Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler bılmıyorum bu terımlerıEvettt
İnşallah öyledir benım kardesim ve babam yok sadece annem var cok üzülüyorum cocugum olsun bari istemiştim bu cıkınca yıkıldım resmenpcos ta olabilirsiniz. Kan değerleriniz ona da uyumlu geldi bana
Tarlusalla gelir adetin. Benim annem 35 yaşında menopoza girecekti ilaçla 39 a çektiler. Canını sıkmaİnşallah öyledir benım kardesim ve babam yok sadece annem var cok üzülüyorum cocugum olsun bari istemiştim bu cıkınca yıkıldım resmen
Lha bakılarak menapoz kararı verilmez amh bakmaları gerek sende muhtemel pcos var. Pcos + insülin direnci gebelik istiyorsan Lh 10 fsh 2-3 bandına çekilmeli kilon varsa zayıfla basit bir şeker ilacı ile bile değerlerin toplanabilir kesinlikle başka olumsuz bir şey düşünme. Direncli LhI en iyi kıran şey şeker diyetidirMerhaba basına aynı sey gelen varsa yardımcı olur mu cok üzgünüm.. 27 yasındayım evli değilim hormon tahlili yapıldım ( adetli değildim ve şubat5 de son adetim ben bu tahlili 20 şubatta yapıldım) değerlerim şöyle çıktı ;
Prolaktin 12.98
Est 156
Lh 27.48
Fsh 6.34
Lh asırı yüksek cıktı doktor ailende menapoza erken giren varmı dedi cok canım sıkıldı kac gündür aglıyorum simdi lartusalla adet olmayı bekliyorum ki 3. Gidiyim basına böyle gelip erken menapoza giren varmI lütfen gören yardım etsn
Sağolun tesekkür edermLha bakılarak menapoz kararı verilmez amh bakmaları gerek sende muhtemel pcos var. Pcos + insülin direnci gebelik istiyorsan Lh 10 fsh 2-3 bandına çekilmeli kilon varsa zayıfla basit bir şeker ilacı ile bile değerlerin toplanabilir kesinlikle başka olumsuz bir şey düşünme. Direncli LhI en iyi kıran şey şeker diyetidir
Regli oluyorum girmek uzereyim heralde çünkü bana ailende erken menopoza giren varmı dedi vs annem 45 de girdi tüp bebek yap dedi zaman geçmeden dediAcaba erken menapoz olsa diğer hormon sonuclarımda yüksek cıkar mıydı benım sanki lh sadece yüksek. Sizinde mi aynıydı? Bir de simdi size tam olarak ne dendi menapoza girmiş misiniz
Benim de amh 0.0427 yasindayim hormonla beraner evli olduğum icin amh bakıldı 0.04. Yani doğal yolla olmaz bekleme tüp bebek yap dedi lh 11 benim adetim düzenlidir her ay olurum 1.2 ge lcsede olurum. Çocuk için gitmistim evliligin 6 ayında bunları öğrendim ama hormonlara bakma sürekli değişiyor hormonlar 2. Kez yaptırdım 1 ay arayla kendime iyi baktım 4. 57 düşmüştü
Tüp bebeğe başladınız mı bana bilgi verir misiniz27 yasindayim hormonla beraner evli olduğum icin amh bakıldı 0.04. Yani doğal yolla olmaz bekleme tüp bebek yap dedi lh 11 benim adetim düzenlidir her ay olurum 1.2 ge lcsede olurum. Çocuk için gitmistim evliligin 6 ayında bunları öğrendim ama hormonlara bakma sürekli değişiyor hormonlar 2. Kez yaptırdım 1 ay arayla kendime iyi baktım 4. 57 düşmüştü
Doktorda sadece lh ile mi karar verd sonuca? Benmde bir kere lh 17,prolaktin 30,fsh 10,5 çıktı (daha öncekiler normaldi) sonraki ay lh 6 çıktı.Stres yaptıgım bir dönemdi ve bütün hormonlarım yükselmişti.Amh,ultrasondaki yumurta sayısı,fsh bunlar bğtğn değerlendirilir.Ve hormonlar dönemsel ve strese dayalı değişebilir(1senedir her ay hormonlarıma bakıldı)Dönemsel dalgalanmalar olabiliyor.Merhaba basına aynı sey gelen varsa yardımcı olur mu cok üzgünüm.. 27 yasındayım evli değilim hormon tahlili yapıldım ( adetli değildim ve şubat5 de son adetim ben bu tahlili 20 şubatta yapıldım) değerlerim şöyle çıktı ;
Prolaktin 12.98
Est 156
Lh 27.48
Fsh 6.34
Lh asırı yüksek cıktı doktor ailende menapoza erken giren varmı dedi cok canım sıkıldı kac gündür aglıyorum simdi lartusalla adet olmayı bekliyorum ki 3. Gidiyim basına böyle gelip erken menapoza giren varmI lütfen gören yardım etsn
Regli oluyorum girmek uzereyim heralde çünkü bana ailende erken menopoza giren varmı dedi vs annem 45 de girdi tüp bebek yap dedi zaman geçmeden dedi
Malesef eşim henüz düşünmüyor ama bir ilaç getirtirttim onu kullaniyoruzTüp bebeğe başladınız mı bana bilgi verir misiniz
Yumurta kalietisni arttirmak icin vitamin kullaniyomusunBenim de amh 0.04
O daha kotu sürekli insanların çocuk düşünün bebek yapin3 bebek evin temeli yok belki ilerde tedavi gerektirir biz bilmiyoruz sanki hep en çok istediğim seyle sınanıyorum 1 yıl 4 aydır evliyimKardeşim ihmal etmeyin ozaman sizin en azından eşiniz var benim oda yok
Yumurta kalietisni arttirmak icin vitamin kullaniyomusun
Ben ikinci kere tüp bebek deniyorum ilkinde bir yumurta toplandı ama boş çıktı. İkincisinde de bugün kontrole gittim görünen iki yumurta 29 şubattan bu yana gelişmedi sanırım yarın sonlandıracaklar. Bayağı vitamin kullanıyorumYumurta kalietisni arttirmak icin vitamin kullaniyomusun
Ama sizin tam yumurtlama donemi sanki tabi yüksek çıkabilir FSH daha önemli sizinki gayet iyi üzme kendiniMerhaba basına aynı sey gelen varsa yardımcı olur mu cok üzgünüm.. 27 yasındayım evli değilim hormon tahlili yapıldım ( adetli değildim ve şubat5 de son adetim ben bu tahlili 20 şubatta yapıldım) değerlerim şöyle çıktı ;
Prolaktin 12.98
Est 156
Lh 27.48
Fsh 6.34
Allah hepimizin yardımcısı olsunO daha kotu sürekli insanların çocuk düşünün bebek yapin3 bebek evin temeli yok belki ilerde tedavi gerektirir biz bilmiyoruz sanki hep en çok istediğim seyle sınanıyorum 1 yıl 4 aydır evliyim
Gercekten mi.. yarın doktora gidicem inşallah hayırlı haberle dönerim sağolunAma sizin tam yumurtlama donemi sanki tabi yüksek çıkabilir FSH daha önemli sizinki gayet iyi üzme kendini