LH , FSH degerleri oransizligi ve diane35

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
kizlar merhaba 26 yasindayim 10 senelik bir sac dokulmesi problemi yuzunden 30 a yakin degerlerime bakildi. hepsi normal cildiye doktoru iki deger haric hic birinde bir sorun gormedi. FSH 4,63 LH 3,32 cildiyecim diane 35 verecekti yine de ama bu degerleri kadindogumcuya danis oyle basla dedi. henuz randevu almadim belki aranizda bu konuda bilgi sahibi olan vardirbenzeri durum yasayan. en onemlisi 10 senelik sac dokulme sebebim bu olabilir mi coooook buyuk adaklarim var o derece psikolojim bozuldu (( sizlerden yardim bekliyorum.

Değerleri bilmem ama saç dökülmesine plecenta şampuan bide biotin kullancaksın kökten çözüm...tabi değerleri danış mutlaka doktoruna

diane 35 polikistik over sendromunda kullanılıyor ve kilo aldırıyor, ben yıllarca kullandım ve 15 kg aldım bence sakın kullanmayın.. kaldı ki değerleriniz normal, pko da yok. pko da lh yüksek olur çünkü.

ben yıllar önce aynı şikayetle cildiyeye gitmiştim.bir sürü tahlil verdi.çıkan sonuca göre kadın doğumcuya ve endokrinolojiye yönlendirdi,kadın doğumda ultrasonla polikistik over görüldü.diane35 tedavisi başlandı.4 ay falan kullandım.sonra bir kaç kez kontrol egittiğimde ara ara doğum kontrol hapı vermişti dr o dönem.endokrinoloji uzmanına da gitmiştim.bir sürü tahlil falan yapıldı o dönem.çok sene geçtiği için hatırlamıyorum hangi hormonların düzensiz olduğunu ama düzene girmesi için bir kaç hap denendiğini biliyorum .sonrasında sıkılıp bırakmıştım tedaviyi.saç dökülmesine gelince saçlarım çok gür değil maalesef ama o dönemdeki gibi dökülmeler yok.ama sizin hormonlarınız da bir sorun çıkmamış.diane 35 i yeterli görmüş dr unuz.yoksa endokronolijye yönlendirirdi.

Değerleri bilmem ama saç dökülmesine plecenta şampuan bide biotin kullancaksın kökten çözüm...tabi değerleri danış mutlaka doktoruna
bu biotinle plecenta şampuan nasıl kullanılıyor? biri bitince diğeri mi toksa gün aşırı her ikisi de mi?

Canım her ikisinide kullanıyosun biotin hap zaten onuda içiyosun

bu biotinle plecenta şampuan nasıl kullanılıyor? biri bitince diğeri mi toksa gün aşırı her ikisi de mi?
Kuzenim hamilelik sonrası saçları okadar döküldükü ne yaptıysa fayda etmedi.sonra bu ikiliyi kullanmış beş ay.geçen geldi bulunduğu şehirden gözlerime inanamadım hem feci uzamış hem gürleşmiş.benim dökülmem daha hafifti zaten çabuk etkisi oldu.şimdi kardeşim kullanıyor yeni başladı onun durumuda bildiririm ama geri dönüşler hep çok iyi.internette de araştır bu iki ürünü

Değerler normal. Pko da yok.
Diane 35 kullanmanızı gerektirecek bir durum durum yok gibi görünüyor.

Pko konusunda uzman gorusu almalisiniz. Cunku hormonlarda problem olmamasina ragmen ultrasyonda pko ile ilgili bulgular cikabiliyor ne yazikki. 10yillik sac dokulmesi sampuan yada vitamin vb. takviler ile tedavi edilebilecek bir dokulme degildir. Endokrin ve jinekolojiye gitmeniz gerekmektedir.

Ayrica diane35 tamamen hormonlara yonelik bir hap olmasi nedeniyle kullanilmasi gerekiyorsa ne yazikki kullanmak zorundasiniz. Bildigim kadariyla bazi avrupa ulkelerinde yasaklanmis bir ilactir. Bu konuda derinlemesine bir arastirma yaparak kullanmasiniz gerekiyor ise doktorunuzdan alternetif bir ilac ile tedavi etmesini isteyebilirsiniz.

endokrin bolumune gitmek istiyorum evet. bu arada doktor biotin de verdi evet degerlerim normal gibi de doktor ikisinin orani normal degil dedi fsh ve lh arasinda bir oran olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…