- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Her dediği çıkıyor ama kendi ile ilgili olanlar değilİnanalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her dediği çıkıyor ama kendi ile ilgili olanlar değilİnanalım mı
Hayır keşke yapan olsaNevreste deniz börülcesi alındı mi pazar da görünce içim gitti bir
Tabi kiBeni mi kekliyor
Aynen aşkomHer dediği çıkıyor ama kendi ile ilgili olanlar değil
Yok canım o nasıl söz öyle keklemek falanBeni mi kekliyor
Yok canım o nasıl söz öyle keklemek falan
Terzi kendi söküğünü dikemezmişHer dediği çıkıyor ama kendi ile ilgili olanlar değil
bana çömez muamelesi yapıyor demek Nane Limon Kabugu hanimm hanimmm sen bana çömez mi demek istiyorsunTabi ki
Makinami yaptırdım itina ile dikilir hali kenarlari paspas kenarları ayyy yanlış reklamSeninkini de Tenceresiz kaldim anne minik diker merak etme
Yok ya onun siparişi çok kk da don dikmeye söz vermediği kalmadı onlardan sıra gelmezSeninkini de Tenceresiz kaldim anne minik diker merak etme
Bak gördün mü overlok makinesi ayağımıza geldiMakinami yaptırdım itina ile dikilir hali kenarlari paspas kenarları ayyy yanlış reklam
Yok miniğim yabana çömez muamelesi yapıyor demek Nane Limon Kabugu hanimm hanimmm sen bana çömez mi demek istiyorsun
Bu işler hic belli olmaz minikom, büyük oyna yeter kiÇatlayacak bir tarif degil
Hadi hadi yeme beni çömez demek istedin bana minigini hor gordunYok miniğim ya
Buradaki tek çömez benim oysakiHadi hadi yeme beni çömez demek istedin bana minigini hor gordun
Sen benden çok şey biliyorsun ama çömez sayilmazsinBuradaki tek çömez benim oysaki
yok ya kendi halinde biriyim Kukrim kaju seviyor onun dışında bir bilgim yokSe
Sen benden çok şey biliyorsun ama çömez sayilmazsin
yok ya kendi halinde biriyim Kukrim kaju seviyor onun dışında bir bilgim yok
Tamamen denk geliş o aama yemekle alakası olmayan şeyler de var geçmiş işte bir yerde yakınlık hissettiriyorBana hala söylemedin sonuncu gittiğim zamanlarda yazdıklarıma guldugun şeyleri bak onları da biliyorsun 007 James nane