Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

İyi etmişsin arkadaşım sağolasın.. Rabbim yardımcıları olsun inşAllah hepsinin ..

Sympathique arkadaşımızın diğer topikte bilgilendirdiği yazı;

libyana'dan haber var :)
selam arkadaslar olaylarin ilk gunu libyanayla gorustugumde bikac gune kalmaz gecer demisti
ssonrasinda haber alamadim internet telefon gitti
2 gun snra telefonla zar zor ulastim, is yerimizin santiyesinde kaliyoruz simdi iyiz dedi
sonrasinda yine ulasamadim ve
bugun mail gondermis zor durumda olduklarini is yerlerine ait bir otelde kaliyolarmis yaklasik 130 kisi falan ,belki her an burayi basabilirler demis
sonra beni ev telefonuyla aradi konustuk birazdaha iyiyim herkese ulasmis gorusmusler moralleri yerindeydi turkiyeden haber alinca
en son aldiklari duyuru ordan misira gidip feribotla getircekleri,yarina kadar ulasiriz size demisler
dua edin arkadaslar rabbim onlari korusun ,tam olaylar onlarin kaldigi yerde oldu
yarin sag saglim yurdumuza donsunler

burdaki merak edenlere yazmak istedim

Teşekkürler arkadaşım bu bilgi içinde

şimdi libya devlet tv sini izliyorum sanki hiç birşey yokmuş gibi.yeşil meydan olarak bilinen tripolinin merkezinde şenlik görüntüsü var fonda müzik sesleri elerde yeşil bayraklar.ama havada savaş uçaklarının sesinide duyuyorum.türk kanallarını izleyince endişe ediyorum.ama gözümle hiç birşey görmedim.özellikle tripoli(trablus)den tr ye gidenlere ulaşa bilsem.onlara tv de iç açıcı şeyler söylemelerini isterdim.ailelerimize zaten ulaşamıyoruz tv de de savaş var 100lerce ölü var canımızı zor kurtardık deniliyor.ailelerimizin endişelerine endişe katıyorlar.ben aileme merak etmeyin burda bir şey yok diyorum açıyorum tr kanalını aman Allah'ım savaş içinde kalmışız kurtarılmayı bekliyormuşuz.

sırf bu yüzden tv izlemiyorum uzun süredir
netten bakıyorum haberlere
her nekadar nettekilerinde doğru akterıldığına inanmasamda haberdar olmak için bakıyorum
bi kaç gündür bakmamıştım nete de
buradan öğrendim olanları
aileleri nasıl korkutuyolar
benim elim ayağım titremeye başladı birden okuyunca
yengesiyle konuşunca rahtaldım bir nebze
ya kendi kanı kendi canı aileleri ne durma düşüyodur
yazık ya

Kızlar siz bir tanesiniz.Bense akılsızın tekiyim.İşin açığı hiç aklıma gelmedi.Görüşeniniz olursa geçmiş olsun dilekelrimi iletirseniz sevinirim.Eğer kendisi okuma imkanı olursa ona not yazayım durun hehe
Canım birtane arkadaşım hep iyi kal sağlık ol emi.Seni seviyoruz

Allah orda kalanların yardımcısı olsun inşallah...Benim de abim orda daha gelmedi az önce aradı merak etmeyin iyiyim telefonlar çekmiyor dedi.1-2 güne kadar gelicez inşallah dedi.Sağ salim gelsinler inşallah ordaki vatandaşlarımıza da Allah yardım etsin

abiniz hangi şehirde hengi firmada çalışıyordu biliyormusunuz.Rabbim yardımcımız olsun yağmur başladı ve sesler kesildi.

ben de bingazideydim. sıkıntılı bı surecten sonra ilk uçakla geldik dun ıstanbula. lıbya paylasım tanısma alanına da yazmıstım ama genel olarak bıde burdan haberdar etmek ıstedım. trıpolıden hala tarıfelı seferler devam edıyor, bingazi hava sahası kapalı. bi bizim ucak gelebildi bunca zamandır. benim de eşim ve arkadaslarım ordalar. havaalanında mahsur kaldılar. caresiz bekliyoruz. allah hepımıze sabır versın..

