Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

libyana ve orada yaşayan türkler Allahın izniyle ülkemize dönerler umarım Allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla...

abiniz hangi şehirde hengi firmada çalışıyordu biliyormusunuz.Rabbim yardımcımız olsun yağmur başladı ve sesler kesildi.

Canım, abim tripolide çalışıyordu.Sistem inşaat da çalışıyor.Az önce aradı yine ama orda galmedi daha.

Canım, abim tripolide çalışıyordu.Sistem inşaat da çalışıyor.Az önce aradı yine ama orda galmedi daha.

benim sistemde arkadaşım var onlar güvendeymiş.kampları şehir merkezinden uzak olaylar o tarafta yok.inşallah kazasız belasız burdan çıkarız.

Bu başlığı neden daha önce hiç görememişim ben?
Msn şifresini kaybettiğini bildiğim halde bir ümit not bıraktım Libime msnde..
Bloğuna yazdım ,daha notumu bile okuyamamış..
B&M ve Sempicim,Allah ikinizden de razı olsun..
Çıldırmak üzereydim,Allah'ım ne kadar merak ettim..
Televizyona korka korka bakıyorum,görürmüyüm acaba diye..
Allah sağ salim vatanına sevdiklerine ve bize kavuştursun inşaallah,o temiz ve güzel kalbine göre versin herşeyi...
Libim seni bekliyorum,bir an önce ses ver...:85:

Son düzenleme:
Benimde aklıma ilk düşen Libyana oldu. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun bütün dualarımız oradaki vatandaşlarımız için.Sağ salim dönmelerini nasip etsin yaradan.Çok üzgünüz olup bitenler için.

Tripoli sana ve orada kalmak zorunda kalan diğer tüm Türk vatandaşlara Allah yardım etsin diyorum,bir an önce bu tatsız olaylar sağlıkla son bulur inşaallah arkadaşım...

inşallah en kısa zamanda ortalık durulur..evine,sevdiklerine dönmek isteyenleri biran önce kavustursun Rabbim..

İnşalah....Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.Sizin kim var?

ben de buradayım eşim kaynım ve eltim.arkadaşlarımda var.şuan tripoli(trablus)den yazıyorum.sistemde arkadaşlarım var az önce görüştük iyilermiş bizi merak etmişler gelip alalım mı diyorlar ama ben evden ayrılmak istemiyorum.eşimi bekliyorum en son dün öğle civarı gördüm.ondan beri haberini almıyorum endişem artıyor.

Çok üzgünüm Tripoli,dualarımız sizinle...

Tripoli sana ve orada kalmak zorunda kalan diğer tüm Türk vatandaşlara Allah yardım etsin diyorum,bir an önce bu tatsız olaylar sağlıkla son bulur inşaallah arkadaşım...

inşallah en kısa zamanda ortalık durulur..evine,sevdiklerine dönmek isteyenleri biran önce kavustursun Rabbim..

amin inşallah dualara ihtiyacımız var.aslında hiç endişem yoktu ama olaylar büyüyor burası karşıyor.eşim yanımda olsa onunla dünya ya bile karşı gelirim ama yok.sabrım ve soğuk kanlılığım tükeniyor.

Soğukkanlılığını elden bırakma,Allah büyüktür,sabır ve dua ile herşey yoluna girer inşaallah,güçlü olman lazım...

libyanam eğer tahminim doğru ise bugün saat 18 55 de mısırın iskenderiye şehrinden istanbul a havalandı.rabbimin iziyle 20:15 te istanbul da olacaklar..müjdelemek dileğiyle..

libyanam eğer tahminim doğru ise bugün saat 18 55 de mısırın iskenderiye şehrinden istanbul a havalandı.rabbimin iziyle 20:15 te istanbul da olacaklar..müjdelemek dileğiyle..

bu cok guzel bi haber:81:
umarim butun turkler bi an once doner turkiyeye, akrabalarinin yanina

Ayyy çok sevindim ya Libyanamla beraber İnşallah bütün vatandaşlarımız sağ salim vatanlarına gelirler...

bende okudugum habere gore libyanam kurtulmus allahim ne cok sevindim
icim icime sigmiyor

Çok sevindim Allah diğer kardeşlerimizinde yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…