- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 5. Günü bende test yaptırdım ikiside 9 civarında çıktı bir sonra ki ay 3.gün yaptırdım 13 civarında çıktı moralim o kadar bozuldu ki şaşkınım Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş komasın inşallahMerhaba dün ben kan verdim fsh 10.3 çıktı Lh değerim 15.83 çıktı ve adetimin 5. Günüydü acaba adetli olduğum için mi yüksek çıktı hiç yüksek çıkmazdı ve hamilelige engel mi korkuyorum lütfen yardımcı olun
Amin inşallah engel mi acabaAdetimin 5. Günü bende test yaptırdım ikiside 9 civarında çıktı bir sonra ki ay 3.gün yaptırdım 13 civarında çıktı moralim o kadar bozuldu ki şaşkınım Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş komasın inşallah
Hamile kalanlar var araştırmama göre ama doğal çaylar felan kullanmışlar yarın doktora gideceğim tekrar söylediklerini sana yazarımAmin inşallah engel mi acaba
İnşallah güzel şeyler söylerler bekliyorum güzel haberleriniHamile kalanlar var araştırmama göre ama doğal çaylar felan kullanmışlar yarın doktora gideceğim tekrar söylediklerini sana yazarım
Benim bildiğim adetli dönemde yükseliyor değerler adetin bittikten bir hafta veya 12 gün sonra git düşmüş goruceksin ben denedim evet gerçekten öyleHamile kalanlar var araştırmama göre ama doğal çaylar felan kullanmışlar yarın doktora gideceğim tekrar söylediklerini sana yazarım
İnşallah güzel şeyler söylerler bekliyorum güzel haberlerini
Sizde büyük ihtimal polikistik over lh fsh değerinden yüksek. Adetin 5. Günü değerler doğru çıkar.Merhaba dün ben kan verdim fsh 10.3 çıktı Lh değerim 15.83 çıktı ve adetimin 5. Günüydü acaba adetli olduğum için mi yüksek çıktı hiç yüksek çıkmazdı ve hamilelige engel mi korkuyorum lütfen yardımcı olun
Polikistik over olmak için oranın 2.5 olması gerekmiyor muyduSizde büyük ihtimal polikistik over lh fsh değerinden yüksek. Adetin 5. Günü değerler doğru çıkar.
Hiç bilmiyorum çocuk olmasini zorlastiriyor mu peki ? Adetiniz düzenli miPolikistik over olmak için oranın 2.5 olması gerekmiyor muydu
Düzenli ama 7 aydır çocuk olmuyor eşimdede sorun yokHiç bilmiyorum çocuk olmasini zorlastiriyor mu peki ? Adetiniz düzenli
İnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var orayı takip et genelde hep böyle konular hakkında bilgi veriyorlarHiç bilmiyorum çocuk olmasini zorlastiriyor mu peki ? Adetiniz düzenli mi
Sen hastaneye gidince doktora sor bana da lütfen bilgi ver bende haftaya gidicemİnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var orayı takip et genelde hep böyle konular hakkında bilgi veriyorlar
İlk yumurta sayımı yapılıp tedaviye başlanılacakmışSen hastaneye gidince doktora sor bana da lütfen bilgi ver bende haftaya gidicem
Ne tedavisi peki ismini söyledi mi ?İlk yumurta sayımı yapılıp tedaviye başlanılacakmış
Ağlıyordum ne dediğini anlamadımNe tedavisi peki ismini söyledi mi ?
Neden agladiniz olumsuz bisey söyledi mi peki değerler engel miAğlıyordum ne dediğini anlamadım
Fsh yükselmeye devam ediyormuş gebe kalmama engel bi durumNeden agladiniz olumsuz bisey söyledi mi peki değerler engel miF
Kaç olması gerekiyormus ki size direk engel mi dedi ilaçla düşürecek mi peki bugün kan verdiniz mi ? Sonuc ne çıktıFsh yükselmeye devam ediyormuş gebe kalmama engel bi durum
Kan verdim bakıldı hormonlarıma yumurtlama tedavisine başlanacak önce yumurta sayılacakmışKaç olması gerekiyormus ki size direk engel mi dedi ilaçla düşürecek mi peki bugün kan verdiniz mi ? Sonuc ne çıktı