Allahım yardım etsin hepsine Libyanacım dualarım sizinlede canım hertürlü kolaylığı göndersin Rabbim sizlere..

bu olaylari duydugumda benimde ilk aklima Libyanaydi.
Umarim en kisa zamanda sag saglim ülkemize ulasabilir ordaki insanimiz.

Dünyaya ne oluyor ya

slm arkadaslar bu konunun acildigini bilmiyordum

ben dun libyanayla konustm
hatta libya bolumune yazdim ama bu konunun acildigini gormemistim
zaten yazim kopyalanmis buraya

libyana ilk gunlerde olaylarin bukadar buyucegini bilmiyordu 3 gun sonra gecermis dedi bizde evden 3 gun boyunca cikmicaz dedi,ve sonrasinda internet teleffonlar kesildi ulasamadik ,kaldiklari yer olayin tam ortasiydi, apartmanda kimse kalmadi bir biz kaldik,sonra is yerlerinden birisi gelip bunlari zar zor goturmus o patlamalar altinda

sonrasinda telden ulastim suan iyiz santiyede toplandik dedi merak etmeyin falan dedi
oraya baskin yapmislar orda libyalilara gittiler ,orayada baskin yaptilar zar zor santiyelerinin oteline siginmislar olaylar yarim saat kadar uzakliktalarmis
otelde internet varmis ordan mail atti bana durumunu anlatti karsilikli yaziktik ne o bana ulasiyor nede ben ona ,en son ev numarami yazdim belki buna ulasirsin diye
internetten evi aradi hemen caldi ,baya konustuk moralleri yerine geldi hala beklemedeler
oncesinde kimse yerlerini bilmiyordu ama internet olunca yetkili yerlere ulasmislar ve onlar yarin ogleden sonraya feribot gondercez demisler okadar sevindiler bu haberle

ve suan aiyorum yine cikmiyor ,internette gitti sanirim olsaydi ulasirdi bana

bol bol dua edin arkadaslar rabbim tez zamanda ulkelerine donmeyi nasip etsin
insallah dunden bugun bir baskin yasamazlar otelde
bol bol dua bekliyoruz

sitedeki ilk arkadaşım....
güzel yürekli kadın
Libyanam,kısa zamanda dönersn inşallah

seni nekadar cok merak ettigimi biliyorsun canim arkadasim olaylarin basladigi ilk gunden beri aklimdasin ve dualarimdasin. iyi haberlerini alacagiz insallah.yuce Rabbime emanet olunuz.

biricik kardeşim..rabbimin izniyle umut ediyorum bugün gelecek vatanımıza..dualarım orada bulunan tüm kardeşlerimle ve tabi eşimle..eşim şu an ofislerinden dışarı çıkamıyor trablusta..ancak elçilikten gelecek haberi bekliyor..inşallah tez zamanda orada bulunan herkes tahliye edilebilecektir..bedenen olamasamda dualarımla yanınızdayım kardeşlerim..rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Bende haberlerde olayları ilk duyduğumda aklıma hemen Lİbyana geldi.Tavrıyla,bilgisiyle,yüreğiyle hep desteklediğim ve beğendiğim biri olmuştur.Hepsi Rabbime emanet.Çok endişleniyorum.Umarım bir an önce hayatları normale döner

Libyana,ve oradaki tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun, tez vakitte dönersiniz inş ülkemize.
Liboşumm,dualarım sizinle.

Bu olaylar ilk mısırda patlak verdiğinde düştü libim içime
Dua ettim rabbim sıçramaz inşallah libyaya diye
Aklım onlarda iyi olduklarrını bilmek güzel
Şuan napıyorlar acaba
Umarım en kısa zamanda selamete çıkarlar ve ülkelerine dönmek için onları alamaya giden araca sağ salim binerler

Güzel haberlerini alalım yüreği güzel arkadaşım...
Rabbim yanınızda olsun
Rabbim korusun sizi

libyana ve orda yaşayan bütün herkes umarım sağ salim dönerler rabbim yardımcıları olsun hep haberlri takip ediyoruz ALLAHA emanet olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…