Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar hamileliğimde 22 kilo aldım ve tabir yerinde ise çatır çatır çatladım senağlama
lıerac ampül kullanmaya başladım 1 hafta oldu ve çatlakların görünümünde azalma olmaya başladı 8 hafta kullanıcam umarım tamamı geçer :Saruboceq:
ben ampülünü kullanmadığıma pişmanım deneyin faydasını görürsünüz...bide az kilo almaya çalışın kıremde bir yere kadar koruyo ben 15 kilodan sonra çatlamaya başlamıştım....
Bir de Lierac ampulü bırakmamak gerekiyor. Galiba 3 kutuda tam sonuç veriyor. Bu arada kaça aldın? Ben netteki bir eczaneden 74 TL'ye aldım. Piyasadakilere göre en uygun fiyattı. İstersen adresini özelden yazarım.
Bu ampul hamileliktede kullanılabiliyor dimi bana adresi yazarsan sevinirim
bana da yazar mısın sefamolsun?
o adresi alabilir miyim?
ben henüz 2 aylık gebe bile değilim. 7. haftamız bitti.. çatlayacağımdan çok eminim.
o sebeple başlıyım bari...
sağolasın
Bu ampul hamileliktede kullanılabiliyor dimi bana adresi yazarsan sevinirim
bana da yazar mısın sefamolsun?
o adresi alabilir miyim?
ben henüz 2 aylık gebe bile değilim. 7. haftamız bitti.. çatlayacağımdan çok eminim.
o sebeple başlıyım bari...
sağolasın
çok uygun 74 lira...benim kutuda 95 lira etiketi var koçiş 6 kutu almış
Arada çok fark var. Eşin çatlaklardan kurtulmanı kafasına koymuş. Şimdi yazdığını eşime okudum. O da sen de al diyor.kaydirigubbakcemile3
hamileyken madecassol un bi zararı olmasın sonuçta yanık kıremi...prospektüsünde hamileler kullanabilir yazmıyo diye hatırlıyorum bi doktoruna sor istersen