebeişte emiyor rahatlıkla, zararı yok. Bepanthene vs. sürünce silmen gerekiyor , o daha da çok acıtıyor....Benden sana abla tavsiyesi olsun(büyük ihtimalle küçüksün :) lansinoh al....Biraz pahalı ama çok az sürüyorsun. Benim kan bile gelmişti çatlaklardan....Kızım 11 ay emdi sadece anne sütü hiç mama yemedi....Tavsiye ederim....Okuyunca yazmadan edemedim, bana ne doktorum söyledi , ne eczane Belki de o zamanlar yeni çıkmıştı bir şey diyemem 11 sene oldu nerdeyse....Geçmiş olsun güle gül büyüt bebişini .....

Karin catlaklari varms canm canini yakiyomus daha gogus ucu catlanadi dogurmamis kiz daha :)) on bilgi depoladik kizcagiza mesela bende lansinoh kullandim gogus uclarima catlatinca hic fayda etmedi bepanthen daha iyi geldi her bunye farkli tabi

:) LansinoHu duyunca bebişi olduğunu düşündüm...Yazısında çatlak için demiş ama...Karın çatlağına sürsün badem yağını 6 tl. ne gerek var lansinohlara bence gerek yok.....Tabii herkesin kendi düşüncesi, kendi parası, kendi vücudu...Yazdıklarımda bebişi olanlara tavsiye olsun o zaman...Bence değerli bilgiler.....

Fiyat nedir OTE="sgek, post: 37535423, member: 625075"]mrb bende lierac çatlak kremi var 110 tl ye almıstım yogun tempo çalıştıgım için toplamda 3-4 kere kullanabildim istersen gönderebilirim[/QUOTE]
Fiy

Bu meme ucu çatlağından bende çok çektim. Hatta ikinci çocuğuma hamileyken doğum sancısından çok sonraki emzirme sancılarımı düşündüm. Fakat eşiminde yardımıyla bulduğum nursicare isimli ürünle bu sorunu nasıl atlattım bilemezsiniz. Ped şeklinde ve içeriği bebeğe zarar vermiyormuş. Hem göğüsten gelen süt akıntılarıma hemde yaralarıma çözüm buldum. Kızlar bu sorundan kurtuldum artık. Meğer ne kolaylıklar varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…