canım işe yaradığına çok sevindim bendede hafiflemeler var...senin çatlakların az herhalde 1,5-2 ay 1 kutuyu güzel kullanmışsın...benim doğumdan dolayı çok fazla ama hepsi kırmızı derin olanlar mor bol kullanıyorum 1 kutu 1 hafta gidiyo umarım geçer....
arkadaşlar bende hamileyim we bu catlaklara asırı derecede takmış durumdayımmafoldumbenwe hıç bu kadar pisikolojimin bozulacagını tahmın etmıyordum şimdi bu fforumda okudugum hersey bana umut kaynağı kaydirigubbakcemile5o yüzden bu lierac hakkındakı butun bılgılerınızı beklıyorum :Saruboceq: b bana yardımcı olursanız cok sewınırım yoksa bu gıdışle mutsuzlugum yuzunden esımle aram acılıcak kaydirigubbakcemile3
canım ne kadar erken bi şeyler kullanmaya başlarsan o kadar iyi. lierac ın kırmızı-mor çatlaklar için çok iyi geldiğini yazmıştım zaten. bence bebeğini doğurmayı beklemeden kullanmalısın çatlakların varsa. ama mutlaka doktoruna danış herhangi bir şey kullanmadan. sevgiler...
Merhaba,
Ben de doğum yaptım çok şükür. Hazırda bekleyen lierac ampulü hemen kullanmaya başladım. Karnım daha yeni toparlanıyor ondan mı yoksa lierac'tan mı bilmiyorum ama biraz düzelme var gibi. Henüz bişey söylemek için çok erken. Deneyimlerimi ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?