Lh piki negatif test adet olmama

tualya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
164
26
98
Ankara
Merhaba arkadaşlar. 12 eylülde lh pikini gördüm. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Çok uyku halim var tek göğsümde vatmalar oluyor. Ancak bu hafta başından beri yaptığım erken gebelik testlerine rağmen hepsi negatif. Bugün adet olmam gerekiyordu bugünde negatif çıktı. Benim sorum şu lh piki olan günden sonra hep 14. Günde adet olunuyor ya bu zaman şaşabilir mi. Yani yumurtlamadan sonra 14. Günde adet olunmaz ve bu gecikebilir mi.

12 eylul pik ama catlama oldugu yanı sılıklestıgı gun yumurtlama demek. yanı ayın 13 yada 14 unde catlamıs:) yanı genelde 14 gunde olunur. yumurtlamadan sonra 12 16 gun ıcınde adet olmak normal demıstı doktorcum:)

Tamam o zaman hem testler negatif olup hemde adet olmayınca yaşım 36 menapoza mı giriyorum acaba diye korktum.

Tamam o zaman hem testler negatif olup hemde adet olmayınca yaşım 36 menapoza mı giriyorum acaba diye korktum.
yok daha zaten bugun yada yarın olmanız gereklı. :) henuz gecıkme yok . catladıgı gunden sayılcak 14gun

Resimde belli mi bilmiyorum ama erken gebelik testi bugün silik çıktı umut var mı acaba bugün bat 2 daha adet olmadım

Eklentiler

• IMG_20200927_135010.webp
    5 KB · Görüntüleme: 24
Bu da resmin negatif daha net belli 2. Çizgi.

Eklentiler

• IMG_20200927_143755.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…