• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LH FSH değerleri ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Merhaba dün ben kan verdim fsh 10.3 çıktı Lh değerim 15.83 çıktı ve adetimin 5. Günüydü acaba adetli olduğum için mi yüksek çıktı hiç yüksek çıkmazdı ve hamilelige engel mi korkuyorum lütfen yardımcı olun 😑🤦🏼‍♀️

Merhaba dün ben kan verdim fsh 10.3 çıktı Lh değerim 15.83 çıktı ve adetimin 5. Günüydü acaba adetli olduğum için mi yüksek çıktı hiç yüksek çıkmazdı ve hamilelige engel mi korkuyorum lütfen yardımcı olun 😑🤦🏼‍♀️
Adetimin 5. Günü bende test yaptırdım ikiside 9 civarında çıktı bir sonra ki ay 3.gün yaptırdım 13 civarında çıktı moralim o kadar bozuldu ki şaşkınım Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş komasın inşallah

Adetimin 5. Günü bende test yaptırdım ikiside 9 civarında çıktı bir sonra ki ay 3.gün yaptırdım 13 civarında çıktı moralim o kadar bozuldu ki şaşkınım Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş komasın inşallah
Amin inşallah 😔 engel mi acaba

Hamile kalanlar var araştırmama göre ama doğal çaylar felan kullanmışlar yarın doktora gideceğim tekrar söylediklerini sana yazarım
İnşallah güzel şeyler söylerler bekliyorum güzel haberlerini 😑

Hamile kalanlar var araştırmama göre ama doğal çaylar felan kullanmışlar yarın doktora gideceğim tekrar söylediklerini sana yazarım
Benim bildiğim adetli dönemde yükseliyor değerler adetin bittikten bir hafta veya 12 gün sonra git düşmüş goruceksin ben denedim evet gerçekten öyle

Sizde büyük ihtimal polikistik over lh fsh değerinden yüksek. Adetin 5. Günü değerler doğru çıkar.

İnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var orayı takip et genelde hep böyle konular hakkında bilgi veriyorlar
Sen hastaneye gidince doktora sor bana da lütfen bilgi ver 🙏🏻 bende haftaya gidicem

Back