daha başka şeylerde yazıyor. ben dualarla heşeyin olacağına çok inanan biriyim. ve inşallahta olacak.
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun dün yada bugün adet olmam gerekirdi yine gecikiyor oysa soğan kürüde kullandım hayıtta üffff ne yapacağım ben ya ben ne zaman günü gününe adet olacağım
inşallah hamilesindir canım.........
YAA hiç umudum yok artık umutlanmakta istemiyorum sonunda çok üzülüyorum bırak hamileliği adetler düzene girsin diye dua ediyorum artık çünkü çok sıkıntı veriyor
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun dün yada bugün adet olmam gerekirdi yine gecikiyor oysa soğan kürüde kullandım hayıtta üffff ne yapacağım ben ya ben ne zaman günü gününe adet olacağım[/Q
amin cnm. inşallah 9 ay olmayacağın bir adet gecikmesidir:ecrin_bebek:hihoyyyt
YAA hiç umudum yok artık umutlanmakta istemiyorum sonunda çok üzülüyorum bırak hamileliği adetler düzene girsin diye dua ediyorum artık çünkü çok sıkıntı veriyor
böğürtlen kökü, ökse otu, böğürtlen yaprağı, funda yaprağı, hodan otu, aspir çiçeği, biberiye, dere otu tohumu, pelinotu,aslan pençesi, hayıt tohumu, yeşil çay yaprağı, dağ kekiği (zahter), bunların karışımını yaptı ve hayıt tohumunu nasıl yapıyorsak öyle yapıyorum içiyorum. günde 3 öğün tok karnına çiyorum. hepsinin gr aynı olacak ama böğürtlen kökü, aspir çiçeği ve dere ot tohumunu 2 poşet katmış. bu 13 karışımı senin durumundaki arkadaşlarınada verebilirsin dedi. ayrıca 1 kg bal karışımına ginex 72 ve acıbadem yağını karıştırıp günde 3 öğün aç karnına 1 çorba kaşığı kullanıyorum.
ne karışıkmış yaaaaaaa ne dedin de aktar bunu yaptı böleeee....
bugün benim soğan kürümün sonu ama hayıta devam bu arada az az kahverengi akıntı geliyosenağlama
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun dün yada bugün adet olmam gerekirdi yine gecikiyor oysa soğan kürüde kullandım hayıtta üffff ne yapacağım ben ya ben ne zaman günü gününe adet olacağım[/Q
amin cnm. inşallah 9 ay olmayacağın bir adet gecikmesidir:ecrin_bebek:hihoyyyt
Ağzından bal damlamış... Allah razı olsun duan için.... Canım şu bahsettiğin karışımı sana kim tavsiye etti birde zaten kullanıyorsun bitince bizede tahlil sonucunu yaz olurmu allah hepimize acil şifalar versin.
lh 19.20
fsh 8.60
e2 62.24
prolaktin 12.86
progesteron 1.10
genelde bu sonuçlarıma baktı ona göre verdi.
Ağzından bal damlamış... Allah razı olsun duan için.... Canım şu bahsettiğin karışımı sana kim tavsiye etti birde zaten kullanıyorsun bitince bizede tahlil sonucunu yaz olurmu allah hepimize acil şifalar versin.
allah sendende razı olsun cnm
bunları bana bitki uzmanı söyledi. tabiiki sonuçlarımı sizinle paylaşmak isterim ama sonuçları ne zaman yaptırıyorduk ben unuttum bayağı oldu yaptırmayalı. adetin 3 günümüydü. bir kaç ay önce bana adetimden öncede tahlilde yapmışlardı. hem gebelik testi hemde hormon tahlillerini yapmışlardı.
adetten 2-3 dün öncemi yaptırmam gerek yoksa adetin 3 günümüydü.
allah sendende razı olsun cnm
bunları bana bitki uzmanı söyledi. tabiiki sonuçlarımı sizinle paylaşmak isterim ama sonuçları ne zaman yaptırıyorduk ben unuttum bayağı oldu yaptırmayalı. adetin 3 günümüydü. bir kaç ay önce bana adetimden öncede tahlilde yapmışlardı. hem gebelik testi hemde hormon tahlillerini yapmışlardı.
adetten 2-3 dün öncemi yaptırmam gerek yoksa adetin 3 günümüydü.
canım adetin 2. veya 3. günü yaptırıyorsun umarım lh düşmüştür.
canım bu ne zman ki tahlillerin..karışımı kullandıktan sonra tekrar tahlil yaptırırsan yazar mısın..bu arada ben kahverengi akıntılarla beklemedeyim malesef
melser sen nasılsın..var mı bi değişiklik?
canım adetin 2. veya 3. günü yaptırıyorsun umarım lh düşmüştür.
sağol cnm allah gönlümüze göre versin hepimizin zemuszemus
sağol cnm allah gönlümüze göre versin hepimizin zemuszemus
amin inşallah..bakalım hayıt tohumunun faydası oldu mu bizde?sen ne zamandır bebiş istiyorsun sasibuo?aylar geçtikçe zorlaşıyormuş yaaaaaaaaa
arkadaşım ne zaman yaptırdım hatırlamıyoum ama çok oldu en son yaptırdığım tahlilimide bulamadım onunda bundan pek bir farkı yoktu zaten. o zaman ilaç ve iğne kullanıyordum btkisel kürleri kullnamaya başladıktan sonra hiç tahlil vermedim. yeni başladım zaten 10 gün felan oldu işte en uygun tahlil verme zamanı ne zamansa bana yazarsanız o gün tahlil vereceğim geçen ay 20 de adet oldum ama genelde ben 32 günde bir oluyorum. kızlar her ayki tahlillerimizi yazlım kim ne yapmış son durumu nasıl ona bakalım. ben her ay yaptırdığım tahlillerimi yazcağım sizde yazarsanız sevinirim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?