Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:asigim: Forumumuzun en tatlı dilli :asigim:
:asigim: En güzel yürekli :asigim:
:asigim: En dilinde akide şekerli :asigim:
:asigim: En hamarat üyelerinden Libyanamızın :asigim:
hihoyyyt Evlilik yıldönümü ve tatlı meleğinin doğum günü kutlu olsun hihoyyyt
Evinde huzurla nice yıllar geçirsin eşiyle ve yavrusuyla
Güzel gönlü dert görmesin
Bir an önce yamacımıza gelsin de görüşmek nasip olsun :1rolleyes:
:asigim: Forumumuzun en tatlı dilli :asigim:
:asigim: En güzel yürekli :asigim:
:asigim: En dilinde akide şekerli :asigim:
:asigim: En hamarat üyelerinden Libyanamızın :asigim:
hihoyyyt Evlilik yıldönümü ve tatlı meleğinin doğum günü kutlu olsun hihoyyyt
[/B]
Evinde huzurla nice yıllar geçirsin eşiyle ve yavrusuyla
Güzel gönlü dert görmesin
Bir an önce yamacımıza gelsin de görüşmek nasip olsun :1rolleyes:
Çok teşekkür ederim arzucom:_)nice yıllara hem evlilik yıldönümüz hemde doğumgününüz kutlu olsun canım benim
:_)libyanam canım arkadaşım allahım sana senin kadar güzel bir eş ve bir bebek vermiş..
dilerim uzun yıllar sağlıkla ,huzur ve mutlulukla yaşarsınız..
sana yazarken kelimelerim tükeniyor güzelliğini ifade edecek kelime bulamıyorum. o yüzden kısaca diyorum liby seni çok seviyorum
herşey gönlünce olsun nice senelere:asigim:
:_)bu kadar güzel bir yürek, bu kadar tatlı bir dil aynı insanda opuyorumnanaktan
nice nice yıllara mutlu yuvanda Libyanam :asigim:
С Днем Рождения и поздравления opuyorumnanaktan![]()
Çok cicisin canım benim..libyana sitede tanıdığım en kültürlü, fikirleri açısından da kendimi yakın hissettiğim, mesajlarını okumaktan büyük zevk ve örnek aldığım kişilerden biri. (cümlem biraz devrik mi oldu ne? e bu saatte bu kadar dimi -tatlicadiarzu- )
evlilik yıldönümünü ve kızının doğum gününü tebrik ederim libyana. sağlık ve huzurla nice senelere inşallah. opuyorumnanaktan
:)nice senelere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben de can-ı gönülden teşekkür ediyorum :) canım..en içten dileklerimle kutluyorummm :)
Çok teşekkürler Allah razı olsun ..allah huzurlu mutlu saglikli bir hayat nasip etsin ailesiyle birlikte
Şenizdogumgununu ve evlılık yıldonumunu kutlarım nıce mutlu yıllara lıbyanaopuyorumnanaktan
libyanma cnm nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum .
meleğinde allah uzun ömürler versin bitanem.
Allah sizlere bağişlasın doğum gününüz kutlu olsun.
Nice mutlu yıllar cnm.
Egem canım çok teşekkür ederim ..canım eşinle ,çocuğunla nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.ayrıca güzel kızınında doğum gününü kutlarıma.s.
:_)Ördeğinle,canının canıyla birlikte,eşinle,aşkınla beraber nice mutlu yıllara birtanecik küçük sevgilim:asigim:
Dünya güzeli kızınlave dünyaları içine alacak kadar sevgiyle dolan yüreğinle,hep hayatımda olursun inşallah minik kuşum:1hug:
Hera'cığım teşekkür ederim; güzel dileklerin için çok çok mutlu oldum ..nice mutlu senelere a.s. gerçekten çifte bayram olmuş. yavrunun da doğum günü kutlu olsun ömrü uzun sevdikleriyle birlikte olsun inşallah opuyorumnanaktan
Güzel dualarına canı gönülden amiin diyorum tatlım çok sağol:)Tebrikler canımma.s.Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah...:Saruboceq:
Hiç ayrılmadan, sevdiklerinizle birlikte, huzur,mutluluk ve sağlıkla yaşayın emiiiopuyorumnanaktan
Yavrunda doğum günü kutlu olsun..Rabbim onu sizlere bağışlasın ,hayırlı bir ömrü olsun inşaallah:Saruboceq:
Çok teşekkürler ablam..sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim. bebişininde yeni yaşını kutlarım.opuyorumnanaktan
Peri olan sensin cicim:_)daha nice senelere mutfak perisi arkadaşım
Dicerr ; çok teşekkür ederim gülüm çok ..:)libyanama.s.
mutlulugun bır omur sursun ,torunlarının mürüvvetini gör inşALlah
Tatlı annecik seni:_)canim yavruna,dunyalarguzeli kizina daha nice yaslardilerim,RABBIM saglikla,huzurla,annesiyle babasiyla tum sevdikleri ile bereketli omur versin,,,:Saruboceq:
veee sizinde evlilik yildonumunuz kutlu olsun,nice ask dolu yillara,RABBIM bu gunlerinizi aratmasina.s.
mutlu yıllar canıım. kızınada uzun ömüür diliyorum. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah sevgiler.
opuyorumnanaktanOhhh ohhh maşallah, maşallah, nazarlardan korusun Allah:teytey:
Enişte çok şanslı kapmış güzelim kızı:hulya:
Çok teşekkürler canım..Tebrik ederim bir ömür boyu mutlu olun inşallah :asigim:
Ayy fındıkım:_)Rabbim mutluluğunuzu arttırarak daim etsin inşallah,herşeyin en güzeline layık Libyana :asigim:
:_)Libyanacımm tebrik ederim canımm..
Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere inş...
Bu kadar denk gelirr meleğinin doğum günü :))))
Nice yaşlara inş...
Canım benim aynı dualarımla..opuyorumnanaktanTebrikler libyana Allah evinden mutluluğu saadeti hiç eksik etmesin işallah nice senelere :1hug:
Ablamsın;gülümsün..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım..nice sağlıklı,mutlu,güzel neşeli,aşk dolu ömürler gecirirsiniz inşallah.allah bir yastıkta kocatsın
meleğininde doğum günü kutlu olsun allahım sizlere bağışlasın,güzel ,sağlıklı uzun hayatı olsun.![]()
en sevdiğim üyelerdennnn:asigim:
Rabbim ağız tadınızı hiç birzaman bozmasın!