Lh testi gebeliği gösterir dediler hemen yaptım 😊

Üzmek istemem, rabbim gönlüne göre versin. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Tutmayan tüp bebekte bu erken gebelik testi pozitif çıktı kaç kez, yani iğnenin 11.günü 12.günü gibi pozitif çıkardı. Kan verdiğimde hcg 0 çıktı transferin 11.günü. Gecikmen çok son yaptığın testlerin çok belirgin çıkması gerekirdi.

Ne diyelim canım hayırlısı o zaman, bir an önce gerçeği öğrenirim inşallah

Benim kafam karıştı, gebelik imzasi var ama bebis var mi yok mu, totem mi?
canım şöyle kısaca özetleyeyim durumu sana. benim adet aralığım 30 gündür nettir. 5 yıldır hiç değişmedi. 3 kere klomen kullandım. 2 sinde yine değişmedi. bu ay 7 gün geciktim. yaptığım gebelik testlerini yükledim zaten. çok güven verici değiller. ama hiç gecikmeme, 4 gün önce başlayan akıntıma, bel ağrıma, kasık batmalarıma, ara ara gelen baş dönmesi ve mide bulantılarıma, duygusal değişimime, son olarak yeni başlayan baş ağrıma bakarak hamile olduğumu düşünüyorum. baktığım bazı konuşmalarda 15-20 gün geçtiği halde testti pozitif çıkmayan ama hamile olan kadınlar varmış. öyledir diye düşünüyorum. o yüzden son adetimden gebeliği hesaplayıp takip amaçlı gebelik imzasını değiştirdim.

Hmmm hayırlısı olsun dilerim gebelik vardir sagliklisiyla.. Hormon ile ilgili sorun da olmus olabilir, bunlari ben sıkça yasarim prolaktin sıkıntım var. Kan verecek misin pekii?

Hmmm hayırlısı olsun dilerim gebelik vardir sagliklisiyla.. Hormon ile ilgili sorun da olmus olabilir, bunlari ben sıkça yasarim prolaktin sıkıntım var. Kan verecek misin pekii?
Perşembeye kadar bekleyeceğim. hala reglim gelmezse sağlık ocağına gideceğim. elimden gelse daha da erteleyeceğim ama bir yerde netlik kazanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…