Evlenmeden once az çok duzenim vardi. Ama bazen iki hafta kadar gecikirdi. Evlendikden sonra o kadar torun torun diyerek strese soktularki beni duzen muzen kalmadi. Sukur şu an kimse bisey demiyor ama ilk aylarda çok baskim vardi. Artik ilacsiz adet olamaz halr geldim gitgide. Doktor da ilac verdi femara isminde. Çok duydum onu cogu ikinci aydan hamile kalmis. Brnim adetimi duzene saldi yumurtlamam oldu ama besinci aydir kullaniyorum daha birsey yok. Adet belirtilerim basladi yine galiba bu ay da husran. Evet daha çok yenisin. Bir tavsiye vereyim sakin şimdiden cocukla krndini yipratma. Benim 16 ay oldu ama geriye donuo baktigimda esimle o kadar guzel ani biriktirdikki birlikde çocuk olsaydi birbirmize bu kadar çok isinirmiydik bilmiyorum. Hatta eşim ' cocuk olursa yine eskisi gibi oluruz deyilmj? Diye soruyor. Gezeriz, film izleri, beraber yuruyus yapariz. Evde heo birbirimize zaman ayiririz. Ama artik cocuk da olsun istiyoruz tabi. Siz de biraz evliliyinizin tadini cikarin sonra rahatca dusunun. InsaAllah istediyin ay hamile kalirsin canim