Çatlaklar Lierac Ampul işe yarıyor

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
lierac ampulü kullanan varmı hala konu sahibi 6 kutu almış acaba ne durumda çatlakları birazda olsa düzelmiştir heralde 6 kutuya

lierac ampuln içinde sarmaşık, aslan pençesi ve at kuyruğu otu varmış. bunları kendimiz karıştırıp kullansak olmaz mı ? hepsi aktarlarda satılıyor.

canım benım hamılelıkten degıl de ergenlıkten kalma var goğüslerımde acaba kullansam bana da ıyı gelır mı ama benım catlaklarım 7 8 senelık (

arkadaşlar,bu ampül hamileyken de kullanılabiliniyormu?ben su an jeli kullanmaya basladım umarım etkili olur

Şunu eklemem gerekir kullanma sürem tam 1 yıl değil.Hafızam çok kötü.İlk 6 ayda % 70 lik bir düzelme oldu.sonrasında tamamen kayboldu.ama tam bir yıl değil sanırım.
Hamilelikte kullanılabilir mi peki acaba

ben 15 gündür kullanıyorum serumu biraz daha az gözle görülüyor bide daralma var. 2 ay sonra ne olur bilemiyorum umarım iyileşir

Arkadaslar ben lierac krem kullanıyorum 2 ay oldu catlaklarim itina ile artmaya devam etti acaba ampul ile krem arasında fark varmı kullananlar bilgi verirse çok sevinirim. Psikolojim bozuldu arrtigini görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…