- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviliGizem
-
Canım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.Belirgin olması gerekirdi hcgnin 7 günebence erken gebelik testi yapmalısın daha net çıkar.
Canım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.Belirgin olması gerekirdi hcgnin 7 günebence erken gebelik testi yapmalısın daha net çıkar.
Bunları ne zaman yaptın?Canım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.
Onlar da aşağıdaki gibi
Usttrkilerde silik 2.cizgi var erken olanlarda muhtemelen iğnenin etkisi. Sonra da cizgi gitmiş.Adetime 1 hafta kala başladım 2şer gün arayla.
İğneyi yaptırdıktan 10 gün sonra başladım ama ilgisi olabilir dediğin gibiUsttrkilerde silik 2.cizgi var erken olanlarda muhtemelen iğnenin etkisi. Sonra da cizgi gitmiş.ben öyle gorüyorum.
Canım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.
Onlar da aşağıdaki gibi
14.gün sonuç çok net öğreniliyor. Sonrası kafanı karıştırmasın.İğneyi yaptırdıktan 10 gün sonra başladım ama ilgisi olabilir dediğin gibi
Üstteki ovitrelleden sonraki 10.gün. geç döllenme olamaz.Bence üsteliklerde silik çizgi var. Eğer onları sonradan yaptıysanız tutarlı bence. Normal testte çıkmamasının sebebi geç döllenme olabilir belki.
ben ilk bastakinde sanki silik gordm cizgi cokk azCanım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.
Onlar da aşağıdaki gibi
Hımmm, ben iğne işini bilmiyorum, doğrudur, Allah isteyen herkese nasip etsinÜstteki ovitrelleden sonraki 10.gün. geç döllenme olamaz.
Amin Allah razı olsun. Simdi siz gebesiniz daha iyi bilirsiniz diye dediginiz gereksiz umut vermesin istedim. Çok zor çünkü.Hımmm, ben iğne işini bilmiyorum, doğrudur, Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayatta her şeyin HayırlısıAmin Allah razı olsun. Simdi siz gebesiniz daha iyi bilirsiniz diye dediginiz gereksiz umut vermesin istedim. Çok zor çünkü.
Amin yapacağımız tek sey yılmamak.Hayatta her şeyin Hayırlısıne diyelim. İnşallah tez vakitte allah bizlere de nasib eder
Valla yılmadım ama yoruldum. Bi ara benim de zamanım gelir heraldeAmin yapacağımız tek sey yılmamak.
Canım internetten aldığım erken gebelik testleri vardı onu daha önce yaptım ama güven vermedi.
Onlar da aşağıdaki gibi
Canım silik çizgi çıkanlar önce yapıldı. Ama onlarda da silik çizgi yarım saat sonra çıktı. Sanırım iğneden 10 gün sonra kadardı. Öbürleri birer ikişer gün arayla yapıldı. Reglimin olması gereken günden 2 gün önce yaptım en sonuncusunu. Sonra eczaneden normal test aldım onları yaptım. Onlar da ilk yüklediklerin.Bu erken gebelik testini bende kullandım. İğnenin kaçıncı günü yaptın? Üstteki testler mi önce yapıldı alttaki testler mi? Bu testin hcg seviyesi 6.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?