Lierac phytolastil jel çatlak kremi

dikenli_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
5
1
3
Ankara
doktorumun tavsiyesi üzerine gittigidiyor dan Lierac phytolastil jel almak istiyorum daha önce kullanan ve alan oldumu ? bi sürü çıkıyor ekranda hangisinden memnun kaldınız ?

Ben kullanıyorum henüz hiç catlagim olmadi ki bu catlak irsi diyorlar annem harita gibi bende şuan bisey yok inşallah sonrada olmaz

merhaba kızlar, benim ergenlik döneminde hızlı kilo almadan dolayı oluşan çatlaklarım vardı şuan 24 yaşındayım kalça ve basenlerimde rahatsız edici bir görüntü vardı mayo bikini giyerken utanıyordum. 1 şişe bu jeli kullandım , klavuzunda sabah akşam düzenli olarak kullanımda 8 haftadan sonra etki eder diyor ben düzenli kullanamadım. bazen sürmeyi unuttum ancak kullandığım kadarıyla bile fayda gördüm . çatlakların derinliği azaldı aynada baktığımda daha belirsizleştiğini fark ediyorum. 2. şişeyi aldım bunu düzenli kullanacağım. Sporla da takviye edebilirseniz olumlu sonuç alırsınız biraz sabır sadece :)

ben yeni aldım, kullanmaya başlayacağım, araştırmalarıma göe en iyisi gibi duruyor, inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz :)

Ben kullanıyorum henüz hiç catlagim olmadi ki bu catlak irsi diyorlar annem harita gibi bende şuan bisey yok inşallah sonrada olmaz
Merhaba canim aralik annelerinden de hatirladim seni bende bu lierac jeli kullanıyorum ama benim 33 haftadan sonra hizla çatlamaya başladı karnim. Bir de sana bir şey soracgm jeli sürdükten sonra yedirmek için ovaliyorsun ya sanki üst deriyi soyar gibi elime pütür pütür şeyler geliyor sende de oluyor mu bu? Bir de simdi nasil çatlak durumun?

Merhaba canim aralik annelerinden de hatirladim seni bende bu lierac jeli kullanıyorum ama benim 33 haftadan sonra hizla çatlamaya başladı karnim. Bir de sana bir şey soracgm jeli sürdükten sonra yedirmek için ovaliyorsun ya sanki üst deriyi soyar gibi elime pütür pütür şeyler geliyor sende de oluyor mu bu? Bir de simdi nasil çatlak durumun?
Canm bende hala yok ama ben bebe yağı da kullanmaya başladım
gece lierac arada da bebe yağı sürüyorum fena kasiniyorum bu ara inşallah olmaz
o puturler her zaman olmuyor sanırım fazla sürdüğümde oluyor

Canm bende hala yok ama ben bebe yağı da kullanmaya başladım
gece lierac arada da bebe yağı sürüyorum fena kasiniyorum bu ara inşallah olmaz
o puturler her zaman olmuyor sanırım fazla sürdüğümde oluyor
Anladim canim sagol demek ki ben hep çok suruyorum . bebe yagi ve badem yagi da takviye yapiyorum ama nafile demek ki catlayacagi varsa catliyor iste :( artik katlancaz sonuçta oglusum için herşey

Anladim canim sagol demek ki ben hep çok suruyorum . bebe yagi ve badem yagi da takviye yapiyorum ama nafile demek ki catlayacagi varsa catliyor iste :KK43: artik katlancaz sonuçta oglusum için herşey
merhaba,
bende 4.ayımın başından beri doktorumun tavsiyesi ile başladım. şu ana kadar bi sıkıntım olmadı. inşallahta olmaz...
pütürleşmen varsa bu ürünü çok kullanmanın dışında cildinle ilgili bi sıkıntıdır, hani mevsim değişiminde deri dökülür ya onun gibi bi durumunda olabilir. bence banyo sonrası bebe yağını kullanırsan daha iyi olur. her bulduğunu sürmekte aslında bişi ifade etmiyo neden diyceksin son 3 ayda bebek birden büyüyeceğinden dolayı gerilme fazla olacak çatlak olacaksa zaten o dönemde olacaktır. malesef kaçış yok umarım olmaz. bide karnın kaşınıyo ya yani büyüdüğünden gerildiğinden kaşınıyo, sadece hafif basaj yapar gibi ov sakın kaşıma daha çok olur çatlak yırtılıyo deri sonuçta... allah yardımcımız olsun ne diyim....

• Beğen
Reactions: ple
hanimlar bende lierac kreminden kullandim ve hiç çatlagim olmadi doktor önerdiginde eczaneden 100 ml mi ni 85 tl ye aldim daha sonra arkadasimin tavsiyesiyle buradan aldim gayet uygun tavsiye ederim ben iki kez aldim doguma kadar yetti fiyatida gayet uygun piyasaya göre

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 15.haftamdan itibaren lierac kullanmama rağmen iki yanımdan mor bir çatlak oluştu.:( gögüslerimde harita gibi oldu.Karın kısmımda çok fazla yok bu 3.kutum ama çokta su içmeme rağmen olmadı sanırım:(

ayrıca doktorumda bu kremi tavsiye etti.bende yorumlardan okuyarak almıştım.çatlayacak olan her türlü çatlıo .aşırı kilo aldıysanız bu daha çok görünüyor.

Ben de Dr önerisiyle lierac aldım bugün ilk kez surdum ama gobegimde ve gogsumde kızarıklık ve kaşıntı oldu, krem jel şeklinde rengi de sari-hafif kiremit rengi gibi değilmi?

Back