LGBTİ gece kulübü katliamından son Whatsapp mesajı: Anne geliyorlar, öleceğim...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
LGBTİ gece kulübü katliamından son Whatsapp mesajı: Anne geliyorlar, öleceğim...
Paylaş
Paylaş

Orlando'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiği sanılan bir kişinin Whatsapp mesajları ortaya çıktı

ABD'nin Florida eyaletinde IŞİD'in üstlendiği ve 50 kişinin hayatını kaybettiği sonrasında, yaşamını yitiren bir kişinin, annesine Whatsapp'tan, "Anne geliyorlar, öleceğim" mesajı yolladığı ortaya çıktı.

ABD'nin Florida eyaletinde lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks (LGBTİ) bireylerin gittiği ve 50 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından ortaya çıkan bir Whatsapp mesajı yaşanan trajediyi gözler önüne serdi.

Kimliği henüz öğrenilemeyen ve öldüğü sanılan bir kişi, Whatsapp'tan annesine ilk olarak, "Seni seviyorum" mesajı gönderdikten sonra, gece kulübüne silahlı saldırı düzenlediğini ve tuvalete kaçtığını yazmış.

Annesinin hâlâ orada olup olmadığını sorması üzerine, öldüğü sanılan kişi son mesajında, "Anne geliyorlar, öleceğim" yazdıktan sonra başka bir mesaj gelmiyor.
http://t24.com.tr/haber/lgbti-gece-...atsapp-mesaji-anne-geliyorlar-olecegim,344946

Son düzenleme:
bazılarıda kaybolmuş galiba, kadın oğlunun resimlerini çoğaltmış asıyordu trt world de izledim, kaybolanlar nasıl kayboluyor anlamadım

çok korkunç insanın çocuğundan bu şekilde mesajlar alıp ölmesi

ve üstelik bir hiç uğruna.
Kendilerini Allah ,peygamber sanıp ceza vermeye çalışan beyinsizler yüzünden kaç anne "yarım" kaldı.
Bizim ülkemizde bunlar gibiler yüzünden kaç anne yaşayan birer ölü.

Cinsel tercih beni ilgilendirmiyor. Yazik ya o anne hayat boyu bu mesaji unutamayacak. Kimbilir nasıl korktu o an bu mesaji yazan yaa.

bazılarıda kaybolmuş galiba, kadın oğlunun resimlerini çoğaltmış asıyordu trt world de izledim, kaybolanlar nasıl kayboluyor anlamadım
Olayın şokuyla korkmuş ve beyin yaşananlar yüzünden kendini kapatmış olabilir. Geçici hafıza kaybı yani, eşim trafik kazası geçirmişti seneler önce hala kaza anını tam bilmiyor, hafıza o kısmı silmiş.

Ay Allahım ne kötü birşey düşünsenize size en yakınınızdan, geliyorlar ölücem diye msj geliyor

Ay Allahım ne kötü birşey düşünsenize size en yakınınızdan, geliyorlar ölücem diye msj geliyor
İnsan çıldırır bibi çocuk annesine mesaj atmış, ay Allah korusun o annenin yerine koydum da kendimi, Allah böyle bir acı yaşatmasın, ne kadar cani şu insanoğlu, bardaki insanlar kimbilir korkudan nasıl bağırdı, hiç mi vicdanı sızlamadı, içi titremedi feryatlardan

İnsanlardan soyutlanıp kapalı devre yaşamamın sebebidir böyle caniler, insandan soğutuyorlar

Onlar insan mı sanki içi titresin müdürüm ya ne vicdanları var ne merhametleri valla yazıcak cok şey varda yaxılmıyor müdürüm

Çok kötü . Allah korusun hepimizi cocuklarimizla birlikte .

Kendi çocuğunun etini,öz annesine yediren iğrenç ötesi bir örgütten bahsediyoruz,yaptıkları hiçbirşeye şaşırmıyorum.
Işid yüzünden Bu ölen zavallı günahsız insanların Akibeti destekleyenlerin üzerine olsun.

Bu sekilde ölümü kimse haketmiyor. Allah onlara ozel yetki vermis sanki.
Ama Isid in belasını versin deyip yetinmekle soruna dar açıdan bakmis oluruz. Kiytirik iki donsuzun sanmıyorum tum dunyayi boyle etkileyecegini. Bunu kurgulayan kopeklerin asil Allah belasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…