Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

10 dk sonra iniyoo, başta ailesi olmak üzere herkesin gözü aydın.

haberi ilk duyduğumda hemen aklıma libyanam geldi
sağlıkla gelsinler ,kurtulsunlar
eğer rötar olmadıysa şimdi inmişlerdir
mutlu haberlerini alırız inş

libyana için sevindik inşaallah öbürleride sağ salim gelirler gözü yaşlı halen sevdiklerinden haber alamayanlar var çünkü rabbim yar ve yardımcıları olsun...

şimdi konuştum libyanamla..birtanemle..bin şükür çok iyiler...sonunda bitti bu kabus...rabbim hayırlı etsin..

Allah razı olsun kızlar
bende yengesini bi arayıp libimin numarasını alayım
sesini duymam lazım
bi numarası vardı bende ama libyada kullandığıydı ulaşamıyodum

konuştum 20:30 gibi iniceklerdi diyo yengesi
indikelrinde seninle konuşturucaktım diyo yeni numarasınıda alıcam inşlh
ohh öyle rahatladımki canım yaa

evet aradığımda hala uçağın içinden inmemişlerdi birtanem..ama sağ salim ulaştılar ya bin şükür..rabbim herkesi kavuştursun inşallah..hayırlı vuslatlar olsun..

................eşimi bekliyorum en son dün öğle civarı gördüm.ondan beri haberini almıyorum endişem artıyor.

Tripoli

Buradan ne yapabilirsek lutfen baglantiyi koparma ! Sirketinizle goruselim mi ? Ne yapalim birde esin neden cikiyor birakin isi gucu sirketi esin mi kurtaracak ? Tamam sorumluluklari var kabul ediyorum ama lutfen kendinize dikkat edin....

Beni MSN e eklermisin ? destek@kadinlarkulubu.org

Arkadaslar !

Libyana tamam ama tripoli35 su anda hala orada !

çok sevindim ben de,tüylerim diken diken oldu şu anda.Rabbim diğer vatandaşlarımıza da yardım etsin.Şu anda öyle duygulandımki sanal da olsa burada hiç tanımadığımız insanlar için endişeleniyoruz,dualar ediyoruz ,ne mutlu bizlere ki insanlık daha ölmemiş,İnşallah Tripoli arkadaşımız da eşinin hayırlı haberlerini alır

Son düzenleme:

bizim kendi işimiz.şirketlerle bağlantımız yok ne yazık ki sizinde dua etmekten başka bana bir yardımınız olmaz.ben hala ümitle eşimden haber gelmesini bekliyorum.eğer yarında konsolosluktan olumlu bir tavır alamazsam aslına olumlular evde bekle gelir diyorlar.daha üst mevkilere ileticeğim bu konuyu 3 tane Türk vatandaşı kayıp herhalde birşeyler yaparlar.

Himmm sorumluluklari var yani personel vs. anladim....

Himmm sorumluluklari var yani personel vs. anladim....
kendi restaurantımız elemanlarımız var kurulu bir dükkan hadi gidelim demekle gelemiyoruz ki.ama hele eşim bir gelsin ikna edicem onu en azından olaylar geçinceye ortalık sakinleşinceye kadar tr ye gitmek için.

tiripoli inşlh sağ sağlim kavuşursun eşine sende,
Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşlh

Son düzenleme:
tiripoli inşlh sağ sağlim kavuşursun eşine sende,
Allah hepsinin yar ve yardımcıları olsun inşlh

sağolun benim için ön planda eşim var ama kaynım ve elamanımızda kayıp.hepsi birlikteydi.ne oldu nasıl oldu bilmemek delirtiyor.

Libyana için çok sevindim. Dilerim geri kalanlar da biran önce gelirler...

sağolun benim için ön planda eşim var ama kaynım ve elamanımızda kayıp.hepsi birlikteydi.ne oldu nasıl oldu bilmemek delirtiyor.

bekleyelim bakalim.... daha oncede yazdim iyiye yorun iyi haberler gelsin ... Restaurantı toparliyorlardir...

Allah sabırlar versin, biran önce selamete çıkarsın inşlh
çok zor bilememk

Bugün akşam üzeri aradı abim iyiyiz dedi ama merak ediyoruz daha gelmiycekler sanırım ya ucak gemi diyorlar hani bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.Siz de dönüceksiniz değil mi?

tripoli35 umarım en yakın zamanda iyi haberlerini alırsın canım
sağ sağlim dönün tr ye inş
dualarımız seninle,sakin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…