dayanamadım sabahı bekleyemedim libyananın yengesiyle görüştüm
heycandan çok detaya girip soruda soramadım sağ olduğunu duyunca rahatladım.
şuan otelde kalıyolarmış
2 gün içinde ya gemiyle yada uçakla gelmeye çalışacaklarmış
yine beni haberdar edicek yengesi
Allah yardımcıları olsun inşlh...
Canım benim ya güzel yürekli arkadaşım çok fena oldumAllahım korusun hepsini
İyi etmişsin arkadaşım sağolasın.. Rabbim yardımcıları olsun inşAllah hepsinin ..
Sympathique arkadaşımızın diğer topikte bilgilendirdiği yazı;
libyana'dan haber var :)
selam arkadaslar olaylarin ilk gunu libyanayla gorustugumde bikac gune kalmaz gecer demisti
ssonrasinda haber alamadim internet telefon gitti
2 gun snra telefonla zar zor ulastim, is yerimizin santiyesinde kaliyoruz simdi iyiz dedi
sonrasinda yine ulasamadim ve
bugun mail gondermis zor durumda olduklarini is yerlerine ait bir otelde kaliyolarmis yaklasik 130 kisi falan ,belki her an burayi basabilirler demis
sonra beni ev telefonuyla aradi konustuk birazdaha iyiyim herkese ulasmis gorusmusler moralleri yerindeydi turkiyeden haber alinca
en son aldiklari duyuru ordan misira gidip feribotla getircekleri,yarina kadar ulasiriz size demisler
dua edin arkadaslar rabbim onlari korusun ,tam olaylar onlarin kaldigi yerde oldu
yarin sag saglim yurdumuza donsunler
burdaki merak edenlere yazmak istedim
şimdi libya devlet tv sini izliyorum sanki hiç birşey yokmuş gibi.yeşil meydan olarak bilinen tripolinin merkezinde şenlik görüntüsü var fonda müzik sesleri elerde yeşil bayraklar.ama havada savaş uçaklarının sesinide duyuyorum.türk kanallarını izleyince endişe ediyorum.ama gözümle hiç birşey görmedim.özellikle tripoli(trablus)den tr ye gidenlere ulaşa bilsem.onlara tv de iç açıcı şeyler söylemelerini isterdim.ailelerimize zaten ulaşamıyoruz tv de de savaş var 100lerce ölü var canımızı zor kurtardık deniliyor.ailelerimizin endişelerine endişe katıyorlar.ben aileme merak etmeyin burda bir şey yok diyorum açıyorum tr kanalını aman Allah'ım savaş içinde kalmışız kurtarılmayı bekliyormuşuz.
Allah orda kalanların yardımcısı olsun inşallah...Benim de abim orda daha gelmediaz önce aradı merak etmeyin iyiyim telefonlar çekmiyor dedi.1-2 güne kadar gelicez inşallah dedi.Sağ salim gelsinler inşallah ordaki vatandaşlarımıza da Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?