• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Libyanamızın Çifte Bayramı Kutlu Olsun

libyanam 'can' kelimesinin vücud bulmuş hali...kilometrelerce öteden sıcaklığını hissettiren,gönlümü avutan,içimi ısıtan,etrafıma bakışımı değiştiren,umut veren,güç veren,kardeşim kelimesini laf olsun diye değil yüreğimin ta derinlerinde hissederek,inanarak söylediğim canım kardeşim...rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın,her gün artan,hiç eksilmeyen bir sevda öyküsü olsun sizinki inşallah..hep ilk günkü heyecan ve son günkü kıymetle...en az senin kadar kıymetli eşini de tebrik ediyorum..prensesiniz miyacığımla bir ömür boyu sağlıkla,huzurla,mutlulukla geçirilecek bir ömür diliyorum..ömrünüzün tatlı bestesi hiç susmasın,göğüs kafesinizde çırpınan kuş hiç bıkmasın...rabbime emanetsiniz..

bu libym ve muhterem eşi için

Evlilik+y&

bu da prenses miyacıım için
dogum_gunu_pastasi_17.jpg

libyanacım geç oldu ama sitenin sorunundan dolayı giremedim kaç gündür
canı gönülden kutluyorum arkadaşım
rabbim bir ömür boyu huzur sağlık mutluluklar versin
ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah
minik prensesinizede sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Libyanacım bitanem evlilik yıldönmün de meleğinin doğumgünü de kutlu olsun..
İyi ki varsın...
Sen de iyi ki varsın frambuazım benim:)
Az kaldı geliyorum yanına bak inşallah - hihoyyyt

flower011cr0.gif
967976r4vvgbdm27.gif
kklibyanaburfurdan.gif
967976r4vvgbdm27.gif
aa72.gif
Libyanam canım benim hem evlilik yıl dönümünü hemde güzel meleğinizin yuvanıza gelişinin yaş gününü en içten dileklerimle kutlarım.dilerim Allah'dan ki ömrünüzde sağlık,mutluluk,huzur,neşe,bereket,başarı ve güzellik adına ne varsa eksik olmasın..herkesin imrendiği kadar muhteşem bir yaşam sizlerin olsun.muhabbetlerimle sevgiler canım...
aa72.gif
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_WWrnZGSJFDhOfCTE-UXGog2n0Xr2LoATV8yfeK2DvBt6o5KB8y0TxoyCPuW8Q3g3qjjdIWASSfzU8a23hGYCWo
b-183705-pasta.jpg
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_WWrnZGSJFDhOfCTE-UXGog2n0Xr2LoATV8yfeK2DvBt6o5KB8y0TxoyCPuW8Q3g3qjjdIWASSfzU8a23hGYCWo

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_ZCO7inW2lkG1grgqQwYeobItFcqFhvty5EeiH1QYCc6HFDwr-tygrradc1a-BCGj38bWJ1X7o34ubkpZukI98Y2ZbHhDVCYoA
psp057atiyebu4.gif
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_ZCO7inW2lkG1grgqQwYeobItFcqFhvty5EeiH1QYCc6HFDwr-tygrradc1a-BCGj38bWJ1X7o34ubkpZukI98Y2ZbHhDVCYoA
x1pN1mp8dKYgTEOo8Nl7Cxhzmmmhp0AonHyEMgc00YJtHD7b-5ihthC-WRYbl_2s0X4FBB5bJlyn3j7R8daSMsSAKxV2aoTyrAkNDvVyN-fyI7ZC2AWD88Yrw
mutlu-yillar.gif
x1pN1mp8dKYgTEOo8Nl7Cxhzmmmhp0AonHyEMgc00YJtHD7b-5ihthC-WRYbl_2s0X4FBB5bJlyn3j7R8daSMsSAKxV2aoTyrAkNDvVyN-fyI7ZC2AWD88Yrw
Burfurum; gülüm ne kadar incesin sana da çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum geç gördüğüm için anca yazabiliyorum malum bu aralar yoğunluk hat safhada kusura bakmayın e mi..

Çok çok teşekkür ederim canım

libyanam 'can' kelimesinin vücud bulmuş hali...kilometrelerce öteden sıcaklığını hissettiren,gönlümü avutan,içimi ısıtan,etrafıma bakışımı değiştiren,umut veren,güç veren,kardeşim kelimesini laf olsun diye değil yüreğimin ta derinlerinde hissederek,inanarak söylediğim canım kardeşim...rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın,her gün artan,hiç eksilmeyen bir sevda öyküsü olsun sizinki inşallah..hep ilk günkü heyecan ve son günkü kıymetle...en az senin kadar kıymetli eşini de tebrik ediyorum..prensesiniz miyacığımla bir ömür boyu sağlıkla,huzurla,mutlulukla geçirilecek bir ömür diliyorum..ömrünüzün tatlı bestesi hiç susmasın,göğüs kafesinizde çırpınan kuş hiç bıkmasın...rabbime emanetsiniz..

bu libym ve muhterem eşi için

Evlilik+y%C4%B1ld%C3%B6n%C3%BCm%C3%BC.JPG

bu da prenses miyacıım için
dogum_gunu_pastasi_17.jpg
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vaoovvv bayıldım..
Çok teşekkürler bacım..
Rabbim cc razı olsun ..
Darısı sizlere inşallah
Sevdiceklerinizle nice senelere el ele..
Beraber yaşayın beraber yaşlanınŞeniz

bu da öylesine gülelim diye...kaydirigubbakcemile3

2890589_kmkz450a01.jpg
:roflol:

İlahi..
Allah iyiliğini versin e mikaydirigubbakcemile3

Rabbim bizlere de yaşlılığımızı ton ton hallerimizi görmeyi nasip etsin sağlıklıca huzurlu mutluca..

Ne tatlı .. yaşamın her anı..
gönül gönüle muhabbetle olduğu sürece..

gec oldu ama
bende kutlamak istiyorum
Allah bozmasin cani daha nice uzun senelere ...a.s.
Zepp im..:)
Cancağzım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum..
İyi ki varsınız..

libyanacım geç oldu ama sitenin sorunundan dolayı giremedim kaç gündür
canı gönülden kutluyorum arkadaşım
rabbim bir ömür boyu huzur sağlık mutluluklar versin
ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah
minik prensesinizede sağlıklı uzun ömürler diliyorum

İkraa cığımdelikafadulden
Özledim seni de..
Tatlısı

çok teşekkür ederim..
Yüreğimi okşadınız ; ruhuma sevinç kattınız..
canım ..

Allah razı olsun..

Back