evet canım benim evlenecegim kişide arap ve asıl ürdünlü ve aileside kültürüne düskün.sana sunu diyebilirm ürdünde kapalı ve acık bayan cok görürsün.isteyen bayanlarda aynı erkekler gibi iş hayatına atılmıs ve cogunun altında arabası ve özgürce gezebiliolar ha bunun yanında cok tutucularıda var.bende ilk baslarda bi arap ülkesinden ne beklersinki dedim ama gidip görünce cok degişti fikrim hersyi bulabilirsin orada da.ürdün türkiye ye cok benzio zaten.ama asıl önemli olan evlenecegin kişi,onu gercekten seviosan inan hiç düşünme atla git gör oraları.zaten arap ülkelerinde türkler cok sevilio.senin erkek ark anlasma diliniz ne türkce biliomu.benimki bilmio mesela ingilizce anlsıoz off cok tatlı ya cok özledimmm askım.ask herzaman bizi bulmaz bunu düsün,kalbinin sesini dinle ve atla git gör oraları canım..
ya merak ettim sin nasıl tanıştınız siz:)
Bizim ortak dilimiz türkçe kendisi 10 yıl türkiyede yaşıyordu,öğrencilik hayatımızda tanıştık,libyadan iş teklifi aldı aslen suriyeli.Doğru söylüyorsun aşk her zaman bulunmaz ama insan pişman olmaktan çok korkuyor,aşk,sevgi geçici diyor çoğu kişi hele de evlilik içerisinde o yüzden her zaman mantığım çalışmıştır malesef tam anlamıyla duygularıma kaptıramıyorum kendimi,geleceğe dair hep korkular oluyor ama ben de çok seviyorum tabiki....