Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

bekleyelim bakalim.... daha oncede yazdim iyiye yorun iyi haberler gelsin ... Restaurantı toparliyorlardir...

restauranta değiller bende dün geceyi bu düşünceyle geçirdim.ama akşam üstü öğrendim ki orda değiller.restauranta kalan elamanlarda dün öğleden beri haber alamamış.iyi düşünmekten başka bir şey yapmıyorum yoksa zaten bu strese dayanamazdım.

Bugün akşam üzeri aradı abim iyiyiz dedi ama merak ediyoruz daha gelmiycekler sanırım ya ucak gemi diyorlar hani bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.Siz de dönüceksiniz değil mi?
tüm uçaklar doluymuş feribot seferleri daha çok kişiyi nakledecek gibi tabi burası izin verirse.eşim dün giderken seni yolluyyaım dedi ben hayır dedim seninle kalcam sen nerdeysen orda olucam.güldü.ama gelince en azından bir süreliğine tr ye gitmeye ikna etmeye çalışıcam bu zor olacak biliyorum.burda düzenimiz var ama hiç birşey can sağlığından önemli değil.ailem hemen gelmemizi istiyor endişeliler.onlara şimdi yer yok 1 haftada anca gelirim dedim en azından bir süreliğine içleri rahat etsin.eşimin kayıp olduğunu tr de kimse bilmiyor sadece burdaki üyeler ve facede ki grubum biliyor.
tripoli35 umarım en yakın zamanda iyi haberlerini alırsın canım
sağ sağlim dönün tr ye inş
dualarımız seninle,sakin olmaya çalış
amin inşallah hayırlısı olsun herkes için.aslında eşim bu durumda olmasa ben burda sabredip kalacaktım ama eşimin şuan ki durumu ve olayların tırmanışı endişe verici.

Ederiz tabiki lafımı olur yeni bir haber varmı(gerçi kaynını vs yazalı çok olmamış zaten ama)

Ederiz tabiki lafımı olur yeni bir haber varmı(gerçi kaynını vs yazalı çok olmamış zaten ama)

3 kişi dünden beri kayıp.haber alınamıyor.hala da ses yok.ama inşallah yarın çıkıp gelirler.kalbimle ruhumla inanıyorum gelecek.

benimde hep aklımda... allahım yardımcıları olsun hepsinin...

Libyana'nın dönebilmiş olmasına çok sevindim, umarım ailecek dönmüşlerdir...

tripoli, ailesi ve diğer tüm arkadaşlar umarım güvenli bir şekilde dönerler en kısa zamanda... orada yaşayan türk, libyalı herkese kolaylıklar diliyorum...

3 kişi dünden beri kayıp.haber alınamıyor.hala da ses yok.ama inşallah yarın çıkıp gelirler.kalbimle ruhumla inanıyorum gelecek.

umarım, güvenli bir yere sığınmışlardır birlikte, o yüzden uzamıştır süre... iyi haberlerinizi en yakın zamanda almak üzere... sanırım eşiniz de dönmek için kararı kolay verecektir bu günden sonra...

Bende Libyanayi merak etmistim cok sukur.orada olan vatandaslarimizinda Allah yardimcilari olsun,biran once onlarda ulkelerine kavusurlar inshAllah....

Dualarimiz onlarla

tripoli Allah yardımcınız olsun

inşaAllah en kısa zamanda biter bu kabus

Rabbim eşine sağ salim kavuştursun seni

Allahın laneti bu fitneyi çıkaranların üzerine olsun

Libya'da yaşayan tüm vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun
En kısa zamanda iyi haberleri almak dileğiyle.

Allah yardimciniz olsun tripoli35
insallah sag salim kavusacaksiniz esinize bizde burdan dualar ediyoruz,
icinizi ferah tutun,

Benimde kaynımm libyada firmada çalışıyordu,3 gün önce geldii amaa gelmesinin sebebii kayınbabamm rahatsızdıı o yüzden gell babanıı gör dedilerr o geldikten sonraa onunn orasıda karıştıı
iyikii gelmişşş,
libyana ya sevindimm
tripoliye üzüldüü inşallah eşinden haber gelir

Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
dualarımızla herzaman onların yanındayız...
tripoli35 sende gönlünü ferah tut canım,enn kısa zamanda eşin yanında olucak inşallah

Libim gelmiş çok şükür...Darısı orda kalan diğer Türk vatandaşlarımızın başına..
Tipoli güçlü ol,dualarımız seninle:85:...

tripolimden güzel haber var..eşi yolda eve geliyor

libyana ve tropiliden güzel haber olması beni mutlu etti

rabbim orda yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…