Lh hayıtla düşermi

daha başka şeylerde yazıyor. ben dualarla heşeyin olacağına çok inanan biriyim. ve inşallahta olacak.

inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun dün yada bugün adet olmam gerekirdi yine gecikiyor oysa soğan kürüde kullandım hayıtta üffff ne yapacağım ben ya ben ne zaman günü gününe adet olacağım

inşallah hamilesindir canım.........

YAA hiç umudum yok artık umutlanmakta istemiyorum sonunda çok üzülüyorum bırak hamileliği adetler düzene girsin diye dua ediyorum artık çünkü çok sıkıntı veriyor

haklısın canım..ama insan hep acaba diyor..bende adet olacağımı biliyorum ama genede belki diyorum...evet bizim için önce pco önemli lh düşmesi önemli.Allahın izni ile bunlar düşerse bebek arkasından gelecektir umarım..ii geceler

YAA hiç umudum yok artık umutlanmakta istemiyorum sonunda çok üzülüyorum bırak hamileliği adetler düzene girsin diye dua ediyorum artık çünkü çok sıkıntı veriyor

cnm böyle düşünm kendini bir toparla. umutsuzluğa düşerek olacağı varsada zorlaştırıyorsun kendini bu kadar strese sokarak. biliyorum zaman zaman bende çok strese giriyorum ama kendimi toparlıyorum yapmamam gerek çünkü problemlerimin en büyük düşmanı stres.

böğürtlen kökü, ökse otu, böğürtlen yaprağı, funda yaprağı, hodan otu, aspir çiçeği, biberiye, dere otu tohumu, pelinotu,aslan pençesi, hayıt tohumu, yeşil çay yaprağı, dağ kekiği (zahter), bunların karışımını yaptı ve hayıt tohumunu nasıl yapıyorsak öyle yapıyorum içiyorum. günde 3 öğün tok karnına çiyorum. hepsinin gr aynı olacak ama böğürtlen kökü, aspir çiçeği ve dere ot tohumunu 2 poşet katmış. bu 13 karışımı senin durumundaki arkadaşlarınada verebilirsin dedi. ayrıca 1 kg bal karışımına ginex 72 ve acıbadem yağını karıştırıp günde 3 öğün aç karnına 1 çorba kaşığı kullanıyorum.

kızlar hekimin anlattıklarını anlamamıştım eve geldim araştırdım ginex 72 cinsel güç arttırıcıymış bizim ihtiyacımız yoktu ama yinede olsun performansı yüksek tutmak lazım. kaydirigubbakcemile3

ne karışıkmış yaaaaaaa ne dedin de aktar bunu yaptı böleeee....
bugün benim soğan kürümün sonu ama hayıta devam bu arada az az kahverengi akıntı geliyosenağlama

ne karışıkmış yaaaaaaa ne dedin de aktar bunu yaptı böleeee....
bugün benim soğan kürümün sonu ama hayıta devam bu arada az az kahverengi akıntı geliyosenağlama

ağzı kapalı yani vakkumlu paketler halinde satılıyo bitkiler. hepsinden 1 paket kattı ama böğürtlen kökü, aspir çiçeği, dere otu tohumunu 2'er paket kattı hepsini bir makinada çekti karıştırdı. 2 su bardağı kaynamış suya 1 çorba kaşığı döküyorsun ağzını kapat 10 dk dinlendirip tok karnına günde 3 defa içiyorsun. ben bir dikişte içiyorum tadı felaket çünkü hemen arkasındanda bişeyler yiyorum ağzımdan tadını hemen alsın diye. cnm kahverengi akıntı bendede geliyor. genelde adet öncesi ve adet bitiminde gelirmiş çok büyük bir problem değil kafana fazla takma.

aktara sadece raporumu gösterdim. bana durumun çok kötü değil şükret allahına dedi birisinin raporunu gösterdi lh 90 çıkmış bak bu kişi nerdeyse menopoza girecek dedi. ve onada karışım yapmış lh süper derecede düşmüş dr bile şaşırmış. banada önerdi ama çok fiyatlıydı.bende çok para dedim benim durumum hem bu kadar vahim değil dedim bana bu karışımı yaptı.

lh 19.20
fsh 8.60
e2 62.24
prolaktin 12.86
progesteron 1.10
genelde bu sonuçlarıma baktı ona göre verdi.

lh 19.20
fsh 8.60
e2 62.24
prolaktin 12.86
progesteron 1.10
genelde bu sonuçlarıma baktı ona göre verdi.

canım bu ne zman ki tahlillerin..karışımı kullandıktan sonra tekrar tahlil yaptırırsan yazar mısın..bu arada ben kahverengi akıntılarla beklemedeyim malesef

melser sen nasılsın..var mı bi değişiklik?

arkadaşım ne zaman yaptırdım hatırlamıyoum ama çok oldu en son yaptırdığım tahlilimide bulamadım onunda bundan pek bir farkı yoktu zaten. o zaman ilaç ve iğne kullanıyordum btkisel kürleri kullnamaya başladıktan sonra hiç tahlil vermedim. yeni başladım zaten 10 gün felan oldu işte en uygun tahlil verme zamanı ne zamansa bana yazarsanız o gün tahlil vereceğim geçen ay 20 de adet oldum ama genelde ben 32 günde bir oluyorum. kızlar her ayki tahlillerimizi yazlım kim ne yapmış son durumu nasıl ona bakalım. ben her ay yaptırdığım tahlillerimi yazcağım sizde yazarsanız sevinirim olumunekankayizsmile

eğer adet olursam önümüzdeki hafta yaptırıcam ben...o zaman yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…