FSH ve Estradiol değerlerim, akıl fikir verin

simat81

gel artık minik meleğim
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
114
9
118
İstanbul
32 yaşındayım, 5 ay önce adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. beta-HCG 13 çıkmıştı, bir süre takip edildi, ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim.
tekrar denemelere devam ediyoruz, ama hala bir sonuç yok. doktor hormonlarla ilgili bir şey söylememişti o zaman. ama nette biraz araştırınca, FSH ile Estradiol değerlerim biraz yüksek sanki. sanırım tehlike çanları çalmaya başlamış. SAT 7 mayıstı, eğer olduysa olmuştur bu ay, BAT 5 Haziran, yine adet olursam doktora gidicem artık umutsuzca.
ama o zamana kadar bana akıl verir misiniz, FSH ve diğer hormon değerlerim çok mu kötü?
TSH----- 1,27

FSH----- 11,05

Prolaktin---- 12,98

LH----------- 5,05

Estradiol------- 63

beta- hcg--- 13,02

bu ayki beklenmeyen adetim başladı tekrar. çok üzgünüm yine. niye olmuyor, allahım isyan etmiyorum ama bu kadar isterken niye duymuyorsun sesimi.
yarın ya da öbür gün doktora gitmeyi düşünüyorum, aslında hiç uğraşmak istemiyorum doktorla, kendi kendime stres yapıyorum diye olmuyor belki, ama çok uzadı sanki.
bakalım gözyaşlarıma engel olmadan doktora derdimi anlatabilecek miyim yrn. şuan moralim çok bozuk.

Merhabalar evet hormonların olması gerekenin biraz üstünde çıkmış canım. Çok fazla değl. Moralini bozma. Şimdiye kadar ilaç kullanmadın mı, düzenli olarak doktor ve ilaç kontrollerini aksatma. Benim hepsi normal ama yinede olmuyor.
O yüzden çok moralini bozma, sonuçları dahada kötü olup hamile kalanlar var. Sen biran önce tedavine başla, ihmal etme:29:

doktora gittim, kan testi değerlerimi sordum. endişelenecek bir durum yok dedi. stres yapma dedi, olacak dedi.
aklımdan çıkarabilsem keşke, her ay regl olunca, yine olmadı diye ağlama krizlerine giriyorum.
birazcık uzaklaşabilse aklımdan, vücudumu da bu kadar strese sokmasam.
ama elimde değil.

Back
X