Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yuksek ç malesef hamile kalamadim23 yaşımdayım lh 13 cıktı fsh 5 polistik over diye bi tehis konulmadi hani yumurtalıkları gayet iyi dediler ama bebek hala yok Ne yapican bilmiyorum
Benim ıyice umudum bitti kaç yaşındasınBenim yuksek ç malesef hamile kalamadim
Sizde sorun neydi ben çok umutsuz kaldım eşim lede sorun yaşıyorum buyuzdenBenim yuksek ç malesef hamile kalamadim
26 yasindayim 1 kere klomen çatlama iğnesi kullandim olmadisonra doktor tahlil yapti lh yüksek cikti ayrıca insulin direncide cikti bende naisl olacak bilmiyorumBenim ıyice umudum bitti kaç yaşındasın
Bende hersey normal sadece lh yuksek bide insulin direnci varSizde sorun neydi ben çok umutsuz kaldım eşim lede sorun yaşıyorum buyuzden
Benimde aynı herşey yolunda lh InsiliunBende hersey normal sadece lh yuksek bide insulin direnci var
Doktor ne diyor sana umutlu muBenimde aynı herşey yolunda lh Insiliun
Kilo ver diyor ama zayiflayamiyorum olmuyor ve bu beni dahada çok strese sokuyor nasıl olcak bilmiyorum hani bu kilolardada çok hamile var ama sen kaç kilosun sana doktor ne diyorDoktor ne diyor sana umutlu mu
Bende de kilo sorunu var ama veriyorum ben canım 90 kiloydum bende doktor ver dedi boy uzun ama yinede 90 falza 85 oldum simdiKilo ver diyor ama zayiflayamiyorum olmuyor ve bu beni dahada çok strese sokuyor nasıl olcak bilmiyorum hani bu kilolardada çok hamile var ama sen kaç kilosun sana doktor ne diyor
Insalalh olur adet duzenin nasıl.pekiBende de kilo sorunu var ama veriyorum ben canım 90 kiloydum bende doktor ver dedi boy uzun ama yinede 90 falza 85 oldum simdi
Düzmesiz canım benim baya 50 rekorumInsalalh olur adet duzenin nasıl.peki
Ama bugün test yaptım hamileyim ben bütün kızlarla konuştum burdakiDüzmesiz canım benim baya 50 rekorum
81 kılıyım bugün yine çıktım 9 kilo gitti hamile kaldım bak bide ama doktor ne derse yap allah izin verdikçe oluyor muşInsalalh olur adet duzenin nasıl.peki
Gercektenmi çok sevindim ya bu ay ne yaptiniz ne kullandinizAma bugün test yaptım hamileyim ben bütün kızlarla konuştum burdaki
Valla hiç bi şey hatta lh 13 geçen ay cıktıGercektenmi çok sevindim ya bu ay ne yaptiniz ne kullandiniz
Başka konu başlığında yazdım baya test yap diye arkadaş dedi bol bol dua et imkansız değil sana doktor tam ne dedi hani bi şey dedi mi baskaValla hiç bi şey hatta lh 13 geçen ay cıktı
Bende de kilo sorunu var ama veriyorum ben canım 90 kiloydum bende doktor ver dedi boy uzun ama yinede 90 falza 85 oldum simdi
Bide canım ne kadar oldu deneyeliBende hersey normal sadece lh yuksek bide insulin direnci var