Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
................eşimi bekliyorum en son dün öğle civarı gördüm.ondan beri haberini almıyorum endişem artıyor.
Tripoli
Buradan ne yapabilirsek lutfen baglantiyi koparma ! Sirketinizle goruselim mi ? Ne yapalim birde esin neden cikiyor birakin isi gucu sirketi esin mi kurtaracak ? Tamam sorumluluklari var kabul ediyorum ama lutfen kendinize dikkat edin....
Beni MSN e eklermisin ? destek@kadinlarkulubu.org
bizim kendi işimiz.şirketlerle bağlantımız yok ne yazık ki sizinde dua etmekten başka bana bir yardımınız olmaz.ben hala ümitle eşimden haber gelmesini bekliyorum.eğer yarında konsolosluktan olumlu bir tavır alamazsam aslına olumlular evde bekle gelir diyorlar.daha üst mevkilere ileticeğim bu konuyu 3 tane Türk vatandaşı kayıp herhalde birşeyler yaparlar.
kendi restaurantımız elemanlarımız var kurulu bir dükkan hadi gidelim demekle gelemiyoruz ki.ama hele eşim bir gelsin ikna edicem onu en azından olaylar geçinceye ortalık sakinleşinceye kadar tr ye gitmek için.Himmm sorumluluklari var yani personel vs. anladim....
tiripoli inşlh sağ sağlim kavuşursun eşine sende,
Allah hepsinin yar ve yardımcıları olsun inşlh
sağolun benim için ön planda eşim var ama kaynım ve elamanımızda kayıp.hepsi birlikteydi.ne oldu nasıl oldu bilmemek delirtiyor.
sağolun benim için ön planda eşim var ama kaynım ve elamanımızda kayıp.hepsi birlikteydi.ne oldu nasıl oldu bilmemek delirtiyor.
ben de buradayım eşim kaynım ve eltim.arkadaşlarımda var.şuan tripoli(trablus)den yazıyorum.sistemde arkadaşlarım var az önce görüştük iyilermiş bizi merak etmişler gelip alalım mı diyorlar ama ben evden ayrılmak istemiyorum.eşimi bekliyorum en son dün öğle civarı gördüm.ondan beri haberini almıyorum endişem artıyor.