• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

yalan yanlis haberler,kotu haberler moral bozdugundan tv hic seyretmem..dun esimden aldigim bilgiyle ogrendim libyanin durumunu her ne kadar kendini tanimasamda aklima ilk gelen libyana olmustu..bu gun buraya onu sormak icin baslik acmak istedigimde burayi gordum okudum ve cok sevindim tr dondugune..ve diger arkadas esine kavusmus ama tr donebildimi acaba ?
ALLAH butun turk'lerin, ve butun masum insanlarin yaninda olsun..bu sadece turk meselesi degil insanlik meselesidir..Rabbim butun zorda kalanlarin yar ve yardimcisi olsun...dunyada her kim olursa olsun,haksizliga ugramis,zulum altinda ezilen insanlari,bebekleri korusun..onlari sevdiklerine bagislasin..amin..

bu yaşadığımız zorlu süreçte yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza, dualarını eksik etmeyen siz sevgili dostlarımıza ve elbette Kazen'e teşekkürü bir borç biliyorum.

eşim dün sabaha karşı havalanan askeri bir uçakla yurda dönüş yaptı, henüz kavuşamadık, dalamandan ankaraya yollarda şu an, ama en azından vatan toprağında.

şükürler olsun, allahım geride kalanlara sabır ve bir an önce eve dönme şansı versin.
başımıza gelen en kötüsü bu olsun.
herkese selamlar.

Libisimin iyi olduguna ve türkiyeye döndügüne ccok sevindim..
Allah oradaki caresizlerin yardimcisi olsun..

dün gece itibari ile Türkiyemdeyim.yolculuğu daha sonra libya paylaşım alanında yazıcam.çok şükür ben eşim kaynım ve onun eşi sorunsuz bir şekilde geldik.ama heryere yazıyorum tripolide ki elçilik ve konsolosluk yeteri kadar ilgili ve bilgili değil.Rabbim ayrı kalan herkesi kavuştursun.libya da tahliye için ulaşamayan çok kişi var Rabbim onların yadrımcı olsun.

dün gece itibari ile Türkiyemdeyim.yolculuğu daha sonra libya paylaşım alanında yazıcam.çok şükür ben eşim kaynım ve onun eşi sorunsuz bir şekilde geldik.ama heryere yazıyorum tripolide ki elçilik ve konsolosluk yeteri kadar ilgili ve bilgili değil.Rabbim ayrı kalan herkesi kavuştursun.libya da tahliye için ulaşamayan çok kişi var Rabbim onların yadrımcı olsun.

tripoli döndüğüne çok sevindim,hoşgeldin cnmm türkiyemize :)

ibyana ve tripolı hosgeldınız ..orada kalanlarda bır an once donebılır ınsallah..

tripoli esine kavusmusun allah ayirmasin canim türkiyeye dönmenize sevindim..
libyanada gelmis sag salim..
diger orda kalan vatandaslarimizda insallah zarar görmeden gelebilirler türkiyeye..
ve daha faza zorluk cekmeden insallah herkes sevdiklerine ulasirlar ..
cok gecmis olsun

libyana ve tripoli35in dönmesine çok sevindim allah orda kalanların yardımcısı olsun:31::68:

tripoli35 hoşlargeldin memleketine :)gözün aydın sağ salim döndünüz şükür:29:

Merhaba arkadaslar,

Ben 20 Subat tarihinde Turkiyenin gonderdigi ucakla Bingaziden Istanbula geldim. Ama esim oturum vizeli oldugu icin sorun cikarttilar ve benimle gelemedi. Iletisim imkanlarinin coook zor oldugu inanilmaz endiseli 3 gun gecirdikten sonra Allaha sukurler olsun Orhangazi-1 feribotuyla esim ve arkadaslari sag-saglim yurda donduler. Biz ayrildigimizda Bingazi gercekten cok karisikti, silah sesleri, sokaklarda barut kokusu, yakilmis arabalar, kose baslarini bekleyen adamlar vs. Oralarda kalanlarin Rabbim yardimcisi olsun. Insallah herkes vatanina doner ve insallah arap kardeslerimiz istedikleri duzene kavusurlar.

dönenlerin sevdiğine ailesine kavuşanların gözü aydın.Rabbim geride kalan herkesi korusun.inşallah bu kadar olaydan bu kadar kötülükten sonra iyilik kazanacak.umudu kaybetmemek lazım.dularım herkes için.Allah hayırlısı ne ise onu versin.

Herkes gibi benimde aklıma ilk Libyana geldi valla..Çok sevindim dönmüş olmanıza sağ salim..Rabbim kalanlara kolaylık versin..korusun..

Back