Aşkolsun o kadar gelip gittin bizlere oy vermedin miYa arkadaşlar ben oylamayı kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun o kadar gelip gittin bizlere oy vermedin miYa arkadaşlar ben oylamayı kaçırdım
Çok duygulandırdınız beni güzel düşünceleriniz için teşekkürler çok haklısınızTebrik ederim
Çok basmakalıp ve öylesine yazılmış gibi gelebilir ama içten duygularım olduğunu siz ve bugüne kadar yarışmaya katılan her arkadaşımızın bilmesini isterim.
İşiniz gücünüzden, kimininiz çoluk çocuğunuzdan, belki kendinize ayırdığınız anlardan feragat edip bu yarışma için ciddi bir emek veriyorsunuz, yaptığınız her yemeği hem fotoğraflıyor hem tarifleri yazıyorsunuz ve her birinizin bunu büyük bir zevkle yaptığına eminim.
Nevreste zaten söylemeye dahi gerek yok, yıllardır evinden, çocuklarından zaman ayırdı, bazen hastalıkları, bazen acılar ve üzüntüleri oldu, görülebilecek en büyük afeti yaşadı ama o hep buradaydı, sizlerin de üzüntüleri, acıları, hastalıkları olmuştur, belki aranızda afetzedeler de var ama sizler de hep buradaydınız, diyeceğim o ki belki birçok kategoride yarışıp 1.’likler alamadınız ama emekleriniz o muhteşem sunumlarınız derece alamasa bile takdire şayandır
Hepinizin emeklerine sağlık, yine çok güzel bir yarışma çıkardınız hepinizi tebrik ediyorum
Senin bu bölümdeki emeklerini görmemek mümkün mü? Ve tabii yarışmaya sahip çıkan arkadaşlarımızın kimi zaman mezelerini, kimi zaman etli yemeklerini, çorbalarını veeeee en sevdiğim kategori tatlılarını takdir etmezsem çarpılırım onlar nasıl şeyler öyle insanın kan şekeri düşüyorÇok teşekkür ederiz ablacım
Emeğimizin görülüyor olması her şeye değer
Biz burada kocaman bir aileyiz. Acı, tatlı her şeyi paylaşıyoruz
İyi ki varlar, iyi ki varız, iyi ki varsınız
Sağ ol canım benim sizde iyi ki varsınızÇok duygulandırdınız beni güzel düşünceleriniz için teşekkürler çok haklısınız
Nevreste onun emeği bizlere kattıkları yadsınamaz zaten iyi ki var nevrestemizz
Çok sağ ol ablacımSenin bu bölümdeki emeklerini görmemek mümkün mü? Ve tabii yarışmaya sahip çıkan arkadaşlarımızın kimi zaman mezelerini, kimi zaman etli yemeklerini, çorbalarını veeeee en sevdiğim kategori tatlılarını takdir etmezsem çarpılırım onlar nasıl şeyler öyle insanın kan şekeri düşüyor
Teşekkür ederiz canımYaaa çok fena duygulandım hepinizin eline sağlık emeklerine sağlık WunderLost tebrik ederim canım kutlarım
Tatlımsı bir şeylerdi değil mi bu sefer oylamaya tok gelmeyi planlıyorumÇok sağ ol ablacım
Yarın yeni bir kategoriye başlıyoruz
Yeni bombalarımıza herkes hazır olsun
Yaaa bilmiyordum nevoos şimdi daha çok sevindim ama hak ettiTeşekkür ederiz canım
Bu ay senide bekliyorum
40 tan fazla yarışmaya katıldı ve ilk birinciliği Pes etmedi ve kazandı
Aynı duygular sultanımmm bizlere de çok iyi geliyor burası, hep de öyle olsun inşallahSağ ol canım benim sizde iyi ki varsınız
Ben ayaktaysam sizin desteğiniz sayesindeBurası sizler bana çok iyi geliyorsunuz
Ama sen biraz yükseldin tam havaya giriyordun bıraktınYaaa bilmiyordum nevoos şimdi daha çok sevindim ama hak etti
Benim sonunda wunder gibi olacak nevossss
İnşallah canım benimAynı duygular sultanımmm bizlere de çok iyi geliyor burası, hep de öyle olsun inşallah
Şimdi sıfırdan başlamak çok zormuş nevosssAma sen biraz yükseldin tam havaya giriyordun bıraktın
Dört kategoride bile farketti
Beğenilere düşüp bayılma emojisi de mi olsa acaba tatlıııı Rabbülalemin iyi ki kendime kakaolu puding yaptım yazarken bile içim gittiğinden gece gece krize girebilirdim neyse gideyim de raporlara bakayımEvet tatlı
Bende seni öpüyorum ablacım
Abla sağol senin sayende ipucunu aldık azıcık daha konustur nevosu 1-2 harf versinTatlımsı bir şeylerdi değil mi bu sefer oylamaya tok gelmeyi planlıyorum
Hepinizi çok öpüyorum
Ahahha vallahi yaAbla sağol senin sayende ipucunu aldık azıcık daha konustur nevosu 1-2 harf versin
Çaba harcayınca oluyor canım Ama yerinde satmamak lazımŞimdi sıfırdan başlamak çok zormuş nevosss
Benim daha kırk fırın ekmek yemem lazım
Rehin de alayım mı tencerelerini almakla tehdit ederim o zaman konuşurAbla sağol senin sayende ipucunu aldık azıcık daha konustur nevosu 1-2 harf versin
Abla sağol senin sayende ipucunu aldık azıcık daha konustur nevosu 1-2 harf versin
Yazarken aklıma geldiAhahha vallahi ya